از محصولات عمده و باکیفیت شیراز می توان به برنج کامفیروز اشاره کرد . تبلیغات موثر باعث افزایش فروش و در نهایت درآمد زایی بالا می شود، آگهی خرید و فروش برنج کامفیروز شیراز در اپلیکیشن دیوار، دسترسی را برای مشتریان آسان ساخته و افراد می توانند محصول مورد نظر خود را سفارش دهند.
این برنج با طعم و عطر خوشی که دارد طرفداران زیادی در ایران و حتی خارج از ایران را به خود اختصاص داده است.
می توانید به راحتی با یادگیری نحوه صحیح پخت این نوع برنج، وعده ی غذایی دلچسبی را داشته باشید.
از مزایای قابل توجه این نوع برنج، قد کشیدن و افزایش حجم آن است که بسیار مقرون به صرفه و مناسب مهمانی و مجالس می باشد.
عدم ثبات در بازار ارز و تورم های ناشی از آن باعث شده تا قیمت برنج کامفیروز فارس نیز دستخوش تغییرات متعددی شود.
شاید در ظاهر نوسانات ارزی چندان به چشم نیاید اما با تحلیل عمیق پی خواهیم برد که این تورم و افزایش نرخ دلار سبب شده تا هزینه های تولید، بسته بندی، نیروی انسانی و حمل و نقل به طور مستقیم افزایش یابد.
دیگر مشخصه ای که می توانیم برای برنج ایرانی هاشمی متصور باشیم، نبود بند در آن است که در بسیاری از نمونه ها به محض اینکه برنج را برداشت نمودند، رطوب آنها موجب شده است تا شکستگیهایی در وسط این دانه ها ایجاد شود که ما نیز برای عدم این اتفاق، سعی نموده ایم با استفاده از مکانیزمهای ویژه ای تمامی این دانه ها را در معرض حرارت سی الی چهل درجه ای قرار داده تا این پدیده رخ ندهد.
بافت برنجهای ایرانی تهران به طور کاملاً یکدستی بوده و حین فرآیند تفکیک این نمونه ها، سایر دانه های شکسته شده از آنها جدا خواهند شد.
دانه های برنج ایرانی تهران از ظاهر بلوری مانند برخوردار بوده و می توانند به مانند یک مروارید اعلا شما را از طعم و ویژگیهای خود بهره مند نماید. شایان ذکر است در کارخانجات و توسط تجهیزات مدرنی مورد خشک شدن قرار می گیرند و این نکته نیز قابل بیان است که جهت این فرآیند، زمان طولانی تری را اختصاص خواهند داد تا به طور یکنواختی صورت بگیرد.
برنج ایرانی جزو برنجهای پرطرفدار در جهان هستند و همانطور که از اسم آنها مشخص است در داخل کشور عزیزمان کشت و آماده خواهند شد اما برنجهای خارجی بیشتر در کشورهای مختلف آماده و به کشورهای دیگر در دنیا عرضه می شوند.
یکی از بهترین برنجی که در دنیا به فروش می رسد و حتی مشتریانی زیادی در ایران اقدام به خرید آن می کنند برنج پاکستانی و هندی می باشند.
از اصلی ترین تفاوتهای این دو نوع برنج می توان به فرق آنها در نحوه و چگونگی کشت آنها اشاره کرد که بیشتر آنها در شهرهای شمالی ایران به صورت آبیاری یا دیم کشت می شوند.
برنجهای خارجی ممکن است به شیوه های ناسالم و غیر بهداشتی از جمله آبیاری به وسیله ی آبهای ناسالم و آلوده کشت شوند که بدون شک همین باعث می شود برنج خارجی طعم و بوی نامطبوعی داشته باشند و حتی در زمان پخت و آماده کردن آنها نیز دچار مشکل شوید.
مورد بعدی تفاوت در ظاهر این دو برنج است که برنج کشت شده در ایران معمولا دانه های کوچکتری به نسبت برنجهای خارجی دارند و این به راحتی قابل تشخیص می باشد.
از طرف دیگر برنج ایرانی ظاهر مناسب تر و رنگ بهتری دارد که اغلب سفید و مایل به شیری هستند و به سختی دچار شکستگی و خرد شدن می شوند.
انتهای رپرتاژ آگهی/