مشکل در برخورد با مافیا و اصلاح نشدن نظام بانکی

یک فعال رسانه ای اصولگرا گفت: این دولت هم مثل دولت های قبل گفته است که با مافیا برخورد می کند اما چرا اینکار تاکنون نشده است؟ ضرورت اصلاح نظام بانکی را همه دولت ها مطرح کرده اند و الان باید بررسی و پژوهش شود که چرا این اهداف محقق نشده است؟
کد خبر: ۱۱۱۳۹۵۲
|
۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۸:۱۲ 16 April 2022
|
3675 بازدید
|
۲

به گزارش «تابناک»، بیژن مقدم در گفت‌وگو با ایسنا، درباره فعالیت احزاب و جریان های سیاسی کشور و ارتباط آنها با جامعه، اظهار کرد: جریان های سیاسی در مساله ارتباط با مردم دچار ضعف هستند. احزاب ایران مردم پایه نیستند و محفلی از افراد هم سلیقه هستند که فعالیت آنها هم فصلی است. مشکل احزاب فعالیت فصلی آنهاست. آنها یا ارتباط با مردم را بلد نیستند یا به هر دلیلی نمی خواهند این ارتباط برقرار باشد. احزاب بدنه مردمی ندارند و اعضای آنها هم محدود هستند.

وی با اشاره به حضور بخشی از جریان اصولگرا در بدنه اجرایی کشور، تصریح کرد: این افراد تمام همت خود را صرف تحقق وعده های خود و ایجاد کارنامه موفق کردند. ارتباط آنها با مردم هم در بهترین حالت است. مدل رفتاری رئیس جمهور و برخی اعضای کابینه و وزرا در ارتباط بی تکلف و خارج از تشریفات با مردم، در گذشته یک آرزو بوده است. بخش دیگری از اصولگرایان هم که دارای رسانه هستند، هم جنبه انتقادی دارند و هم تشویقی، البته رویکرد تشویقی آنها پررنگ‌تر است چون به هر حال دولت عمر زیادی ندارد و برای نقد دولت به زمان بیشتری نیاز است.

این فعال رسانه ای در پاسخ به این پرسش که چه زمانی برای نقد دولت مناسب است؟ گفت: به نظر من یکسالگی دولت برای نقد عملکردها زمان مناسبی است. دولت در همین مدت هم اقدامات خوبی مثل تامین واکسن، آزادسازی سواحل و تسهیل در صدور مجوز کسب و کارها انجام داده است. قبلا این انتقاد وجود داشت که چرا همه دنیا واکسیناسیون انجام می دهند، اما در ایران خبری از آن نیست، اما اکنون به مردم التماس می کنند که بروند و واکسن بزنند. این نمونه ها نشان داد که هرگاه دولت زیرساخت ها را فراهم کرده و میان دستگاه ها هماهنگی برقرار کند و عزم جدی داشته باشد، موفق می شود.

مقدم همچنین با بیان اینکه پس از یک سالگی می توان از دولت مطالبه کرد که چه میزان از وعده های خود را محقق کرده است؟ افزود: البته در برخی حوزه ها نه تنها این دولت، بلکه سایر دولت ها هم شعار دادند، اما موفق نشدند، بنابراین باید به ریشه این عوامل پرداخت. این دولت هم مثل دولت های قبل گفته است که با مافیا برخورد می کند، اما چرا اینکار نشده است؟ همه دولت ها طرح مساله کرده اند اما چرا در حل مساله موفق نشده اند؟ اصلاح نظام بانکی را همه دولت ها گفته اند اما الان باید بررسی و پژوهش شود که چرا این هدف محقق نشده است؟ چرا دولت های قبلی موفق نشدند؟ نخواستند یا نتوانستند؟

وی در پایان تصریح کرد: من اعتقادی ندارم که این مشکلات راه حلی ندارد. تجربه این دولت نشان داده است که اگر زیرساخت ها و هماهنگی میان دستگاه ها و عزم جدی وجود داشته باشد می توان عملکرد موفقی داشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
asd
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
آیا به سیستمی که بر پایه ای مشخص استوار است میتوان نفوذ کرد و آنرا تغییر داد ؟ خیر . نظم ایران بیشتر بر پایه نظم در تئوری آشوب است! که مافیاهای مختلف در حال اداره ی آن هستند !
مطالعه گر اقتصادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۶ - ۱۴۰۱/۰۱/۲۷
شاید خنده دار به نظر برسد و در اجرا مشکل
تغییر واحد پول کشور از ریال به طلای فیزیکی ریشه تورم و مافیای بانکی را کاملا می خشکاند و مسئولین بی عرضه را از صحنه اقتصاد حذف می کند
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟