انتقاد سیدجواد هاشمی از سریال‌های تلویزیونی

سیدجواد هاشمی تاکید کرد: اگر قرار باشد تلویزیون دچار احساسات سلیقه ای آن هم سلایق مدیران این رسانه باشد، هرگز مردمی و ملی نخواهد بود.
کد خبر: ۱۰۹۸۵۷۹
|
۲۲ دی ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۸ 12 January 2022
|
11335 بازدید
|
۶

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سیدجواد هاشمی ـ بازیگر و کارگردان ـ در پاسخ به این سوال که با وجود افزایش بودجه صداوسیما در سال‌های اخیر، دلیل افت کیفی تولیدات تلویزیونی چیست؟ توضیح داد: در تلویزیون سلیقه‌ای عمل می‌شود. تلویزیون در سطوح مختلف مدیریتی دچار مشکل است. به هر حال این رسانه بهترین منبع ارسال پیام، تبلیغ و از همه مهمتر فرهنگ سازی است؛ اما اگر قرار باشد دچار احساسات سلیقه ای آن هم سلایق مدیران تلویزیون باشد، هرگز مردمی و ملی نخواهد بود.

هاشمی با تاکید بر اینکه «من به عنوان فرزند صداوسیما باید این توصیه و انتقاد را داشته باشم، چراکه بقیه که این کار را نمی‌کنند»، در توضیح انتقاد خود گفت: تلویزیون تا وقتی مدیران سیاسی و مدیران غیرهنری داشته باشد که چندان فضاهای فرهنگی ـ هنری را درک نمی‌کنند، دچار معضل و مشکل خواهد بود.

او با تقسیم سریال‌های تلویزیونی در سه گروه تاریخی، اجتماعی و سیاسی افزود: دسته اول سریال های تاریخی‌اند که اغلب فاخر هستند. دسته دوم سریال‌های اجتماعی که می‌توانند همه‌ی گونه‌های موضوعی را در خود جای دهند و سوم سریال‌های سیاسی؛ به نظر می‌آید تلویزیون در حال حاضر غرق در ساخت سریال‌های سیاسی شده است و این اصلا شایسته مردم نیست. مردم ما به اندازه کافی سیاسی هستند. پس بهتر است حول محور موضوعات اجتماعی، سریال ساخته شود. اگر قرار است که به تلویزیون پول تزریق شود و باز هم به سمت ساخت سریال‌های سیاسی برود، به نظر من، بیننده آنچنانی نخواهد داشت. مردم بیشتر به دنبال مفاهیم اخلاقی و اجتماعی هستند.

این بازیگر و کارگردان در پاسخ به اینکه آیا افزایش بودجه صداوسیما ضمانتی برای بالا رفتن کیفیت برنامه های شبکه ها خواهد بود؟ عنوان کرد: مسلما هر جا بودجه‌ی بیشتری باشد، کیفیت بالاتر هم انتظار می‌رود و معمولا هم اتفاق می‌افتد. بی شک اگر بودجه تلویزیون بالا برود، دست تلویزیون برای ساخت فیلم و سریال‌های فاخر بازتر است. منتها اصل ماجرا این است که چه فیلم و سریالی باید ساخته شود و چه موضوعی باید برای پرداختن در تلویزیون که مردم بیننده مستقیمش هستند، انتخاب شود.

هاشمی در پایان درباره همکاری با تلویزیون عنوان کرد: سال هاست با تلویزیون به واسطه بازی در نقش‌های مختلف ارتباط دارم. در گذشته کارگردانی و تهیه کنندگی در تلویزیون زیاد انجام داده ام. در گذشته مدیرانی بودند که سلایق بهتری داشتند. خیلی با آن‌ها راحت تر بودم. از جمله آقای پورمحمدی که برایشان کارهای زیادی انجام دادم. ایشان آدم بزرگی است. از زمانی که در بخش تولید امثال ایشان از تلویزیون حذف شدند، کارهای تولیدی هر سال با افت کیفیت روبه رو شده است. تلویزیون مدیرانی مثل آقای پورمحمدی نیاز دارد تا بتواند به رشد گذشته‌اش ادامه دهد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
دیگ به دیگ می گه روت سیاه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
واقعا سریالها مزخرف شده همش سریالهای اطلاعاتی دیگه مردم خندیدن جلوی تلویزیون یادشون رفته چقدر سریالهای عطاران و مدیری و آقا خانی دلپذیر بود حیف و صد حیف که کار به دست نااهلان افتاد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
تبلیغ خرید ملک در کشور خارجی .اگر مدیران تلویزیون کاربلد بودند شما اونجا نبودی برادر.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
مگه هوز کسی سریالهای صدا و سیما رو نگاه میکنه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
بودجه فقط برای اهداف سیاسی در قالب اخبار و سه ریال های سیاسی و هدفمند به شدت افزایش یافته و نه ایجاد شادی و نشاط برای مردم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۲
"اگر قرار باشد تلویزیون دچار احساسات سلیقه ای آن هم سلایق مدیران این رسانه باشد، هرگز مردمی و ملی نخواهد بود" تازه اگر قرارباشد مدیران صدا و سیما دچار احساسات و سلیقه و سیاست زدگی و . . . باشند؟ ساعت خواب!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟