لایحه قوه قضائیه، نگاه جدید به حفظ کرامت زن

پیش‌نویس لایحه عفاف و حجاب در ۹ ماده در معاونت حقوقی و امور مجلس قوه قضائیه تهیه و پس از تصویب ریاست قوه به دولت ارسال شد.
کد خبر: ۱۱۷۵۸۸۰
|
۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۱ 20 May 2023
|
3843 بازدید
|
۵

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه قدس، این لایحه پیش‌نویس در کمیسیون حقوقی و قضایی دولت مورد بررسی و موافقت قرار گرفت و با قید دوفوریت توسط دولت به مجلس ارسال خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ضمن گفت‌وگویی با قدس درباره قانون عفاف و حجاب در مجلس اظهار می‌کند: دو فوریتی که قوه قضائیه به مجلس ارسال کرده، مواردی است که خلأ قانونی در پوشش حجاب را از میان برمی‌دارد. این لایحه نگاه جدیدی به حفظ کرامت زن در جامعه است.

فاطمه رحمانی تصریح می‌کند: اگر در زمینه برخورد با کشف حجاب خلأ قانونی وجود دارد، همه نهادها از جمله مجلس و سایر قوا باید به صحنه بیایند و با هرگونه هنجارشکنی برخورد قاطع کنند.

وی در ادامه می‌گوید: در جلساتی که در شورای عالی امنیت ملی با حضور سران سه قوه برگزار می‌شود، مسئله حجاب و خلأهای قانونی رسیدگی و مورد توجه قرار می گیرد. البته برخی از دستگاه‌های اجرایی کشور می گویند با قوانین موجود می توان با مسئله بی‌حجابی برخورد و آن را کنترل کرد.

او با اشاره به ضرورت برخورد با کشف حجاب در جامعه می‌افزاید: حجاب و عفاف یک مقوله فرهنگی و دینی است و با افرادی که سازمان‌یافته و برنامه‌ریزی شده بخواهند بی‌حجابی را در جامعه گسترش دهند، باید برخورد قضایی شود.

رحمانی درباره اجرای قانون حجاب و عفاف در کشور ادامه می‌دهد: باید قانونی که در مجلس درباره طرح عفاف و حجاب تصویب و به دستگاه‌های ذی‌ربط ارسال می‌شود، به‌طور کامل اجرا و با افراد متخلف برخورد شود.عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تصریح می‌کند: متأسفانه به دلیل کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی در کشور ما شاهد برخی ناهنجاری‌های فرهنگی و ضددینی هستیم، حجاب یک ضرورت شرعی و قانونی است و الزامات قانونی آن نیز موجود است، انتظاری که از دستگاه‌های مربوط وجود دارد، این است که به مسئله حجاب ورود کرده و اقدامات مؤثری را در راستای برخورد با پدیده کشف حجاب در جامعه انجام دهند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
اگر حجاب ضرورت شرعی بود در تمام کشورهای مسلمان اجباری می شد
یا کلا متوجه تناقض حرفهایتان با واقعیت نیستید یا فکر می کنید که مردم نمی فهمند
متاسفیم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
فقط حجاب ضرورت شرعیه؟؟؟؟
بقیه چیزا نه ضرورت شرعیه و نه قانونی
متاسفیم برای شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
حجاب حکم خداست و در قران امده به وضوح .حتی حدود ان هم تعیین شده.
خیلی مسایل در کشورهای مختلف از نظر قانونی باهم فرق داره
در کشور ما حجاب قانون هم هست و عدم رعایت قانون جرمه.


همه اینها به کنار
ایا وضعیت اسفناک زنان رو در کشورهای بی بندوبار مدعی ازادی ،نمیبینید؟صدای خودشونم دراومده.اما چون ولنگاری به نفع سیاستهای کثیف غرب هست صدای این زنان به جایی نمی رسه.
ازادی فقط در پوشش اونقدر مهمه که زن رو برده جنسی مرد قرار بده؟
زن فقط بدن نیست.
اگر حجاب داشته باشه زیبایی درون و اندیشه و کارش به چشم میاد.
ولی وقتی حجابش رو ازش گرفتن فقط به جنبه جسمی و جنسی او توجه میشه.متاسفانه


خانواده های از هم پاشیده و کودکان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۳ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
این چه تحلیلیه اخه... اگر اینطور بود در افعانستان که برقع اجباریه برای زنان باید الان همه امور را در دست می داشتند... ولی برعکسه هیچ حق و حقوقی ندارن حتی ابتدایی ترین آن یعنی تحصیل !!!
مسائل را با هم قاطی میکنید که نتیجه مد نظر خودتون را بگیرید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۲/۳۰
اتفاقا حد خاصی بدای حجاب در نظر گرفته نشده است. قرآن نخوندی نظر نده. البته اگر حدی مد نظر قرآن است آن حد حد عفاف است و انتخاب آن هم با خود زنان است نه مردان.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟