کره جنوبی به دنبال واردات مجدد نفت از ایران است

رسانه‌های کره جنوبی از برنامه این کشور برای ازسرگیری واردات نفت از ایران پس از سه سال وقفه خبر دادند.
کد خبر: ۱۱۰۴۹۴۳
|
۲۷ بهمن ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۹ 16 February 2022
|
11341 بازدید
|
۷

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، وزارت امور خارجه کره جنوبی روز چهارشنبه اعلام کرد این کشور و ایران رایزنی‌هایی برای بحث در مورد راه‌های حل اختلافات چندساله بر سر دارایی‌های بلوکه‌شده ایران تحت تحریم‌های آمریکا انجام داده‌اند.

به نوشته خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی، در حالی که مذاکرات چندجانبه برای احیای توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ ایران وارد مرحله نهایی می‌شود، بانکداران ایرانی و مقامات شرکت ملی نفت ایران هم‌اکنون در کره جنوبی هستند تا با مقامات سئول دیدار و درباره مسائل اقتصادی معلق گفتگو کنند.

بیش از ۷ میلیارد دلار از وجوه ایران در دو بانک کره‌ای تحت تحریم‌های ایالات متحده بلوکه شده است.

در این دیدار دو روزه که از روز سه‌شنبه آغاز شده، دو طرف درباره گزینه‌های پرداخت پول‌های بلوکه شده ایران و امکان ازسرگیری تجارت نفت به منظور آماده‌سازی برای کاهش احتمالی تحریم‌های آمریکا علیه ایران مذاکره کردند.

تا پیش از تحریم‌ها، ایران که چهارمین ذخایر بزرگ نفت جهان را دارد، تأمین‌کننده اصلی نفت کره جنوبی بود.

پس از تحریم‌های آمریکا و عدم صدور معافیت در ماه مه سال ۲۰۱۹، کره جنوبی خرید نفت از ایران را متوقف و متعاقب آن واردات نفت از آمریکا را افزایش داد.

خبرگزاری بلومبرگ نیز در این زمینه نوشته است: به نظر می‌رسد ایران در حال برداشتن گام‌هایی برای بازگشت رسمی خود به بازار بین‌المللی نفت پس از بیش از سه سال است.

به گفته افراد مطلع، مقامات شرکت ملی نفت ایران که به سئول سفر کرده‌اند با حداقل دو پالایشگاه کره جنوبی دیدار می‌کنند تا درباره صادرات مجدد نفت گفتگو کنند. یکی از این افراد گفت که بحث‌ها در مرحله مقدماتی با حجم و زمان‌بندی احتمالی است که هنوز مشخص نشده است.

کره جنوبی یکی از بزرگترین خریداران نفت فوق سبک ایران بود. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که دولت ایران گفته است برای دستیابی به یک توافق هسته‌ای خوب در مذاکرات وین عجله دارد و یک دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا گفت که معتقد است توافق "در چشم‌انداز" است.

بر اساس تحلیل بانک سیتی گروپ، توافق بین ایران و قدرت‌های جهانی امکان بازگشت ۵۰۰ هزار بشکه نفت در روز به بازارهای بین‌المللی را در ماه‌های آوریل تا مه فراهم می‌کند که درنهایت تا پایان سال به ۱.۳ میلیون بشکه افزایش می‌یابد.

بر اساس بیانیه وزارت خارجه کره جنوبی، یک هیئت ایرانی متشکل از مقامات بانک مرکزی، وزارت نفت و شرکت ملی نفت ایران در تاریخ ۱۵ تا ۱۶ فوریه در سئول برای گفت‌وگوهای کاری در مورد مسائل مالی و نفتی حضور دارند. وزارت خارجه کره جنوبی در ۲۹ ژانویه گزارش داده بود که دو کشور در حال برنامه‌ریزی برای هدف قرار دادن مذاکرات بر سر دارایی‌های بلوکه شده ایران در این کشور آسیایی بودند.

کره جنوبی قبل از تحریم‌های آمریکا در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۱۸.۵ میلیون بشکه در ماه از ایران وارد می‌کرد. در حالی که بزرگترین خریداران نفت ایران از جمله کره به لطف معافیت‌ها می‌توانستند به خرید خود ادامه دهند، این خریدها تمدید نشد و واردات در نیمه اول سال ۲۰۱۹ متوقف شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳
انتشار یافته: ۷
مرتضی
|
France
|
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
چراکه نه؟ ازچین وترکیه وونزوئلا ولبنان وپاکستان وهندو......سایرکشورهایی که نون تحریم نفتی ایران رو میخورن چیش کمتره؟
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
نفت بخره ، ولی واردات لوازم خانگی از کره لطمه به تولید داخلی و کوتاه آمدن در مقابل شریک تجاری هست که با شما به میل خودش بازی میکنه .
بنده خدا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
کره جنوبی تحت تاثیر سریال های خود که بیشتر به تاتر شبیه بود و از دهکده ای به دهکده دیگه می رفتند و اسمش رو گذاشته بودند امپراطوری قرار گرفته . در صورتی که در حد یک کشور مستقل هم نتوانست عمل کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۹ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
البته همه بدنبال واردات نفت مفت ایران هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
اصلا چه فایده داره این پول برگرده تو هوا میریزن به حساب لبنان و سوریه و یمن و عراق و فلسطین و..... بعد هم دوباره نفت صادر کنیم بعد یه مدت دوباره به خاطر کارهای اقایون دوباره تحریم میشیم این دور باطل ادامه داره اگر نفت بیاد پایین بدبختیش مال ملته اگر بره بالا اقایون کیف میکنند پس در صورت هیچ منفعتی برای ملت نداره
صادق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
اول قرارداد یک ساله دوم پول نفت بعد تحویل نفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۷
نفت میخوای باید جنس بهمون بفروشی!
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟