چرا قیمت انجیر خشک صادراتی رو به افزایش است؟

یکی از خوشمزه ترین خشکبارها، انجیر خشک است که علاوه بر طعم بی نظیری که دارد، دارای خواص بسیار زیادی است.
کد خبر: ۱۱۴۵۴۵۷
|
۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰ 16 October 2022
|
5781 بازدید

در بین همه میوه های خشک موجود در فروشگاه های آجیل خشکبار، انجیر خشک استهبان از همه پرطرفدارتر و محبوب تر است.

دلایل فراوانی برای شهرت و رونق فروش انجیر خشک استهبان وجود دارد. در ادامه مقاله با آراد برندینگ همراه باشید ما سعی می کنیم بیشتر در مورد این دلایل صحبت کنیم و شما را با ویژگی های منحصر به فرد این محصول آشنا کنیم.

قبل از هر چیز جهت آشنایی بیشتر با وب سایت و فروشگاه ما باید به عرض شما عزیزان برسانیم فروش انجیر خشک استهبان در این مجموعه بصورت کاملاً مستقیم و بدون واسطه انجام می شود.

چرا قیمت انجیر خشک صادراتی رو به افزایش است؟

برای مشتریانی که قصد خرید انجیر خشک استهبان بصورت عمده دارند، بسیار مهم است که محصولشان را از کجا تهیه کنند. این دسته از خریداران برای اینکه بتوانند خرید مقرون به صرفه و با کیفیتی داشته باشند می بایست به مراکز فروش دسته اول مراجعه کنند.

مجموعه آستیاک مارکت از جمله مراکز فروش مستقیم انجیر خشک استهبان است که در زمینه تولید نیز فعالیت دارد. در این مرکز تجاری، تولیداتی که توسط خود مجموعه و سایر تولید کنندگان انجیر خشک ایوب در استهبان انجام می شود.

قیمت انجیر خشک صادراتی

انجیرهای قهوه ای را می توان همرا با سالاد و یا با آغشته به عسل در صبحانه و به صورت شکلات انجیر استفاده کرد. انجیرهایی که رنگ سبز و زردی دارند به انجیر کالیمیرنا معروف هستند و طعم خوبی دارند و بیشتر در آجیل استفاده می شود.

انجیر های کادوتا که سبز رنگ و به صورت خام است و بیشتر در مرباهای انجیر استفاده می شود. به طورکلی انجیرها را باید طوری خشک کرد که از خواص و ویتامین های آن کم نشود و بتوان در تمامی فصول از آن استفاده کرد که خشک کردن آن به سه صورت انجام می شود.

کشاورزان؛ انجیرهایی که به صورت عمده در باغ ها تولید می شود در معرض نور خورشید آن را خشک می کنند.

چرا قیمت انجیر خشک صادراتی رو به افزایش است؟

در واقع نحوه خشک کردن و نگهداری میوه های خشک شده امر بسیار مهمی است که تولیدکنندگان قیمت انجیرخشک صادراتی را به صورت ریز و درشت و بارنگ های قهوه، سفید، زرد و کرم در سراسر جهان توزیع می کنند. انجیرهایی که به رنگ سبز تا زرد روشن هستند و به انجیر خشک آدریاتیک معروف هستند و به دلیل رنگ روشن آن در جلوی نور خورشید به انجیر سفید معروف است که زمانی که خشک می شوند به شدت شیرین بوده و همراه با دسر صرف می شود.

انجیرهایی که رنگ تیره بنفشی دارند و بهانجیر سیاه معروف هستند و به دلیل طعم بی نظیر آن به صورت خشک شده در کیک و کلوچه ها مورد استفاده می باشد.

انجیر خشک استهبان

با توجه به پوشش جنگلی و طبیعی انجیرستان های استهبان، از هیچ نوع کود شیمیایی، سموم و حتی کود حیوانی در پروسه تولید و برداشت محصولات استفاده نمی شود. بنابراین انجیر خشک استهبان کاملاً سالم و ارگانیک است. روش خشک شدن انجیر خشک استهبان بسیار خاص و منحصر به فرد است. این محصول توسط عوامل طبیعت سر شاخه درخت خشک می شود و با وزش باد بر زمین می ریزد. به همین دلیل تمامی خواص آن حفظ شده و حتی در رنگ محصول هم تغیری ایجاد نمی شود. سه مورد مذکور از اصلی ترین ویژگی های انجیر خشک استهبان به شمار می رود که خیلی خلاصه فقط اشاره ای به آن کردیم.

چنانچه بخواهیم در مورد هر یک از این شاخصه ها به صورت جزئی و کامل صحبت کنیم، چندین مقاله مفصل می توان نوشت که از حوصله خوانندگان عزیز خارج است.

چرا قیمت انجیر خشک صادراتی رو به افزایش است؟

همانطور که می دانید نعنا و انجیر خشک استهبان یک نمونه از محصولات خشکبار است که نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است. ضمن اینکه از تقاضای بالایی هم در بازار جهانی و صادرات برخوردار است.

همه ما می دانیم که هرگونه کالا، محصول یا خدمات برای اینکه بتواند در سطح جهانی، مطرح شود حتماً بایستی از ویژگی های شاخصی برخوردار باشد.

اما ویژگی های شاخص و منحصر به فرد انجیر خشک استهبان چیست که دارای شهرت جهانی شده است؟ بزرگترین انجیرستان جنگلی و دیم جهان در شهرستان استهبان واقع شده است. بنابراین اولین ویژگی شاخص انجیر خشک استهبان، دیم بودن آن است. اگر هر محصول زراعی دیم را با نوع آبی همان محصول مقایسه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟