زاهدان جامه سپید بر تن کرد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: زاهدان طی شبانه روز گذشته پس از هشت سال با ۲سانتی متر برف جامه سپید بر تن کرد.
کد خبر: ۱۱۶۱۴۲۳
|
۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۰ 27 January 2023
|
8232 بازدید

به گزارش «تابناک»، محسن حیدری روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از امروز با ورود سامانه بارشی به سیستان و بلوچستان شاهد بارش برف و باران هستیم و این سامانه تا اواخر وقت شنبه در استان فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: شرایط برای افزایش ابر، بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد، در نقاط سردسیر احتمال بارش برف و مه مهیاست.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: از نظر دمایی بتدریج از شدت یخبندان شبانه کاسته خواهد شد و از یکشنبه روند افزایش دما بویژه در طول روز رخ خواهد داد.

وی اظهارداشت: تا فردا شنبه روی دریا وزش باد رخ خواهد داد و دریای عمان مواج پیش بینی می‌شود.

حیدری تاکید کرد: شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت‌های کوهنوردی، از اسکان و تردد در حاشیه و بستر مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

وی ادامه داد: طی این مدت در انجام فعالیت‌های دریایی بویژه قایق های سبک و تفریحی برای کاهش خسارات احتمالی احتیاط شود.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟