تقسیم سود ۴۳۰ ریالی در مجمع توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین/ کسب گواهینامه صلاحیت پیمانکاری با رتبه اول در سال ۱۴۰۰

مجمع عمومی عادی سالانه شرکت توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین برای سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰ روز نهم بهمن ماه در مجموعه تلاش برگزار شد.
کد خبر: ۱۱۰۱۹۹۶
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۳۰ 30 January 2022
|
6245 بازدید

تقسیم سود ۴۳۰ ریالی در مجمع توسعه سامانه‌های نرم افزاری نگین/ کسب گواهینامه صلاحیت پیمانکاری با رتبه اول در سال ۱۴۰۰

در ابتدای این جلسه که با حضور 90.82 درصد سهامداران حقوقی و حقیقی برگزار شد، اعضای هیات رئیسه مدیره مجمع تعیین و بر این اساس روح الله لهرابیان به عنوان رئیس مجمع، آقایان نامداری و زراعت به عنوان ناظران جلسه و آقای طوسی به عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند.
در ادامه مدیر عامل شرکت توسعه سامانه های نرم افزاری نگین، به نمایندگی از هیات مدیره گزارشی از فعالیت های این شرکت در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر۱۴۰۰ را به مجمع ارائه داد.
روح اله فاطمی اردکانی گفت: شرکت توسن در سال ۱۳۷۸ با هدف ایجاد بستری مستقل و بومی جهت طراحی و تولید محصولات و راه کار‌های نوین در عرصه‌های مختلف فناوری اطلاعات کشور مانند بانکداری و دولت الکترونیک، تأسیس و با گذشت ۲۲ سال از فعالیت خود به ارائه خدمات متنوع فناوری اطلاعات در صنعت بانکداری کشور و ارگان‌های دولتی پرداخته است. سبد محصولات شرکت توسن مجموعه‌ای کامل از راهکار‌های بانکی بوده که سعی شده نیاز‌های کسب و کاری بانک را در حوزه‌های مختلف پوشش دهد.
وی با بیان اینکه توسن یک دوره مالی در فرابورس را پشت سر گذاشته، اظهار کرد: «توسن موفق شده درآمد از فروش خود را نسبت به دور گذشته ۳۳ درصد افزایش دهد و به درآمدزایی از محل صادرات محصولات نوآورانه دست پیدا کند. توسن به‌واسطه این سلسله ‌اقدامات تندیس صادرکننده نمونه ملی در بخش فناوری را هم از آن خود کرد. توسن علاوه بر رشد درآمد در سال مالی گذشته، پروژه بازمهندسی فرآیندها و ابزارهای سازمانی به‌عنوان بازوی اصلی تقویت کسب‌وکار توسن را با موفقیت به اتمام رساند.»
وی ادامه داد: «موفقیت‌های توسن از شناخت دقیق نیازهای بانک‌ها و نهادهای حاکمیتی نشئت می‌گیرد. توسن با تفکری استراتژیک شرایط محیطی را تحلیل و سپس نسبت به ارائه راهکار اقدام می‌کند.»
به گفته فاطمی اردکانی، توسن گواهینامه‌های معتبر بین‌المللی در حوزه‌های مدیریت امنیت، سلامت و اصالت نرم‌افزارهای بانکداری و صلاحیت پیمانکاری، رتبه اول را دریافت کرده است. تمام این موارد حاکی از تطابق توسن با استانداردهای حوزه فناوری اطلاعات در سطوح متفاوت داخلی و خارجی است.»
مدیر عامل توسن با اشاره به اهمیت سرمایه انسانی اعلام کرد: «نقش نیروی انسانی متخصص در توسن به‌شدت مشهود است، در همین راستا توسعه منابع انسانی در سال ۱۴۰۱ ‌مانند سال‌های قبل در برنامه‌‌های توسن قرار گرفته است. سیاست توسعه منابع انسانی در توسن فقط به جذب نیروهای متخصص خلاصه نمی‌شود، توانمند کردن مدیران و سرپرستان از مهم‌ترین برنامه‌های این سیاست است.»
وی افزود: «در حال حاضر توسن ۷۶۸ نفر نیروی انسانی دارد. ۴۶درصد از این تعداد خانم و ۵۴ درصد آقا هستند. توسن برای افزایش تعداد نیروی انسانی و آموزش آنها چندین دوره‌ تخصصی و عمومی برگزار کرده است. راه‌اندازی بوت‌کمپ برنامه‌نویسان، برندینگ کارفرمایی از طریق تولید محتوا در شبکه‌های اجتماعی، کوچینگ فردی مدیران و سرپرستان، همکاری با دانشگاه شریف و امیرکبیر برای توسعه CO-OP از نمونه‌ اقدامات توسن برای بهبود روند آموزش کارکنان است.»
فاطمی اردکانی با اشاره به حضور توسن در بورس بیان کرد: «توسن ۵ آذر ۱۳۹۹ با نماد معاملاتی توسن در گروه رایانه و فعالیت‌های وابسته به آن در بازار اول فرابورس پذیرفته شد و ۱۹ اسفند همان سال به‌عنوان دویست و سی و هشتمین نماد معاملاتی (شصت و هشتمین شرکت در بازار اول) در فهرست نرخ‌های فرابورس ایران درج شد.»
به گفته فاطمی اردکانی، بر اساس اطلاعات سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۰، ۲۳۷ درصد افزایش قیمت سهم در ۱۳۵ روز اتفاق افتاده است. نماد توسن به مدت ۶۵ روز باز بوده است.
وی در ادامه صحبت‌های خود به دستاوردهای توسن اشاره کرد و گفت: «کسب گواهینامه صلاحیت پیمانکاری با رتبه اول سال ۱۴۰۰ و همچنین انتخاب به‌عنوان صادرکننده نمونه ملی بخش فناوری سال ۱۳۹۹ مهم‌ترین دستاوردهای توسن در دو سال اخیر است.»
فاطمی در خصوص اهداف استراتژیک توسن نیز بیان کرد: «توسن علاوه بر اینکه بر بازارهای کشورهای جنوب شرقی آسیا و اروپا تمرکز کرده، می‌خواهد به تراکنش‌های بین‌المللی نیز متصل شود. توسن همچنین اهدافی مانند جذب مشتریان جدید، تمرکز بر فروش محصولات جدید به مشتریان فعلی و بهبود رضایت مشتریان را دنبال می‌کند.» به گفته او، یکی دیگر از اهداف مهم توسن این است که به یک بازیگر مهم در حوزه دولت الکترونیک تبدیل شود.

سهم توسن در صنعت کشور و جایگاه رقبا چقدر است؟

وی با بیان اینکه جایگاه فعلی ایران از نظر سهم فناوری اطلاعات در تولید ناخالص داخلی و صادرات نرم افزار اگرچه مطلوب به نظر نمی رسد، با این حال نشان از بازار بالقوه صنعت بانکداری دارد. دستیابی به جایگاهی نظیر هند و مالزی به عنوان کشور‌های برتر در زمینه نرم افزار نیاز به سرمایه گذاری و از میان برداشتن موانع رشد تولید ناخالص داخلی دارد.
به گفته فاطمی تجربه با ارزش توسن در زمینه‌های بانکداری، پروژه‌های بلیت الکترونیک و سبد کالا به ترتیب در راستای حمل و نقل هوشمند و دولت الکترونیک نشان دهنده ظرفیت بالا و حرکت در راستای راهبرد‌های این شرکت نرم افزاری دارد.
وی با اشاره به رقبای اصلی توسن یعنی شرکت خدمات انفورماتیک و فناپ ،گفت: به رغم تعدد رقبا، شاید بتوان شرکت خدمات انفورماتیک را مهمترین رقیب شرکت توسن دانست و با این وجود توسن با ارائه خدمت به ۱۲ بانک از مجموع ۳۱ بانک کشور و مدیریت بیش از ۱۰ درصد از تراکنش‌های صادرکنندگی صنعت بانکی، ۱۲ درصد از سهم بازار کارت و ۳۴ درصد از سهم بازار ATM، از طریق راهکار‌های خود جایگاه مطلوبی در این حوزه دارد.
فاطمی ادامه داد: شرکت توسن نخستین تولیدکننده سامانه بانکداری متمرکز، اولین تولیدکننده سوئیچ پرداخت ایرانی و نخستین شرکت ارائه دهنده اینترنت بانک در کشور با مجموع بیش از ۶۷ هزار کاربر سیستمی و حدود ۶ هزار شعبه تحت پوشش است.

نگاهی به عملکرد مالی شرکت در سال مالی منتهی به 30 آذر 1400

در ادامه عباس جزء طوسی به عنوان مدیر مالی شرکت به ارائه گزارش مالی شرکت در سال منتهی به 30 آذر 1400 پرداخت و گفت: در بخش درآمد‌های عملیاتی شرکت رشدی ۳۳ درصد را تجربه کرده و به درآمد ۴.۲۷۵ میلیارد ریالی دست یافته است. در بخش هزینه‌ها نیز طبق انتظار و با توجه به تورم نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
افزایش ۳۳ درصدی بهای تمام شده نسبت به سال قبل عمدتا ناشی از افزایش هزینه حقوق دستمزد و سایر هزینه‌های شرکت می‌باشد.
افزایش ۶۵ درصدی هزینه‌های مالی مربوط به دریافت تسهیلات از بانک‌های آینده، سرمایه و ... می‌باشد.
افزایش ۳۴ درصدی سود عملیاتی نسبت به سال قبل، به دلیل رشد درآمد عملیاتی بوده است.
سود خالص نسبت به سال قبل ۲۶ درصد کاهش داشته است که این کاهش ناشی از کاهش درآمد‌های غیرعملیاتی (فروش سرمایه گذاری ها) و همچنین افزایش هزینه‌های مالی نسبت به سال قبل می‌باشد.

تصمیمات مجمع

سپس گزارش بازرس قانونی شرکت قرائت و پس از قرائت گزارش، صورت‌های مالی سالیانه توسن به‌ اتفاق آرا تصویب شد.
در ادامه رئیس مجمع به توجه به نظر کمیته حسابرسی، سامان پندار را به‌عنوان بازرس اصلی و آزموده ‌کاران را به‌عنوان بازرس علی‌البدل پیشنهاد کرد که اعضای مجمع نیز با این پیشنهاد موافقت کردند.
شرکت های سرمایه گذاران فناوری تک وستا، تدبیرگران فناوری فردای ایرانیان، رسام فناوری پایا، توسعه خدمات اقتصاد آرمان و پیشتاز پردازش پارس، شرکت ردان سیستم و سرمایه‌گذاران فناوری تک‌وستا آرمان به‌عنوان کاندیدای هیئت‌مدیره معرفی شدند.
همچنین 430 ریال ریال به ازای هر سهم به عنوان سود نقدی مجمع تصویب و روزنامه ابرار اقتصادی به عنوان روزنامه اصلی شرکت انتخاب شد.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟