بسته اخبار حوادث بیستم مرداد ماه ۱۴۰۱:
قتل در اراک، دستگیری در مشهد
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»/ ماجرای عاشق گم شده!/ معمای مرموز آدمربایی ۳۰ میلیاردی/ کلکسیون جرم در یک ساندویچی!/ قتل در اراک، دستگیری در مشهد/ کلاهبرداری ۹ هزار میلیارد تومانی با خرید و فروش املاک/ دستبرد به اموال فروشگاه زیر دوربینهای خاموش!/ سرقتهای سریالی هنگام مرخصی از زندان
مهمترین اخبار حوادث و توصیه پلیسی امروز (پنجشنبه بیستم مرداد ماه سال ۱۴۰۱) را میتوانید در این بسته خبری مشاهده کنید.
آخرین آمار مبتلایان «کووید-۱۹»
مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۷ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۱۷۵ تن رسید.
بیشتر بخوانید
ماجرای عاشق گم شده!
حدود سه سال قبل بود که روزی همسرم بدون هیچ بهانهای از خانه بیرون رفت و دیگر هیچ خبری از او نداشتم. روزهای سختی را میگذراندم و به زحمت مخارج فرزندانم را تامین میکردم تا این که یک روز وقتی در حیاط را گشودم ناگهان شوهرم را مقابلم دیدم و از شدت خوشحالی جیغ بلندی کشیدم، اما ...
بیشتر بخوانید
معمای مرموز آدمربایی ۳۰ میلیاردی
تحقیقات پلیسی برای دستگیری ۴ مرد ناشناس که پس از ربودن پسری نوجوان از خانوادهاش ۳۰ میلیارد تومان پول خواسته بودند، آغاز شد.
بیشتر بخوانید
کلکسیون جرم در یک ساندویچی!
نیروهای تجسس کلانتری سپاد مشهد در یک عملیات ضربتی، جوانی را دستگیر کردند که ساندویچ فروشی را به مرکز انواع جرایم تبدیل کرده بود.
بیشتر بخوانید
قتل در اراک، دستگیری در مشهد
عاملان قتل مرد جوان در خیابان هپکوی اراک با ردیابیهای یک ماهه پلیس و عملیاتی گسترده در مشهد دستگیر شدند.
بیشتر بخوانید
کلاهبرداری ۹ هزار میلیارد تومانی با خرید و فروش املاک
مدیرعامل قلابی یک شرکت کاغذی که با کیف پول دیجیتال اقدام به خرید املاک تجاری و مسکونی به ارزش ۹ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان کرده بود با تلاش پلیس فتای فراجا دستگیر شد.
بیشتر بخوانید
دستبرد به اموال فروشگاه زیر دوربینهای خاموش!
جوانی که با خاموش کردن دوربینهای مدار بسته فروشگاه به اموال صاحبکارش دستبرد میزد پس از حدود دو سال سرقت لو رفت.
بیشتر بخوانید
سرقتهای سریالی هنگام مرخصی از زندان
زندانی محکوم به حبس ابد که با نوشتن توبهنامه موفق به شکستن حکمش شده بود، در زمان مرخصی از زندان به ۳۸ خانه دستبرد زد.
بیشتر بخوانید
توصیه پلیسی:
کلاهبرداری به بهانه بسته پستی
اخیرا در مواردی مشاهده شده که مجرمین سایبری پیامکی با ایجاد حساب کاربری در شبکههای اجتماعی و قراردادن تصویر اداره پست در قسمت پروفایل، اقدام به ارسال پیام برای شهروندان کرده و خود را مامور پست معرفی کردهاند. این افراد با طرح بهانههایی نظیر دقیق نبودن آدرس و ... دلیل ارسال پیام را برای کاربران توجیه کرده و در ادامه از آنها خواستهاند تا نرم افزاری را نصب کنند تا بتوانند بستههای پستی خود را تحویل بگیرند. با نصب این نرم افزار که در واقع بدافزار است، دسترسی سودجویان به حساب کاربری شهروندان فراهم شده و آنان میتوانند نسبت به سرقت و سواستفاده از اطلاعات کاربری و دیگر موارد موجود بر روی این گوشیها اقدام کنند.
شهروندان به هیچ عنوان نباید از لینکهای ارسالی در شبکههای اجتماعی و یا نصب اپلیکیشنهای جعلی ارسالی برای مشاهده بارکدپستی یا ابلاغیه قضایی و امور مشابه استفاده کنند، زیرا اینگونه اقدامات ترفندی برای کلاهبرداری از آنان است.