محسن رضایی در سی و چهارمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد

سه جنگ سیاسی، دفاعی و اکنون جنگ پیشرفت در ایران رخ داده است / انحلال جهاد سازندگی یک معماری غلط بود / هدف ناامنی‌ها در ایران، فرار سرمایه‌گذارهای داخلی و خارجی است

محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، امروز (پنج‌شنبه) در سی و چهارمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد ـ که در وزارت جهاد و کشاورزی برگزار شد ـ جهاد سازندگی را پدیده‌ای نوظهور در تاریخ جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: جهاد سازندگی مولود یک انقلاب عظیم بوده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی در امتداد انقلاب اسلامی حرکت کرد؛ جوانان داوطلب و خودجوش وارد جهاد سازندگی شدند و برای آبادانی روستا‌ها در مناطق محروم حضور پیدا کردند.
کد خبر: ۱۱۴۵۰۱۶
|
۲۱ مهر ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۲ 13 October 2022
|
12170 بازدید

محسن رضایی:انحلال جهاد سازندگی یک معماری غلط بود

به گزارش تابناک؛ محسن رضایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور، امروز (پنج‌شنبه) در سی و چهارمین گردهمایی فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد ـ که در وزارت جهاد و کشاورزی برگزار شد ـ جهاد سازندگی را پدیده‌ای نوظهور در تاریخ جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: جهاد سازندگی مولود یک انقلاب عظیم بوده است. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی در امتداد انقلاب اسلامی حرکت کرد؛ جوانان داوطلب و خودجوش وارد جهاد سازندگی شدند و برای آبادانی روستا‌ها در مناطق محروم حضور پیدا کردند.

وی افزود: نیروها و رزمندگان جهاد سازندگی پس از اینکه دیدند منافقین به دنبال تجزیه ایران هستند، وارد میدان شدند و با جاده‌سازی در کردستان و سیستان و بلوچستان، زمینه را برای ورود رزمندگان به این مناطق آماده کردند.

رضایی با بیان اینکه جهاد سازندگی با شروع جنگ تحمیلی، در کنار ارتش، سپاه و بسیج قرار گرفت، عنوان کرد: جهاد سازندگی یک نهاد آماده بود و آرامش خود را در آرامش مردم می‌دید. در عملیات فتح‌المبین، جهاد سازندگی به‌گونه‌ای جاده‌سازی کرد که ما را به مقر فرماندهی صدام رساند.

وی با طرح این سوال که چرا جهاد سازندگی را منحل کردند، اظهار کرد: انحلال جهاد سازندگی یک معماری غلط بود، چون جهاد سازندگی، یکی از نهادهای موفق بود که باید این مسیر ادامه پیدا می‌کرد.

رضایی با بیان اینکه فرهنگ و هویت زمانی که ضعیف شود، انسجام و وحدت جامعه از بین می‌رود، تاکید کرد: وقتی انسجام از بین برود، هویت‌سازی دچار ضعف و جامعه دچار تردید می‌شود و تردید بهترین فرصت برای دشمن است. تردید و نفوذ باعث ایجاد دو دستگی و جبهه‌های داخلی ایجاد می‌شود و دشمن جنگ‌های زرگری راه می‌اندازد.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه جهاد سازندگی، سپاه و بسیج یک تفکر و مسیر هستند، تصریح کرد: انحلال جهاد سازندگی باعث شد تا انسجام و وحدت دچار ضعف شود.

وی با بیان اینکه سه جنگ سیاسی، دفاعی و اکنون جنگ پیشرفت در ایران رخ داده است، گفت: در جنگ سیاسی توانستیم رژیم طاغوت و در جنگ دفاعی رژیم بعث عراق و حامیانش را شکست دهیم.

رضایی در خصوص جنگ پیشرفت که دشمن پس از پیروزی ایران در دفاع مقدس آغاز کرده است، گفت: در دو جنگ اول دشمن داخلی داشتیم؛ اما آن‌ها را شکست دادیم، در جنگ سوم و جنگ پیشرفت، کسانی که دچار تردید شدند، در کنار نفوذی‌ها قرار گرفتند و سنگ‌اندازی کردند. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان سعی کردند با محاصره، بهره‌گیری از نفوذی‌ها و مترددین که ستون پنجم دشمن هستند و همچنین تحریم‌ها، در جنگ پیشرفت ما را شکست دهند.

معاون اقتصادی رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه امروز نیازمند تفکر جهادی در جنگ پیشرفت هستیم، بیان کرد: امروز هدف ناامنی‌ها در ایران، فرار سرمایه‌گذارهای داخلی و خارجی از کشورمان است. امروز دشمن از ارتباطات ایران در سطح منطقه و آسیا و جوانان جهادی ایرانی می‌ترسد و به‌ همین دلیل از اغتشاش‌گران و آشوب‌گران در ایران حمایت می‌کند.

وی ادامه داد: امروز سازمان «سیا»، تمامی نیروهای خود را وارد کشورهای اطراف ایران کرده است، چون از موج انقلابی‌های ایران می‌ترسد. ما در جنگ پیشرفت باید به مسیر انقلاب اسلامی برگردیم؛ اگر به مسیر قبل برگردیم، جهاد فرهنگ ایجاد خواهد شد؛ اما اگر جهاد خاموش شود، فرهنگ و هویت ما خاموش خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که راه‌حل برطرف کردن مشکلات، فرهنگ، فناوری و علم جهاد است، خاطرنشان کرد: امروز باید قرارگاه بزرگی از پیشکسوتان جهاد تشکیل شود و برای آبادانی کشور از آن‌ها کمک گرفته شود و پرچم جهاد پیشرفت را بلند کنیم. دولتمردان، مصمم هستند یک‌بار دیگر پرچم‌های جهاد پیشرفت را به اهتزاز دربیاورند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟