به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- عادل پیرمحمدی، در مراسم افتتاح سالانه سیستم های مدیریت یکپارچه، با اعلام این که تا پایان سال، فروش ساپکو به بیش از ۸۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید، تصریح کرد: تولید خودرو، فرآیندی بسیار گسترده است که قطعهساز، تامینکننده مواد اولیه، فولادساز و بسیاری از صنایع پایین دستی و بالادستی را در برمیگیرد و از مجموع قطعات خرید خارج ۳۰ درصد مربوط به خودروساز و قطعهساز است و متولی تامین ۷۰ درصد باقیمانده، صنعت خودرو نیست.
وی با اشاره به ضرورت الگوبرداری ساپکو و شبکه تامین از تجارب ارزنده جهانی در تعامل و همکاری با شرکتهای دانشبنیان اظهار داشت: تعامل سازنده شبکه تامین و شرکتهای دانش بنیان، زمینهساز توسعه محصول و دستاوردهای ارزنده در حوزه خودکفایی و ارتقای دانش فنی صنعت قطعهسازی خواهد شد.
پیرمحمدی ضمن اشاره به مزایای بهرهمندی از سیستم مدیریت چرخه محصول (PLM) در سازمانها، از ضرورت تسری این سیستم به حوزههای مختلف تامین، مالی، پروژهها، مهندسی و تمامی ارکان ساپکو خبر داد و گفت: شالوده رشد اقتصادی در هر کشور، تولید است و باید تمامی توان و عزم خود را در راستای افزایش تولید و تجاریسازی خودروها، بسیج کنیم.
مدیر عامل ساپکو با اشاره به هدف کسب استاندارد پنج ستاره کیفی تارا و بهرهمندی این خودرو از فولادهای با استحکام کششی بالا اظهار کرد: در تامین ۹۲ درصد فولادهای بدنه خودروهای فعلی و ۶۵ درصد فولادهای بدنه خودروهای جدید نظیر تارا به خودکفایی رسیدهایم.
وی با اشاره به ارتباط گسترده صنایع فولاد، پتروشیمی، نفت، لیزینگ، بانک، مس، آلومینیوم، و ... با صنعت خودرو گفت: با وجود تحریمهای گسترده صنعت خودرو، اقدامات موثری در ساپکو در حوزه خودکفایی صورت گرفته، برای مثال با خودکفایی ۴۵ درصد فوم صندلیهای خودرو، سالانه ۹۰ میلیون یورو، کاهش میزان ارزبری داشتهایم.
پیرمحمدی افزود: تا دو سال آینده تمامی محصولات گروه صنعتی ایران خودرو از فرمان برقی برخوردار خواهند شد و بهرهمندی از فرمان برقی ۵ تا ۷ درصد کاهش در چرخه مصرف شهری را درپیخواهد داشت.
مدیرعامل ساپکو، افزود: در حوزه کیفیت، اقدامات بسیار گستردهای صورت گرفته که نتایج آن در ارتقای کیفیت محصولات ایران خودرو از جمله دنا پلاس اتوماتیک و همچنین تارا نمایان است.
وی همچنین اقدامات شرکت ساپکو در حوزه سیستماتیک و مالی را زمینهساز افزایش سطح اعتماد و شفافیت زنجیره تامین دانست.