مرگ بازیگر بریکینگ بد ؛ حمله قلبی

مایک باتایه بازیگر نقش دنیس مارکوفسکی مدیر رختشویخانه در سریال معروف بریکنیگ بد در ۵۲ سالگی درگذشت.
کد خبر: ۱۱۷۸۵۵۲
|
۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۵ 10 June 2023
|
5748 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از هالیوود ریپورتر، «مایک باتایه» که نقش دنیس مارکوفسکی مدیر رختشویخانه را در سریال معروف «بریکنیگ بد» بازی می‌کرد در ۵۲ سالگی درگذشت.


خانواده این بازیگر آمریکایی اعلام کردند که «باتایه» اول ژوئن و بر اثر حمله قلبی شدید درگذشته است.

«باتایه» بیشتر به خاطر بازی در سریال محبوب «بریکینگ بد» شناخته شده است که در آن نقش مدیر یک رختشویخانه را بازی می‌کرد که به عنوان پوشش برای آزمایشگاه بزرگ ساخت مواد مخدر استفاده می‌شد که در آن والت (برایان کرانستون) و جسی (آرون پل) برای مافیای بزرگ «پولوس هرمانوس» کار می‌کردند.

شخصیت او در زندان زنده زنده سوزانده شد تا از گفتن رمز و رازهای مافیا به پلیس مبارزه با موارد مخدر (DEA) جلوگیری شود.

این بازیگر در سریال‌های تلویزیونی دیگری چون «همه ریموند را دوست دارند»، «فیلادلفیا همیشه آفتابی است»، «سپر» و «لمس» بازی کرده بود و همچنین در فیلم‌هایی سینمایی «رویاهای آمریکایی»، «گاز»، «شرق آمریکایی» و «دیترویت بدون سرب» نیز مقابل دوربین رفته بود.

«مایک باتایه» جزو موج اول از کمدین‌های غربی بود که در دبی به روی صحنه رفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟