با تحولات منطقه و جهان

گفت‌وگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه هیرمند

گفت‌وگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران، پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت، گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران، رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند و نشست سران مصر، اردن و بحرین در شرم‌الشیخ، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه و جهان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.
کد خبر: ۱۱۲۵۴۱۰
|
۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۲ 20 June 2022
|
18613 بازدید
|

گفتگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

بین الملل تابناک: گفت‌وگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران، پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت، گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران، رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه هیرمند و نشست سران مصر، اردن و بحرین در شرم‌الشیخ، از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه و جهان در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

گفت‌وگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران

«اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی روز یکشنبه با «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه تماس تلفنی برقرار کرد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، در این تماس تلفنی، رئیس رژیم صهیونیستی در راستای فضاسازی‌های اخیر این رژیم علیه ایران، مدعی شد: «تهدید ایران علیه شهروندان اسرائیلی‌ در ترکیه هنوز پایان نیافته است. ما از تلاش ترکیه برای ناکام گذاشتن حمله تروریستی در خاک ترکیه تشکر می‌کنیم.»

طبق بیانیه دفتر هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی در ادامه بر تلاش‌های مشترک دو طرف در راستای مبارزه با آنچه «تروریسم» می‌نامید، تأکید کرد.

مدتی است، رسانه‌های عبری زبان ادعا می‌کنند که گردشگران اسرائیلی حاضر در ترکیه در معرض خطر قتل و ربایش توسط ایران قرار دارند و به همین دلیل باید فورا این کشور را ترک کنند.

با این حال، روزنامه یدیعوت احارانوت در گزارشی نوشت، به رغم این هشدارها، روز یکشنبه، حدود ۴۴۰۰ اسرائیلی با ۲۶ پرواز از فلسطین اشغالی راهی ترکیه شدند. رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز در گزارش خود گفت که اسرائیلی‌ها به هشدارهای پی در پی و توصیه‌ها در خصوص عدم سفر به ترکیه گوش نمی‌دهند.

گفتگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

وبگاه رأی الیوم نیز امروز در گزارشی در این باره نوشت: «درباره هدف صهیونیست‌ها از این هیاهوی رسانه‌ای باید گفت که روابط ایران و ترکیه مستحکم است و تهران هیچ گاه به خاطر ضربه زدن به این رژیم، به روابط خود با ترکیه خدشه وارد نخواهد کرد. افزون بر اینکه ایران می‌تواند در اراضی اشغالی، صهیونیست‌ها را شکار کند و به آنان ضربه بزند و نیازی به تعقیب آنان در خارج از این رژیم ندارد.»

این وبگاه همچنین یکی از اهداف چنین ادعاهایی را تحریک ترکیه علیه ایران و متشنج کردن روابط دو کشور با القای این که ایران، منافع اقتصادی ترکیه را تهدید می‌کند، دانست و اینکه تهران در حال بازی گرفتن امنیت ملی ترکیه است و بدون هیچ مانع و بازدارندگی در این کشور فعالیت می‌کند. به عقیده این وبگاه، این داستان به این جا ختم نخواهد شد، بلکه اگر رژیم صهیونیستی موفق شود ترکیه را وارد این ماجرا کند، پای این کشور را به ماجراهای دیگری خواهد کشاند.

در این راستا، «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی نیز چهارشنبه هفته گذشته در گفت‌وگوی تلفنی با «مولود چاووش‌اوغلو» همتای ترکیه‌ای خود از تلاش‌های آنکارا در محافظت از صهیونیست‌ها در ترکیه تشکر کرد.

بر اساس این گزارش، مقامات رژیم موقت صهیونیستی، روز دوشنبه از شهروندان خواستند که فوراً شهر «استانبول» را ترک کرده و در سفرهای غیرضروری به دیگر مناطق ترکیه تجدید نظر کنند. آن‌ها هشدار دادند که عوامل دولت ایران آماده ربودن یا کشتن اسرائیلی‌ها در آنجا هستند، زیرا تهران به دنبال انتقام از قتل‌هایی است که تل آویو مقصر آن است.

مقامات رژیم موقت صهیونیستی همچنین به حدود دو هزار تبعه صهیونیست که در ترکیه حضور دارند هشدار داده و از آنها خواسته‌اند که فورا این کشور را ترک کنند. به دنبال رسانه‌ای شدن دست داشتن تل‌آویو در ترور شهید «حسن صیاد خدایی»، مقام‌های این رژیم در پی هراس از اقدام ایران برای گرفتن انتقام خون این شهید، به اتباع خود درباره سفر به کشورهای منطقه بارها هشدار داده‌اند.

پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت

منابع خبری از تهیه پیش‌نویس قطعنامه‌ای توسط روسیه علیه حملات رژیم صهیونیستی به سوریه و فرودگاه دمشق برای ارائه به شورای امنیت خبر دادند.

وبسایت عرب ۴۸ به نقل از شبکه عبری زبان "کان" اعلام کرد که روسیه در حال تهیه یک پیش‌نویس قطعنامه ضد صهیونیستی برای ارائه به شورای امنیت است.

طبق این گزارش، روسیه این تصمیم را در پی حمله اخیر رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی دمشق و از کار افتادن این فرودگاه در پی حمله گرفته کرده است.

در پیش‌نویس تهیه شده توسط روسیه آمده است: این حمله به شکلی انجام شد که قوانین بین‌المللی و حاکمیت سوریه را نقض کرده و ثبات این کشور را تضعیف می‌کند و به همین دلیل، مسئولین انجام این حمله باید پاسخگو باشند، چون این اقدام آشکارا به میزان کمک بشردوستانه به سوریه آسیب زد.

مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نیز در این باره تأیید کردند که روسیه از قبل در حال تهیه پیش‌نویس چنین قطعنامه ای بوده است.

گفتگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

این مقامات همچنین اظهار کردند: اما شانس روسیه شانس زیادی برای دریافت حمایت در شورای امنیت ندارد.

رژیم صهیونیستی بامداد جمعه ۲۰ خرداد فرودگاه بین‌المللی، دمشق را هدف حملات خود قرار داد که منجر به تعویق پروازهای آن شد؛ این حمله اعتراض مسکو را به همراه داشت و وزارت خارجه روسیه در پی این تجاوز، سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو را فراخواند.

وزارت خارجه روسیه از سفیر اسرائیل خواست تا در مورد حمله اخیر رژیم صهیونیستی به باند فرودگاه فرودگاه بین‌المللی شفاف‌سازی کند و توضیحاتی دهد.

گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران

پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره در گزارشی به بررسی چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی دولت آمریکا برای توافق با ایران پرداخت.

الجزیره در این گزارش نوشت: «جو بایدن رئیس جمهور آمریکا پیش از رسیدن به کاخ سفید، قول داده بود که بلافاصله و از طریق مذاکرات به توافق هسته‌ای با ایران بازخواهد گشت؛ اما طی یک سال و نیم اخیر، آمریکا و ایران در بازگشت و پایبندی به بند‌های توافقی که دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا از آن در نیمه‌های سال ۲۰۱۸ خارج شد، موفقیتی به دست نیاورده‌اند.»

الجزیره در ادامه نوشت: «ایران نیز در این مدت اقدام به توسعه برنامه هسته‌ای خود از طریق افزایش میزان غنی‌سازی، توقف برخی همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پرداخته و آمریکا نیز در عین حال اقدام به اعمال تحریم‌های بیشتر علیه ایران پرداخته است.»

در این گزارش آمده است: «ند پرایس، سخنگوی رسمی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانس خبری چند روز پیش خود گفته بود که واشنگتن به همراه شرکای خود در خاورمیانه به دنبال برداشتن گام‌هایی در قبال تشدید تنش‌هایی است که ایران در منطقه برمی‌دارد. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته بود که ایران می‌تواند طی چند هفته به بمب هسته‌ای دست یابد. به همین دلیل خواستار بازگشت دوجانبه به توافق هسته‌ای هستیم.»

این شبکه خبری در گزارش خود نوشت: «این اظهارات نشان دهنده اوضاع پیچیده برای واشنگتن است که پیامدهای گسترده‌ای بر شبکه هم پیمانان این کشور از اسرائیل تا کشورهای خلیج (فارس) به همراه خواهد داشت. این پیامدها در هر دو حالت موفقیت بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران یا شکست مسیر مذاکرات کنونی، وجود خواهد داشت.»

«جورجیو کاویرو» مدیر موسسه مطالعات کشورهای خلیج فارس در آمریکا به الجزیره گفت: «اگر توافق هسته‌ای احیا شود، این کشورها درباره دستیابی ایران به منابع مالی بیشتر نگران خواهند شد، چون ایران می‌تواند گروه‌های وابسته به خود را در تمام منطقه عربی تامین کند؛ اقدامی که باعث نگرانی اسرائیل و برخی کشورهای شورای همکاری خلیج فارس خواهد شد.»

کاویرو اضافه کرد: «اگر مذاکرات کنونی در احیای توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ شکست بخورد، خطرات جدی در خصوص از کنترل خارج شدن ایران و نزدیک شدن روند سیاسی به لبه پرتگاه وجود خواهد داشت که این موضوع تهدیدات بسیار بزرگی برای کشور‌های منطقه به همراه خواهد داشت.»

الجزیره در ادامه گزارش نوشت: «در حالی که واشنگتن در حال کاهش نظامیان خود در خاورمیانه و تمرکز بر چین است، بازگشت به توافق هسته‌ای با ایران، موضوع بسیار مهمی برای استقرار منطقه به شمار می‌آید.»

یک کارشناس امور ایران در اندیشکده اطلس در واشنگتن معتقد است: «توافق بین ایران و آمریکا بدان معناست که افق‌هایی درباره ثبات در خاورمیانه وجود خواهد داشت که این موضوع، فرصت بیشتری را برای آمریکا در خصوص تمرکز بر شرق آسیا ایجاد خواهد کرد.»

گفتگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

این شبکه خبری در ادامه گزارش خود نوشت: «در همان زمان نیز هم پیمانان واشنگتن و در راس آنها اسرائیل و تا حدود زیادی بحرین و امارات و چه بسا عربستان سعودی، درباره گام‌های رفع تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران با احتیاط برخورد می‌کنند.»

«دیوید دی‌روش» استاد مطالعات امنیتی در دانشگاه دفاع ملی و از مقام‌های نظامی سابق آمریکا معتقد است، در صورتی که پیشرفتی در مذاکرات وین در خصوص دستیابی به توافق حاصل شود، انتظار می‌رود که بایدن از اسرائیلی‌ها بخواهد که از آن حمایت کنند.

کاویرو در ادامه مصاحبه خود با الجزیره گفت: «امارات و بحرین در موضوعات سیاسی و امنیتی خود را در همان قایقی می‌بینند که اسرائیل حضور دارد. به همین دلیل در سال ۲۰۲۰ با اسرائیل توافق ابراهام را امضا کردند.»

وی اضافه کرد: «در این مرحله و با وجود مبهم بودن سرنوشت توافق هسته‌ای ایران، دلیل قانع کننده‌ای وجود دارد که این دو کشور عربی و اسرائیل به تقویت همکاری‌های خود در زمینه‌های امنیتی و دفاعی بپردازند.»

«دیوید ماک» معاون وزیر خارجه سابق آمریکا در امور خاورمیانه نیز در مصاحبه با الجزیره گفت: «بدون دست‌یابی به توافق در خصوص پرونده هسته‌ای ایران، تهران قابلیت‌های خود در زمینه تسلیحات اتمی را افزایش خواهد داد. علاوه بر آن، در صورتی که دولت بایدن نتواند رکود کنونی را بشکند، باید به سران ابوظبی، ریاض، کویت و بغداد برای افزایش صادرات نفت به بازارهای جهانی روی آوردیم.»

وی افزود: «توافق با ایران، سریع ترین راه برای متوقف کردن تهدید هسته‌ای و کنترل قیمت‌های نفت خام در جهان است که به چالش سیاسی بزرگی برای بایدن تبدیل شده است.»

الجزیره نوشت: «طی سال‌های اندک گذشته، اسرائیل سیاست حملات سایبری، کشتن هدفمند و خرابکاری را در پیش گرفته و هدف این اقدامات، آهسته کردن برنامه هسته‌ای ایران بوده است؛ اما تهران نیز در مقابل با حملات سایبری و تسریع در فعالیت‌های هسته‌ای خود پاسخ داده است.»

این شبکه خبری عربی در ادامه گزارش خود نوشت: «رئیس برنامه ایران در اندیشکده امنیت ملی اسرائیل معتقد است بر اساس سناریویی که طی آن مذاکرات با شکست همراه شود، ایران به تلاش خود برای دستیابی به سلاح هسته‌ای ادامه خواهد داد که این موضوع می‌تواند اوضاع را به جنگی فراگیر در منطقه بکشاند یا دست کم شاهد درگیری‌های بیشتری در لبنان، سوریه و عراق خواهیم بود که همین موضوع باعث افزایش تنش‌ها در منطقه خواهد شد.»

این کارشناس صهیونیست افزود: «گزینه نظامی، آخرین گزینه خواهد بود و در صورتی که گزارش سازمان‌های اطلاعاتی نشان دهد که ایران در تلاش برای دستیابی به کلاهک‌های هسته‌ای بوده، گمان نمی‌کنم کسی در واشنگتن یا اسرائیل بتواند آن را نادیده بگیرد.»

یک کارشناس دیگر نیز در مصاحبه با الجزیره گفت: «بن‌بست یا فروپاشی آشکار تلاش‌های دیپلماتیک می‌تواند آمریکا را به مسیر برخورد با ایران بکشاند که در آن صورت تمام منطقه درگیر خواهد شد.

این کارشناس مسائل منطقه‌ای اضافه کرد: «به همین دلیل، کشورهایی نظیر امارات که پیشتر در خصوص برنامه جامع اقدام مشترک محافظه کارانه برخورد می‌کرد و حتی از خروج آمریکا از برجام در دوران ترامپ استقبال کرد، در حال حاضر به دنبال بهبود روابط خود با تهران است.»

«دالیا داسا کاس» استاد دانشگاه کالیفرنیا در لس‌آنجلس معتقد است: «این دفعه کنترل هرگونه تشدید تنش میان اسرائیل و ایران سخت‌تر خواهد بود. اسرائیل حملات خرابکارانه و ترور‌ها را موقتا پس از حصول توافق هسته‌ای در سال 2015 متوقف کرد اما پس از خروج ترامپ، اسرائیل بار دیگر حملات خود علیه تاسیسات هسته‌ای ایران را از سر گرفت.»

وی اضافه کرد: «اگر اسرائیل به این نتیجه برسد که توافق جدید برنامه هسته‌ای ایران را به اندازه کافی محدود نخواهد کرد یا آنکه محدودیت‌های زمانی علیه برنامه هسته‌ای ایران بسیار کوتاه باشد، حتی در صورت پایبندی ایران به بندهای توافق جدید، به حملات خود ادامه خواهد داد.»

الجزیره در پایان گزارش خود نوشت: «علاوه بر آنچه گفته شد، چالش دیگری در افق‌ احیای احتمالی توافق هسته‌ای وجود دارد. در صورتی که دولت بعدی آمریکا بار دیگر از توافق با ایران خارج شود، در آن صورت آیا ایران همچنان به موضع اعلام شده خود مبنی بر عدم حرکت به سوی تسلیحات هسته‌ای پایبند خواهد ماند؟»

رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

وزارت آب و انرژی دولت موقت طالبان، روز (یکشنبه، ۲۹ خرداد) در خصوص سفر اخیر هیاتی از این وزارتخانه به ایران توضیحاتی داد.

براساس اعلام وزارت انرژی طالبان، هیأت این وزارتخانه در بیست‌وپنجمین نشست کمیساریای آب رودخانه هلمند در تهران از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ خرداد و با ریاست «مجیب‌الرحمن عمر آخوندزاده» معاون این وزارتخانه حضور یافته است.

وزارت انرژی دولت موقت طالبان گفته است، در این نشست با طرف ایرانی در خصوص مشکلات اجرای حقابه ایران رایزنی کرده است.

کمیسیون آب هیرمند، سالانه دو بار جلسه برگزار کرده و آخرین نشست آن با حضور مقامات دو کشور ایران و افغانستان در ولایت نیمروز برگزار شده بود.

گفتگوی رئیس رژیم صهیونیستی با اردوغان درباره ایران/ پیش نویس قطعنامه روسیه علیه اسرائیل در شورای امنیت/ گزارش الجزیره از وضعیت پیچیده آمریکا در برابر ایران/ رایزنی ایران و طالبان بر سر حقابه  هیرمند

وزارت انرژی طالبان همچنین تاکید کرده است، در نشست اخیر در خصوص وضعیت غیرنرمال آبی سال ۱۴۰۰ با مقامات ایران گفتگو کرده و بر لزوم اجرای کامل معاهده میان دو کشور تاکید صورت گرفته است.

پیش از این مقامات طالبان بر اجرای کامل حق‌آبه ایران و افغانستان تاکید کرده بودند.

در این راستا، «ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی طالبان موضوع حقابه بین افغانستان و ایران را حل شده دانست و گفت، در صورتی که طرف افغانستان به اندازه کافی آب داشته باشد جمهوری اسلامی ایران نیز از آب مستفید خواهد شد.

همچنین «انعام الله سمنگانی»، معاون سخنگوی طالبان نیز در این باره گفت که افغانستان به همه تعهداتی که از پیش در مورد حق آبه با جمهوری اسلامی ایران داشته، پایبند است.

به گفته وی، بر اثر خشکسالی افغانستان هم با کمبود آب مواجه است و شاید حق آبه ایران هم از این بابت متأثر شده و این مسأله، قابل بحث است.

سمنگانی همچنین تأکید کرد که طالبان آماده است نگرانی ایران در این زمینه را را از راه گفتگو رفع نماید.

نشست سران مصر، اردن و بحرین در شرم‌الشیخ

«عبدالفتاح السیسی» رئیس جمهور مصر، «حمد بن عیسی آل خلیفه» شاه بحرین و «عبدالله دوم» پادشاه اردن روز یکشنبه در شرم الشیخ گردهم آمدند.

«بسام راضی» سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر گفت که السیسی ضمن استقبال از پادشاهان اردن و بحرین، روابط تاریخی و مستحکم بین سه کشور در سطح رسمی و مردمی را ستود.

طبق گزارش وبگاه «الیوم السابع»، سخنگوی ریاست جمهوری مصر همچنین بر علاقه‌مندی این کشور به تقویت همکاری سازنده بین مصر، بحرین و اردن به منظور تحقق منافع مشترک ملت‌های این کشورها و تقویت تلاش‌های مشترک عربی به ویژه در سایه چالش‌های بزرگ و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تأکید کرد.

این در حالی است که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا بنا به دعوت «سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» شاه عربستان سعودی طی روزهای ۱۵ و ۱۶ جولای (۲۴ و ۲۵ تیر) به ریاض سفر می‌کند.

بایدن همچنین قرار است در اجلاسی که با حضور سران کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به اضافه اردن، مصر و عراق برگزار می‌شود، شرکت کند.

در این اجلاس، موضوعات مهمی در خصوص بحران انرژی، جنگ اوکراین، یمن، ایران، امنیت مجازی و امنیت غذایی بررسی خواهد شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۰
انتشار یافته: ۱۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
اسرائیل همیشه در حال بهم زدن روابط ملت های خاورمیانه بوده مخصوصا گروه‌هایی هستند که در حال ترویج کینه بین ملت های ایرانی عرب و ترک هستند چرا که همگرایی این ملت ها باعث آزار صهیونیست‌ها خواهد شد.
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
این وضعیت پیچیده ای برای آمریکا نیست اون کنار نشسته و داره با هزینه کم کارش را پیش میبره ما هستیم که داریم تو این پیچیدگی له میشیم . هر روز یه قیمت و یه فشار جدید وابستگی شدید به خارج و غارت سرمایه توسط چین و روسیه ، حتی اگر دولت چین هم با ایران خوب باشه شکل روابط تجاری ما با خارجی ها خودش عامل غارت سرمایه ملی ایران هست ساده ترین چیز نبود خرید با ال سی هست و وجود واسطه در صادرات یعنی حدود چهل درصد ضرر در خرید و فروش کلاه برداری هم بهش اضافه میشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
فراموش نكنيم كه تورم موجود در آمريكا شرايط بايدن را بسيار لغزنده كرده بطوريكه كارشناسان شانسي براي پيروزي مجدد او نمي بينند.
لقمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
روسیه برای رهبری و مدیریت باید منافع امریکا را دچار چالش کند این کار را می تواند غیر مستقیم انجام دهد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
روسیه حرف از احترام به حق حاکمیت میزنه؟!عجب دنیای وارونیه ای
پاسخ ها
علی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
باید احترام به ملت هارو از امریکا یاد بگیره.چه احترامی به ملت ویتنام و عراق گذاشت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
خطاب به دوست 10:45
دوست عزیز چرا همیشه در حال دوگانه سازی و دو قطبی سازی کاذب هستید؟
مگر در کامنت اصلی صحبتی از تایید جنایات آمریکاشده بود؟
درست مانند کودکان زیر هفت سال که بهانه میکنند
چون فلانی این کار را کرد پس من هم میکنم
چون روحانی فلان اشتباه را کرد ( و صدای عده ای در نیامد) حالا رئیسی هم این اشتباه را بکند نباید صدای کسی در بیاید
کار اشتباه اشتباه است از هر کسی که سر بزند خواه آمریکا باشد خواه روسیه و روحانی باشد یا رئیسی
ظلم ظلم است و ظلم مقدس نداریم
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
اسرائیل‌ به فرودگاه‌ سوریه‌ حمله‌ کرده‌ اونوقت‌ روسیه‌ پیش نویس‌ تهیه‌ کرده‌ ؟؟؟!!!
یعنی‌ چی اونوقت‌ ؟؟!!!
مگر‌ سوریه‌ قیم‌ میخواد‌ مگه سوریه کشور مستقل‌ نی‌ ؟!
این پوتین‌ چقدر‌ وقیح‌ شده‌ در مجامع‌ بین المللی‌ خودشو‌ وکیل‌ و زبان کشورها میدونه‌ !
در موضوع‌ هسته ای ایران هم خودشو‌ جلو میندازه‌ البته سنگ اندازی میکنه‌ !
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۹ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
براي اينكه قطعنامه را بايد يكي از كشورهاي عضو شوراي امنيت ارائه كند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
پرزیدنت اردوغان آتاتورک ثانی است.یاشاسین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
این پیش نویس را باید سوریه یا چین ارائه میدادند نه روسیه که درحال خاضر خود ناقض قوانین بین الملل وحاکمیت دیگر کشورهاست اول یه سوزن به خود زن بعد یه جوالدوز به دیگران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
ببینید طالبان هم در جهت منافع کشورش کار می کندb
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
يعني منافع كشور ما آن چيزي است كه جنابعالي فكر مي كنيد!
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۳/۳۰
بعد از اعتراض به نپرداختن یارانه های جدید ، یارانه خرداد (اردیبهشت را ندادند)به حساب سرپرستان خانواده امد منتهی تا الان که ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ است قابل برداشت نمی باشد
خسته نباشند
یک عدد فقط آمده روی حساب
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟