به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه شرق از سپاهنیوز، او گفت: «از پنج سال گذشته دستگاههای نظارتی سپاه برابر روشهای جاری و مراقبتهای مستمر خود به پدیدهای از سوءمدیریت و تخلف در یکی از شرکتهای وابسته به بنیاد تعاون سپاه مظنون شده و پرونده پس از بررسی دقیق و حرفهای به محاکم قضائی ارجاع و قوه قضائیه با همکاری سپاه، احکام متخلفان را که هماکنون در حال سپریکردن دوران محکومیت خود هستند، صادر کرد».
سردار شریف گفته این موضوع در همان زمان از طریق صداوسیما از سوی سخنگوی وقت قوه قضائیه به اطلاع افکار عمومی رسانده شده بود.
سخنگوی سپاه همچنین انتشار مجدد فایل صوتی مربوط به این پرونده را در راستای راهبرد ترمیم زخمهای ناشی از پیامدهای مجاهدتهای سپاه و شهید سلیمانی بر پیکره استکبار دانست و افزود: «سردار سلیمانی هیچ نقش و مسئولیتی در بنیاد تعاون سپاه نداشته است و این ماجرا بار دیگر نشان داد این شهید برای دشمن قابل تحمل نبوده و این نظریه که دشمن از شهید قاسم سلیمانی بیشتر از قاسم سلیمانی میترسد نیز بهعنوان حقیقتی انکارناپذیر، بیشازپیش اثبات شد».
روایت خبرگزاری فارس
خبرگزاری فارس نیز در گزارشی که نتیجه تحقیقات خبرنگارشان در گفتوگو با چهار منبع مطلع در این پرونده است، به «شرکت یاس و فساد سیف و شریفی» پرداخت و نوشت: «شرکت یاس قرار بود از طریق اجرای پروژههای عمرانی منابع مالی لازم را برای پشتیبانی از جبهه مقاومت تأمین کند. با این حال شرکت یاس نتوانست به طور کامل در اهداف اقتصادی خود موفق شود و از طرفی چون بیرون از ساختار سپاه و شهرداری ایجاد شده بود، سیستمهای نظارتی این دو نهاد نتوانسته بودند نظارت مؤثری را در حین فعالیت این شرکت داشته باشند».
در ادامه این گزارش آمده است: «اما با مشکوکشدن فرماندهان سپاه به نحوه عملکرد شرکت، مجموعه نظارتی سپاه به موضوع ورود کرده و متوجه تخلف افرادی به نام محمود سجادینیا (سیف) و عیسی شریفی میشوند و بلافاصله ضمن منحلکردن این شرکت، متخلفان را به دادگاه نظامی معرفی میکنند. محمود سیف و عیسی شریفی از افراد بیرون سپاه بودند که در پروژه یاس فعالیت میکردند».
فارس نوشته: «ذوالقدرنیا بهعنوان گزارشدهنده این تخلف معتقد است در این ماجرا آقای مسعود مهردادی (معاون بنیاد تعاون سپاه) قصور کرده و نظارت و مدیریت کافی را انجام نداده است... . آقایان قالیباف، آبرومند و حاج قاسم سلیمانی و بسیاری دیگر از افرادی که سلامت شخصی و مالی مهردادی را میشناختند نیز به او خوشبین بودند و تصور تخلف در زیرمجموعه او را نداشتند. مهردادی با اینکه فرد پاکدستی بوده و شخصا هیچگونه سوءاستفاده شخصی نداشته است؛ اما با اعتماد بیش از حد به محمود سیف (با نام واقعی محمود سجادینیا) باعث شکلگیری این تخلف در مجموعه تحت مدیریت خود شده بود. در نهایت همین کوتاهی و اعتماد بیمورد کار دست خود مهردادی داد و این فرد با شکایت سپاه در دادگاه نظامی به دلیل سوءمدیریت به دو سال زندان محکوم میشود». عیسی شریفی نیز به ۲۰ سال حبس و رد مال ۴۸۰ میلیارد تومانی و محمود سیف به ۳۰ سال زندان و رد مال محکوم شدهاند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.