در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضاییه مطرح شد

‌نمی‌دانیم گریه کنیم یا با مجلس چگونه صحبت کنیم که باور کنند، واقعا بودجه قوه قضاییه بسیار پایین دیده شده است / اگر مردم بدانند سران قوا چقدر در حال تلاشند، نگران نمی‌شوند

نمی‌شود قوه قضاییه را با این بودجه‌ای که تصویب شده، مدیریت کرد و مدیریت سخت است و دلم به حال آقای محسنی اژه‌ای می‌سوزد و گاهی برخی همکاران که اقلیت هستند، در برخی گروه‌ها مطرح می‌کنند که ایشان دنبال مشکل نمی‌رود، ولی بدانید که رییس قوه قضاییه به فکر شماست.
کد خبر: ۱۱۲۵۳۰۴
|
۲۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۱۱ 19 June 2022
|
22152 بازدید
|

تابناک ـ حجت الاسلام والمسلمین محمد مصدق در نشست خبری که امروز (یکشنبه) ۲۹ خردادماه به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، گفت: قوه قضاییه امروز با برنامه در حال حرکت است و همه برنامه‌های قوه قضاییه از روی برنامه در حال اجراست. برنامه‌های قوه قضاییه پشتوانه علمی دارد. در تدوین این برنامه‌ها از اساتید فن و دانشگاه و قضات دیوان عالی کشور استفاده شده و همواره در حال ارتقاست.

وی افزود: در تدوین این برنامه‌ها دو چیز محور ماست؛ یکی موارد شش گانه‌ای است که مقام معظم رهبری در انتصاب حجت الاسلام محسنی اژه‌ای ریاست قوه قضاییه فرمودند. دومین محور اصلی ما سند تحول قضایی است.

مصدق تاکید کرد: سیاست کلی قوه قضاییه، حرکت بصورت جهادی با برنامه ریزی خاص است.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به بیانیه گام دوم که رهبری همواره تاکید کردند، گفت: همه همکاران ما در قوه قضاییه این بیانیه گام دوم را کرارا مطالعه کنند و یک سند عجیبی است. ما اگر بخواهیم در هر بخشی دنبال تحول باشیم، حتما باید به بیانیه گام دوم مراجعه کنیم و تحول بدون بیانیه گام دوم میسر نیست.

وی ادامه داد: ما در این دوره مسائل قوه قضاییه را با نخبگان در میان می‌گذاریم و ریاست قوه قضاییه جلسات متعددی در همه زمینه‌ها با نخبگان داشته اند. ما در قوه قضاییه چه کار‌هایی برای رفع مشکلات آن‌ها انجام دهیم؟ اساتید دانشگاه در این زمینه به ما کمک می‌کنند.

مصدق ادامه داد: در دوره جدید تلاش می‌کنیم به یک قوه قضاییه اجتماعی که درد جامعه را بفهمد، برسیم. ارتباط قوای سه گانه در این دوره بی نظیر است. هفته‌ای یک جلسه سران سه قوه دور هم جمع می‌شوند و مشکلات جامعه را بررسی می‌کنند. دیشب جلسه بود و روسای سه قوه بودند و فکر کردم که مردم اگر بدانند، سران سه قوه اینقدر برای حل مشکلات جامعه در تلاشند، نگران نمی‌شوند.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: امروز کشور ما در وضعیتی است که نیاز به امیدآفرینی دارد و دشمن در تلاش برای از بین بردن امید مردم است و مردم تلاش دارند دشمن را ناامید کنند.

وی افزود: تاکید ریاست قوه قضاییه بر این است که پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت قرار گیرد. ما برای حل مشکلات مربوط به قوه قضاییه برنامه ریزی کردیم و برخی از مشکلات قوه قضاییه ارتباطی با قوه قضاییه ندارد و قوه قضاییه در تولید پرونده‌هایی که هست دخالتی ندارد.

معاون اول قوه قضاییه با طرح این سوال که ما برای پیشگیری از تولید پرونده چه کنیم، گفت: باید موضوع پیشگیری بیشتر مورد توجه متولیان امر قرار گیرد. مجلس می‌تواند برخی عناوین مجرمانه را که امروز جرم تلقی شده است، جرم زدایی کند. برخی عناوین مجرمانه مانند رانندگی بدون گواهینامه جرم تلقی شده است. آیا نمی‌شود این کار را به مراجعی غیر از دادگستری واگذار کرد؟ در این راستا لایحه‌ای با نام اصلاح پاره‌ای از قوانین دادگستری تهیه شده است و پیگیرش هستیم.

وی با اشاره به مبارزه جدی با فساد گفت: مطالبه مردم این است که دستگاه قضایی با مفسد برخورد کند و می‌گویم که مبارزه با فساد در این دوره بیشتر از قبل در حال اجراست.

مصدق خطاب به ایرانیان خارج از کشور گفت: ایرانیان خارج از کشور که می‌خواهند سرمایه گذاری کنند به نظام اعتماد کنند و ما آماده پذیرش هستیم. ایران مال آنهاست. اگر مشکلاتی دارند، ما آمادگی داریم که مشکلاتشان را حل کنیم و به کشور خود بیایند و سرمایه گذاری کنند.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره برنامه قوه قضاییه در زمینه کاهش ورودی پرونده‌ها گفت: ما هر سال نسبت به سال قبل با افزایش ورودی پرونده‌ها مواجه هستیم و در زمینه کاهش ورودی‌ها مشترکا با دولت درصددیم از وقوع جرایمی که به صورت پرونده وارد قوه قضاییه می‌شود جلوگیری کنیم. کار دیگر این است که ما پیشنهاد کردیم، تحت لایحه‌ای برخی عناوین مجرمانه تخلف تلقی شود و به صورت پرونده وارد دستگاه قضایی نشود.

وی درباره کاهش اطاله دادرسی نیز گفت: یکی از برنامه‌های اصلی ما، کاهش اطاله دادرسی است و در برنامه تحولی سال جاری آن را به دادگستری‌های سراسر کشورابلاغ کردیم. میانگین زمان رسیدگی ما به پرونده‌ها نسبت به سال قبل کاهش یافته و سرعت رسیدگی بالا رفته است.

معاون اول قوه قضاییه درباره کاهش هزینه‌های دادرسی گفت: مبالغی که از ارباب رجوع دریافت می‌شود، جزو درآمد‌های عمومی کشور است و در قانون پیش بینی شده است و حتما نیاز به اصلاح قانون دارد و ما لایحه‌ای در این زمینه در معاونت حقوقی تهیه کردیم.

وی افزود: در سند تحول سه دسته برنامه اعم از کوتاه مدت و میان مدت و بلندمدت پیش بینی شده است. بیش از ۹۰ درصد برنامه‌های کوتاه مدت و بیش از ۷۰ درصد برنامه‌های میان مدت عملیاتی شده و برای برنامه‌های بلندمدت هم وقت داریم. ما در قوه قضاییه برای برنامه‌های بلندمدت تا پایان سال ۱۴۰۲ باید کار انجام دهیم و در این زمینه هم ما با مجلس و دولت همکاری لازم را داریم.

معاون اول قوه قضاییه درباره با حمایت از تولید و کارآفرینان گفت: در سال جاری، ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی را فعال کردیم و آقای عمرانی معاون دادستان کل کشور که به عنوان دبیر ستاد کار‌های اجرایی را انجام می‌دهند فعال است. تا خردادماه سه جلسه در رابطه با این ستاد تشکیل دادیم. در یکی از جلسات از رییس سازمان بورس دعوت کردیم.

وی درباره نشست سازمان اموال تملیکی گفت: دولت پای کار آمده است و از متولیان امر در دولت تشکر می‌کنم و هماهنگی کامل بین نمایندگان قوه قضاییه وجود دارد و امروز همه انبار‌های سازمان، بررسی و بازرسی شده و انبار‌ها در حال تبدیل شدن به انبار‌های دارای استاندارد است. سازمان ثبت هم در رابطه با اموال غیرمنقولی که مصادره شده اقدامات ارزنده‌ای انجام دادند و گزارش خوبی است.

مصدق درباره بودجه قوه قضاییه گفت: نمی‌دانم چه بگویم؛ گریه کنم یا حرف بزنم؟ نمی‌دانم با مجلس چگونه صحبت کنیم که باور کنند واقعا نیازمندیم و بودجه قوه قضاییه بسیار پایین دیده شده و کف بسیار پایین است. یک بار حرکت جهادی این مجلس انقلابی انجام دهد و کف بودجه قوه قضاییه را بررسی کند و پیشنهاد کردیم ما مثل نصف فلان سازمان باشیم.

وی افزود: در سال گذشته طرح تسری تصویب نشد و دولت کمک کرده و ریاست قوه قضاییه دغدغه داشتند و مشکل حل شد. اگر شما بدانید که ریاست قوه نسبت به وضعیت معیشت چقدر اهمیت می‌دهد به هیچ وجه نگران این موضوع نمی‌شوید. در همه این موارد ایشان همه کار را انجام دادند تا مشکل حل شود و مذاکراتی با دولت داشتیم تا ببینیم وضعیت دوستان چه می‌شود. قوه قضاییه را با این بودجه‌ای که تصویب شده، نمی‌شود مدیریت کرد و مدیریت سخت است و دلم به حال آقای محسنی اژه‌ای می‌سوزد و گاهی برخی همکاران که اقلیت هستند، در برخی گروه‌ها مطرح می‌کنند که ایشان دنبال مشکل نمی‌رود، ولی بدانید که رییس قوه قضاییه به فکر شماست.

معاون اول قوه قضاییه درباره برنامه‌های هفته قوه قضاییه گفت: در تاریخ اول تیرماه در هفته قوه قضاییه، مراسم تجدیدمیثاق با امام (ره) و شهید بهشتی را داریم. مصاحبه زنده رییس تلویزیونی ساعت ۲۲ شب چهارشنبه اول تیرماه انجام می‌شود. یکی از برنامه‌های ویژه که برای اولین بار امسال انجام می‌شود، مراسم تکریم ریاست قوه قضاییه از کارکنان و مسولان قوه قضاییه است. دیدار با خانواده معظم شهدا، جزو برنامه‌های رییس قوه است. سخنرانی روسای کل قوای دادگستری روز جمعه قبل از خطبه نماز جمعه انجام می‌شود. میز خدمات قضایی در محل نماز جمعه برگزار می‌شود.

همچنین ریاست قوه قضاییه با تولیدکنندگان دانش بنیان ملاقات دارند و مسئولان عالی قضایی هم از واحد‌های صنعتی بازدید خواهند کرد. همچنین دومین نشست مشترک قوه قضاییه و مجلس انجام می‌شود و این بار مجلسیان در قوه قضاییه حضور می‌یابند. همایش سراسری قوه قضاییه، یک روز برگزار و در نهایت دیدار با رهبری انجام می‌شود.

معاون اول قوه قضاییه افزود: در طول هفته قوه قضاییه، افتتاح ۱۲ پروژه اداری در سازمان ثبت به میزان ۱۲هزار مترمکعب و نیز افتتاح ۱۸ ساختمان دادگستری و رونمایی از ۱۰ عنوان کتاب برگزار می‌شود.

وی درباره اقدامات مجتمع امور اقتصادی تهران در یک سال اخیر در پرونده‌های مبارزه با فساد گفت: در یک سال اخیر افراد حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به عنوان جزای نقدی محکوم شدند و بیش از ۳۱۳ هزار میلیارد ریال رد مال صورت گرفته است و در سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۷۹ پرونده به شعب ویژه اخلالگران ارجاع شده که این رقم در سال ۹۹، ۲۰۴ فقره بوده است.

وی در خصوص کاهش جمعیت کیفری گفت: رویکرد این است که قضات در این راستا حرکت کنند و تا جایی که می‌شود به حبس رأی ندهند. امروز نیاز جدی داریم که سیاست جنایی ما مشخص شود. تا کنون سیاست جنایی مشخصی نداشتیم. در خصوص برخی جرایم آیا نمی‌توان مجازاتی جایگزین حبس صادر کرد؟ مجازات جایگزین حبس بیشتر مربوط به جرایم عمدی است. البته حدود ۶ درصد کاهش ورودی زندان داشتیم. موضوع صلح و سازش را جدی در برنامه خود قرار دادیم و افراد در سال گذشته ۷۶۳ مورد از قصاص رهایی پیدا کردند.

معاون اول قوه قضاییه در رابطه با موضوع استجازه از رهبری برای برگزاری دادگاه‌ها تأکید کرد: این استجازه در دو نوبت تجدید شده است. با توجه به اینکه قانون مجازات اخلالگران در حال تغییر است و قانون مجازات اخلالگران که موضوع شعب استجازه در آنجا آمده، در حال اصلاح است و جلسات اصلاح و تغییر این قانون در کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی برگزار و مباحث عمده نهایی شده و اصلاحات جزئی دارد که آن طور گفته شده تا سه ماه آینده به صحن علنی مجلس خواهد آمد.

وی افزود: اخیرا سامانه خوبی تحت عنوان اعتبارسنجی شهود و مطلعین ایجاد شده، زیرا تعدادی افراد شهادت را شغل خود قرار دادند و جلوی مجتمع‌ها هستند و شهادت می‌فروشند و کارشان این است و دادگاه هم نمی‌داند لذا سامانه اعتبارسنجی شهود و مطلعین تنظیم شده و هر کسی بعنوان شاهد شهادت دهد در سامانه ثبت می‌شود. در سال ۱۴۰۰ سامانه‌ای در خصوص ثبت شکایات درخصوص سرقت و کمک به مالباختگان راه اندازی شده و شکات می‌توانند شکایت خود را مطرح کنند و نیاز به مراجعه حضوری نیست و در این سامانه ۲۵۰۰ درخواست ثبت شده و بیش از یک میلیون درخواست در سامانه الکترونیکی در اقدام با کلانتری‌ها نیز ثبت شده است.

معاون اول قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره آخرین اقدامات دستگاه قضایی برای هوشمندسازی قوه قضاییه گفت: ۲۷ عنوان از استعلام‌هایی که قضات نیازمندند از طریق سامانه‌های مختلف انجام می‌شود و ایجاد پنجره واحدی از سوی سازمان فناوری انجام شده و این پنجره واحد برای مردم تعریف شده است. سال گذشته ۲۲۵ هزار دادگاه الکترونیک و غیر حضوری برگزار شد. در سال جاری نیز میانگین هر ماه ۲۵ هزار جلسه دادگاه الکترونیک برگزار شده است. همچنین در سال ۱۴۰۰، تعداد ۳۰۵ هزار جلسه دادرسی الکترونیک برای زندانیان و ۶۹ هزار ملاقات غیرحضوری و الکترونیک نیز برگزار شده است.

وی افزود: در سال گذشته تعداد ۲ میلیون گواهی سوءپیشینه صادر و از این تعداد ۳۰ درصد کاملا غیرحضوری انجام شده است.

وی در پایان درباره نامگذاری روز‌های هفته قوه قضاییه گفت: اول تیرماه، حمایت قضایی از تولید دانش بنیان و صیانت از حقوق عامه و دوم تیرماه حرکت جهادی، تحول و تعالی قضایی و سوم تیرماه حمایت از حقوق بشر و مقابله با تروریسم و چهارم تیرماه تسهیل فرایند رسیدگی با بهره گیری از فناوری‌های نوین و پنجم تیرماه پیشگیری از وقوع جرم و مقابله با بستر‌های فسادزا و ششم تیرماه ترویج فرهنگ صلح و سازش و اصلاح مجرمان و هفتم تیرماه ولایت مداری، ایثار و خدمت به مردم نامگذاری شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۳۸
در انتظار بررسی: ۹
انتشار یافته: ۹۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
گریه کنید!
بودجه بالا نمی ره!
یعنی پول نیست دیگه!
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
گریه کنید مسلمونا....
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
به جای گریه کردن و ناله کردن

دهها و بلکه صدها نهاد و حوزه و بنگاه و سازمانهای

که بنام کار فرهنگی دهها و صده هزار میلیارد تومانی

بودجه دولتی میگیرند و هیچ آمار و نتیجه و اثری ، به

جز خوردن و کاسبی و مشابه آنرا ندارند را حذف کنید
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
چهل و سه سال گذشت از تلاش مسئولین چی حاصل مردم شد؟
ناشناس
| United States of America |
۱۷:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
شما سنگینتره قضا را به اهلش بسپارید و به فکر اخرت خود باشید
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
اشک ریختن هم شده مد جدید!!! علما که برای مستاجران اشک میریزن!! ایشان برای بودجه اشک میریزن!! ملت برای گذرون زندگی اشک میریزن!!ببین رییسی کی بوده که اشک همه رو درآورده!!! قطار انقلاب و ابراهیم بت شکن!!!ا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
بهتر است گریه کنید.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
نبینیم روزی را که گریه سران سه قوه را ببینیم. جگرمان کباب میشه!
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
بله حالا نوبت شماست که گریه کنید
ناشناس
|
Canada
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
فعلا همه کم آوردند. ولی همه هم میگن از تحریم عبور کردیم. متاسفانه تازه اولشه. تا حالا هم که بود بخاطر ذخایر ارزی و خوابیدن بایدن بود. ولی ذخایر ارزی را که تمام کردید و بایدن هم دیگه بیشتر خودش را به خواب نمیزنه. . ولی ملت ایران که باید هزینه این همه ناآگاهی و میل به دنیای دیگران را بدهند
ناشناس
|
United States of America
|
۱۳:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
عجیبه ، بالاترین مزایا در قوه قضا هست . البته باید قاضی تامین باشد ولی ضعف نظارت سیستمی باعث کژی های بسیاری هست .
هر وقت قاضی مستقل تامین و با سواد و عادل بود جامعه موظف به تامین اوست .
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
داری راجع به قوه قضاییه کجا حرف میزنید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
دوست من من از پرسنل قوه قضائیه هستم. حاضر قسم بخورم کمترین حقوق را به پرسنل این قوه میدهند. امسال کف 5500 و سقف که برای بعضی قضات با سابقه هست حدود 20میلیون میشه و بعضی از قضات حدود 7 میلیون می گیرند. به نظر شما این پرسنل می تونن جلوی فساد را بگیرند،؟ وقتی حقوقشون از سایرین کمتره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
بالاترین حقوق راباید قاضی بگیره تا رشوه وهدایای وزیر میزی ها دررای عادلانه او اثر نکنه. والا اگه قاضی فاسد باشه عالم پراز فساد میشه
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
ناشناس محترم15:45، مطمئنا راست نمی گی! قوه قضائیه علاوه بر حقوق، فوق العاده های دیگری می گیرن و در کل دریافتی شمابعد از کارکنان شرکت نفت، بالاترین دریافتی هست.
کاوه
|
Luxembourg
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
در هر کشوری عدم استقلال مالی و همچنین تامین مالی قوه قضائیه برابر است گسترش بی عدالتی. بزرگان بگردند دنبال راه خروج مملکت از این بحران مالی. تعامل با دنیا، قدم اول.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
قدم اول حفظ خطوط قرمز نظام است. ما از بحرانهای مالی عبور کردیم. تحریمها را هم که پشت سر گذاشتیم. رشد افتصادیمان هم که از 4 گذشت...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
نیاز نیست قسم بخورید فیش ۱۲۰ ملیون تومنی چند ماه پیش همکار شما را فراموش نکرده‌ایم
شهروند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
همان مردم چون می دانند سران عزیز سه قوه چقدر در تلاشند بیشتر نگران هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
من که نگران سلامتی این عزیزان هستم. شب و روز براشان دعا میکنم.
ناشناس
| Netherlands |
۱۷:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
اگر بیمار را به جای پزشک پیش آهنگر ببری هر چقدر هم که تلاش کند کاری از دستش برنمیاد
ما مسئول پرتلاش نمیخوایم مسؤل با سواد میخوایم
نسیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
نهادهای را که مثل چاه ویل فقط بودجه می بلعند اما خروجی آنها نه تنها مفید و مثبت نیست بلکه اگر نگوییم فاجعه بار ،منفی است را منحل و سهم آن را به بخش های کارآمد تزریق کنید.
البته پیشاپیش منتظر جیغ های بنفش آن بخش های بی خاصیت نیز باشید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
حرف درمانی موجب رفع نگرانی نمیشود. سران قوا و امثال آنها نیز هراندازه به قول شما تلاش کنند ,تازه در بهترین شرایط به وظیفه شان عمل کرده اند. آنگاه که پدری دغدغه اجاره منزل و هزینه تحصیل و خورد و خوراک خانواده را نداشته باشد , نگران نخواهد بود.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
تنها حرف درمانی نبوده در کنارش دستور درمانی هم بوده....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
یه جوری آه و ناله می کنه انگار بقیه مردم در رفاه کامل هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
ملت در رفاه و آسایش کاملند
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۹
درقانون مجازات برای بسیاری ازجرایم جزای نقدی درنظرگرفته شده ولی چون این قوانین 30-40 سال پیش تصویب شده اند الان این مبالغ بسیارناچیزهستندوفلسفه مجازات که بازدارندگی است اساسا دراین موارد ازبین رفته است.مثلا فحاشی درملا عام 5تا100 هزارتومان جزای نقدی دارد که یکی ازعلل دعواهای خیابانی همین نبودمجازات بازدارنده است.اگرقوه قضائیه باهمکاری مجلس این مورد رااصلاح کند وجزاهای نقدی نسبت به زمان اصلاح شوند(که دربرخی موارد مثل مورد ذکرشده حداقل 200-300 برابرشود تا به مبلغ زمان تصویب برسد) هم یکی ازاهداف قوه قضائیه که کاهش جرایم است تاحدی محقق میشود هم منبع درامدی برای کسری بودجه میشود.البته درنهایت تعجب دربرخی مواردعکس این قضیه رامیبینیم مثلا جزای نقدی چک برگشتی که درقانون قبلی 25 درصدبود رادرقانون جدید 5 درصد کرده اند.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟