قلعه‌نویی درخانه فولاد، به تیم آماده نکونام نباخت

کد خبر: ۱۱۱۷۱۰۱
|
۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۰ 04 May 2022
|
4789 بازدید

دیدار دو تیم گل گهر و فولاد با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، دو تیم فولاد و گل گهر در قالب هفته بیست و پنجم لیگ برتر امروز (چهارشنبه) ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه در ورزشگاه شهدای فولاد خوزستان به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

تک گل فولادی‌ها توسط پاتوسی روی پاس آرش رضاوند به ثمر رسید. در مقابل گل‌گهری‌ها با گلزنی علی‌اصغر عاشوری در دقیقه ۸۵ کار را به تساوی کشاندند.

فولادی‌ها برای گلزنی در این دیدار موقعیت‌های زیادی را از دست دادند. آن‌ها پس از دریافت گل مساوی روی دروازه گل گهر فشار آوردند اما ناموفق بودند تا پیروزی در این دیدار خانگی را از دست بدهند.

شاگردان نکونام ۳۹ امتیازی شدند و به رده چهارم صعود کنند. در مقابل شاگردان قلعه‌نویی ۳۶ امتیازی و رده ششمی باقی ماندند.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟