به گزارش «تابناک»، محمدحسن آصفری نماینده اراک در تحلیل اعتراضات به رویداد۲۴ میگوید: بنده قبول ندارم که در کشور یک بحران ایجاد شده است. این مطلب را از نگاه امنیتی میگویم، چراکه من در این حوزه کار کرده و اطلاع دارم. اما اینکه امروز بسیاری از مردم نسبت به برخی از اقدامات و رفتارها، معترض هستند، قابل قبول است. مردم از حوزههای اقتصادی، سیاست خارجی و تورم گلهمند هستند که گلایههایشان نیز به حق است.
او میگوید: بایستی یک اقدام و اصلاح جدی در حوزههای اقتصادی، سیاست خارجی و حتی دیپلماسی داشته باشیم، اما اینکه امروز شرایط کشور به بحران رسیده را قبول ندارم. این شرایط را میتوان ناشی از یکسری بیتدبیریها دانست که مربوط به امروز نیست و از دیرباز و از قبل وجود داشته است.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به حوادث اخیر و لزوم فراهم شدن بستر گفتوگو با معترضان، اظهار کرد: واقعیتی که وجود دارد این است که جریانی به دنبال دو گروه کردن و اختلافافکنی در کشور هستند که هم از بیرون و هم داخل کشور، آن را انجام میدهند، اما مردم ما پای نظام و کشورشان ایستادهاند و معتقدم حتی بخشی از این معترضانی که کف خیابان هستند و از منظر بیگانگان به عنوان ضدانقلاب نامگذاری میشوند، اگر اتفاق یا تهدیدی علیه کشورمان رخ دهد، جلوتر از خیلی افراد دیگر برای مقابله با دشمنان در خطوط مرزی ایستادگی میکنند.
آصفری با اشاره به اینکه اتحاد و انسجام بین مردم کشورمان وجود دارد، میگوید: یک جریانی وجود دارد که علاقهمند به ایجاد اختلاف است، اما اکثریت مردم معتقد به نظام و کشورشان هستند تا جایی که اگر همین الان یک انتخاباتی در کشور صورت گیرد، مطمئناً مردم به همین نظام و انقلاب رای میدهند، چراکه میدانند دشمن فقط با دولت و مجلس دشمن نیست، بلکه با عموم ملت و کشور دشمنی دارد و به دنبال تجزیه ایران هستند.
او میگوید: به عقیده بنده، بایستی امروز یک فضا بین فرهیختگان کشور، رسانه و در مطبوعات گفتوگو انجام شود و حتی دولت و مجلس با معترضان بنشینند و صحبت کنند، هرچند در حال حاضر هم این موضوع انجام میشود. به عنوان نمونه وقتی بنده به حوزه انتخابیه خود میروم، معترضان به دفتر من میآیند و حرفهای آنها را میشنوم؛ بنابراین باید این ارتباط وجود داشته باشد و راه گفتوگو بسته نشود تا مردم اعتراضات خود را بیان کنند.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوارها میگوید: اعتراض هم غیرقانونی نیست، اما یک جریانی به دنبال این است که اجازه ندهد که این اعتراضها تبدیل به مطالبهگری و یک اصلاح در بعضی از امور شود و به دنبال ایجاد بحران، ناامنی و آشوبکردن هستند و میخواهند با ایجاد ناامنی، صدای معترضین شنیده نشود و به دنبال منافع و مصالح خود و در پی از هم پاشیدگی و تجزیه ایران هستند.
نماینده اراک میگوید: اصل ۲۷ قانون اساسی اجازه اعتراض را داده است، منتها مشکل ما این است که امروز احزاب، گروهها و تشکلها با برنامه وارد نمیشوند. اگر اعتراضی وجود دارد باید از طریق این تشکلها، گروهها، احزاب و صنفها مطالبه شود؛ بنابراین این مسئله نیاز به این دارد که دولت یک لایحهای به مجلس بیاورد و مجلس هم آمادگی دارد که به آن رسمیت دهد، چون قانون وجود دارد، اما هنوز رسمیت پیدا نکرده است و با رسمیتدادن به قانونیشدن اعتراضات، جلوی سوءاستفاده آشوبگران گرفته میشود.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.