تعطیلی ادارت کیش به دلیل زلزله

بندرچارک واقع در ۳۰ کیلومتری جزیره کیش و از مبادی اصلی ورود به این جزیره توریستی به شمار می‌رود.
کد خبر: ۱۱۲۴۶۵۸
|
۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۱ 15 June 2022
|
12811 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، وقوع زمین‌لرزه‌های مداوم در محدوده ساحل غربی هرمزگان سبب بروز مشکلاتی در بخش‌هایی از استان مانند کیش شده است.

وقوع دسته کم ۱۰ زمین‌لرزه بزرگ و کوچک سبب اعلام دستورالعمل‌های احتیاطی در کیش شده است. این زمین‌لرزه‌ها که مرکز آن توسط سایت ژئوفیزیک دانشگاه تهران تماما بندرچارک در روبروی کیش اعلام شده در کیش و سایر نواحی مجاور نیز احساس شده است.

طبق اطلاعات و آمار ژئوفیزیک دانشگاه تهران از ساعت هشت صبح امروز ۲۵ خرداد تا زمان مخابره این خبر تعداد ۹ زمین‌لرزه که بزرگ‌ترین آن‌ها ۵.۲ ریشتر گزارش شده این منطقه از هرمزگان را لرزانده است.

رئیس ستاد مدیریت بحران جزیره کیش در همین راستا با اشاره به زمین‌لرزه‌های امروز در جزیره کیش از تعطیلی ادارات خبر داد و اظهار داشت: با توجه به وقوع زمین‌لرزه‌ها در استان هرمزگان و همچنین جزیره کیش ادارات امروز تعطیل اعلام شده‌اند و ادامه کار آن‌ها جلوگیری شده است تا سلامت ساکنان و گردشگران تضمین شود.

سعید پورزادی همچنین از ساکنان و گردشگران خواست با توجه به وقوع زمین‌لرزه‌ها از قرارگیری در مناطق ناایمن خودداری کنند.

بندرچارک واقع در ۳۰ کیلومتری جزیره کیش و از مبادی اصلی ورود به این جزیره توریستی به شمار می‌رود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟