آرد گندم همچون جوانه گندم در زندگی ما انسانها و همچنین برای حیوانات نیز از جایگاه و اهمیت بالایی برخوردار می باشد و می توان گفت که نیمی از مواد غذایی ما به این عنصر بستگی دارد.
در ادامه به برخی از ویژگی این محصول مهم و با ارزش خواهیم پرداخت لطفا تا انتها با آراد برندینگ همراه باشید و ما را از نظرات خود بهره مند فرمایید.
یکی از با ارزش ترین مواد غذایی که بصورت طبیعی تولید می شود گندم می باشد که آرد گندم نیز خواصی همانند خود گندم دوروم دارد و فرقی با آن نمی کند.
این آرد طبق گفته محققین دارای 13 درصد گلوتن می باشد که باعث می شود نان شما بهتر پخته شود ولی در درست کردن و پختن کیک در کیک پزی در آردی استفاده می کنند که از گلوتن کمتری برخوردار باشد البته آردی که برای پختن کیک از آن استفاده می شود همان آرد گندم است و تفاوت چندانی با آرد نان نمی کند الا همان تفاوتی که در جمله فوق به آن اشاره نمودیم.
آرد گندم در هر 100 گرم چیزی بالغ بر 1500 کیلو ژول که برابر است با 240 کیلو کری انرژی دارد که برای بدن بسیار مفید و ضروری می باشد همچنین این ماده غذایی دارای کربوهیدارات و قند خوبی می باشد و پروتئین خوبی نیز دارد که مقدار پروتئین آن 13 گرم می باشد.
همانطور که در بالا گفته شد آرد گندم و آرد سوخاری پانکو انواع مختلفی دارد که یک نمونه آن، آرد گندم سبوس دار است، این محصول شامل هر سه جزء یک دانه گندم یعنی جوانه، سبوس و آندوسپرم می باشد و این آرد متراکم بوده و تمام مواد مغذی مربوطه را دارد.
از آنجایی که آرد گندم قم گندم دارای گلوتن بسیار بالایی است، خمیر کشسانی از این پودر به دست می آید که کاربرد بی پایانی در پخت و پز دارد بنابراین هنگام خرید این محصول دقت نمایید که آردی که انتخاب می کنید مناسب با نیاز شما باشد.
برخی از آردها که دارای گلوتن بیشتری هستند برای پخت نانها استفاده می شود که گلوتن موجود در آن با می شود که نان ظاهر خود را حفظ کند و خرد نشود اما آردهایی که دارای گلوتن کمتری هستند بیشتر برای تهیه کیک و شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد که کم بودن گلوتن سبب تردی مواد غذایی می گردد.
کسانی که نانوا هستند کسانی که کیک پزی دارند مشتریان خرید این محصول هستند البته از آرد گندم در صنایع زیادی استفاده می شود مثلا همه ماکارانیهایی که می خوریم توسط گندم و آرد گندم تهیه می شود. آرد گندم از آسیاب نمودن گندم دوروم خوب ساخته می شود و در بسته بندی مختلف به بازار ارائه می گردد.
در گذشته که شغل بیشتر مردم دامپروری و کشاورزی بوده است و مثل امروز این همه گستردگی در شغل نداشتیم کشاورزان آن زمان یکی از محصولاتی که حتما آن را کشت می کردند گندم بود که زندگی خود را از همین طریق می گذراندند به طوری که مقداری از آن را برای مصارف خود نگه می داشتند و بقیه آن را به فروش می گذاشتند.
پروسه خرید آرد گندم بسیار زیاد و پیچیده می باشد ولی همان طور که می دانید مهم ترین مرحله آن آسیاب کردن گندم می باشد که اگر این کار به درستی صورت نگیرد آرد گندم از مرغوبیت خوبی برخوردار نخواهد بود.
برای تولید آرد گندم ابتدا گندم را از کشاورزان خریداری و توسط کامیونها به کارخانه آرد سازی منتقل می شود و بعد از اینکه وزن این ماشین به همراه بار آن مشخص شد برای نمونه برداری به واحد آزمایشگاه می رود پس از تایید کیفیت توسط دستگاه های آرد و آسیاب می شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی/