بسته اخبار حوادث بیست و چهارم خرداد ماه ۱۴۰۱:
رباینده کودک ۲ ساله دستگیر شد
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ بگذارید با پسر مقتول حرف بزنم/ رباینده کودک ۲ ساله دستگیر شد/ دختر سیاه بخت!/ افزایش قربانیان انفجار گاز در نوسود/ گوشی قاپی با پرسه زنی/ سرقت ۵ میلیاردی زن معتاد از خانه/ نجات معجزه آسای جوان ۳۰ ساله/ بازسازی صحنه سرقت بزرگ از بانک
مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (سه شنبه بیست و چهارم خرداد ماه سال ۱۴۰۱) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۲۳۴ هزار و ۴۲ تن رسید.
بیشتر بخوانید
بگذارید با پسر مقتول حرف بزنم
رسیدگی به این پرونده از سال ۸۹ به دنبال تماس مردی با پلیس که مدعی بود عروس ۳۰ سالهاش به نام سحر به قتل رسیده آغاز شد.
بیشتر بخوانید
رباینده کودک ۲ ساله دستگیر شد
متهمی که حدود یک ماه قبل کودک ۲ سالهای را ربوده بود با ردیابیهای پلیس سیستان و بلوچستان دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
دختر سیاه بخت!
روزی که برای وقت گذرانی در فضای مجازی پرسه میزدم با جوانی آشنا شدم که گویی سنگ صبور درددل هایم بود. چند ماه بعد در حالی با مرد رویاهایم ازدواج کردم که آن روی سکه نمایان شد و ...
بیشتر بخوانید
افزایش قربانیان انفجار گاز در نوسود
همزمان با مرگ یکی از مصدومان حادثه انفجار و تخریب ساختمان سه طبقه در نوسود پاوه آمار جانباختگان به ۴ نفر رسید.
بیشتر بخوانید
گوشی قاپی با پرسه زنی
دو سارق زورگیر گوشی تلفن همراه به دام پلیس افتادند.
بیشتر بخوانید
سرقت ۵ میلیاردی زن معتاد از خانه
زن معتاد که از خانهای در شمال تهران ۵ میلیارد تومان سرقت کرده بود در حالی دستگیر شد که مدعی است پولهای حاصل از فروش اموال مسروقه را خرج خرید و مصرف مواد مخدر کرده است.
بیشتر بخوانید
نجات معجزه آسای جوان ۳۰ ساله
معاون عملیات آتش نشانی شهر مشهد از عملیات نفسگیر و طاقت فرسای ۱۲۰ دقیقهای آتش نشانان چندین ایستگاه برای نجات یک فرد گرفتار در لابلای جامهای شیشه در یک انبار در خیابان مسلم شمالی این شهر خبر داد.
بیشتر بخوانید
بازسازی صحنه سرقت بزرگ از بانک
بازسازی صحنه سرقت از بانک ملی شعبه دانشگاه تهران ۷۲ ساعت پس از دستگیری سارقان با حضور دو نفر از متهمان اصلی پرونده انجام شد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
مراقب پشتیبانهای شیاد باشید
یکی از این روشها که به خصوص در حوزه سرمایهگذاری در حوزه ارز دیجیتال رخ میدهد، کلاهبرداری و سوء استفاده از اطلاعات کاربران در پوشش تیمهای پشتیبانی تقلبی است. در این روش کلاهبرداران با شیوههای مختلف از جمله سایت جعلی، تماس با افراد فعال در بازار رمز ارزها و ... با کاربران ارتباط برقرار میکنند. کلاهبرداران ادعا میکنند که تیم پشتیبانی آن سایت، صرافی یا به طور کلی هر پروژه خاصی هستند و از این طریق با کاربر وارد گفتگو میشوند.
این افراد مخصوصا در مواقعی که کاربران مشکلی با پلتفرمهای معاملاتی داشته و به دنبال یافتن پاسخ پرسشهای خود در گروههای اطلاع رسانی یا مدیران آنها هستند، وارد عمل شده و با معرفی خود به عنوان تیم پشتیبانی از اعتماد چنین کاربرهایی سوءاستفاده میکنند. گاهی کاربران این افراد را با تیمهای پشتیبانی صرافی اشتباه گرفته و به آنها اعتماد میکنند و کلاهبرداران نیز از آنان میخواهند تا برای رفع مشکل برای آنها بیت کوین یا اتریوم بفرستند. حتی در مواقعی کلاهبردار تلاش میکند تا گذرواژه را هم از کاربر دریافت کند.
افراد کلاهبردار معمولا اطلاعات شخصی، وجه یا رمز عبور کاربر را درخواست میکنند، در حالی که یک تیم پشتیبانی واقعی به چنین اطلاعاتی نیاز ندارد. از طرف دیگر باید توجه داشت که برای تماس با پشتیبانی رسمی باید فقط از داخل سایت رسمی یا شماره تلفن درج شده در سایت استفاده کرد و استفاده از تلگرام و واتس آپ به هیچ عنوان توصیه نمیشود. همچنین کاربران باید بدانند که تیم پشتیبانی حقیقی به هیچ عنوان گذرواژه را از کاربران درخواست نمیکند و باید به چنین مواردی شک کرد.