به گزارش ایسنا، در شکایتی که در ژوئن سال ۲۰۲۰ تنظیم شد، کاربران گوگل را متهم کردند با ردیابی استفاده آنها از اینترنت هنگامی که از مرورگر کروم در وضعیت خصوصی (Private) استفاده می کردند، به صورت غیرقانونی حریم خصوصی آنها را نقض کرده است. شاکیان مدعی هستند سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل اطلاع شخصی و انحصاری از مسائل مربوط به مرورگر کروم و نگرانیهای حریم خصوصی داشته است.
خوزه کاستانیادا، سخنگوی گوگل به رویترز گفت: درخواستهای جدید غیرمنطقی و زیاده روی است. در عین این که گوگل ادعاهای مطرح شده در این شکایت را قویا رد می کند، با درخواستهای بی شمار شاکیان همکاری کرده است و به دفاع قوی از خود ادامه می دهد.
پیچای در سال ۲۰۱۹ هشدار داده بود توصیف وضعیت وبگردی ناشناس (Incognito) مرورگر کروم به عنوان "خصوصی"، مشکل ساز خواهد بود با این حال وضعیت مذکور تغییری داده نشد زیرا مدیرعامل گوگل نمی خواست این قابلیت زیر ذره بین برود.
سوزان فان کولن، قاضی آمریکایی در سن خوزه کالیفرنیا اعلام کرد وکلای شاکیان می توانند از پیچای سوال کنند.
بر اساس گزارش رویترز، گوگل پیش از این روشن کرده بود که وضعیت Incognito تنها ذخیره کردن اطلاعات در دستگاه کاربر را متوقف می کند و با این شکایت مبارزه می کند. افشاگریهای مربوط به حریم خصوصی باعث شده است گوگل که زیرمجموعه آلفابت است، در سالهای اخیر هدف تفحص رگولاتوری و پیگرد قانونی قرار گیرد؛ به خصوص که نگرانیهای عمومی رو به رشدی نسبت به جاسوسی آنلاین به وجود آمده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.