حمله هوایی ترکیه به مواضع پ. ک. ک در عراق

جنگنده‌ بمب افکن های ارتش ترکیه امروز (دوشنبه) مواضع حزب کارگران کردستان (پ. ک.ک) در شمال عراق را بمباران کردند.
کد خبر: ۱۱۰۷۱۸۰
|
۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۶:۳۳ 28 February 2022
|
5290 بازدید

 

به گزارش تابناک از ایرنا، ارتش ترکیه در این حمله هوایی، مواضع پ. ک.ک را در روستای بلندای استان دهوک در منطقه کردستان عراق هدف حمله قرار دادند.

این بمباران باعث وارد آمدن خسارت های مادی به برخی از منازل غیرنظامیان در نزدیکی محل حملات شده است.

خلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه یکشنبه هفته گذشته در پی دیدارش با مقامات عراق در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ ادعا کرده بود که با بغداد برای نابودی هرچه زودتر «تروریست‌های» حزب کارگران کردستان توافق کرده است.

حملات ترکیه به مواضع گروه «پ. ک. ک» در شمال عراق در حالی ادامه دارد که مقامات عراقی بارها آن را محکوم کرده و آن را مصداق «اشغالگری» اعلام کرده اند.

ترکیه و گروه پ. ک. ک بیش از ۴۰ سال است که درگیر یک جنگ خونبار می باشند که تاکنون تلفات انسانی فراوانی از هر دو طرف برجای گذاشته است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟