رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

بوی مهندسی انتخابات ازسوی دولت به‌ مشام می‌رسد

عضو کمیسیون اصل ۹۰ به بخشنامه وزارت کشور درخصوص ایجاد محدودیت و انسداد برای حضور نمایندگان مجلس در پیگیری پروژه‌ها و مشکلات حوزه‌های انتخابیه به بهانه نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس اعتراض کرد.
کد خبر: ۱۱۸۰۱۸۸
|
۰۱ تير ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۰ 22 June 2023
|
6128 بازدید

                              بوی مهندسی انتخابات ازسوی دولت به‌ مشام می‌رسد

به گزارش «تابناک» به نقل از خانه ملت، احسان ارکانی با بیان اینکه در حال حاضر نمایندگان مجلس تنها مرجع مردم برای حل مشکلاتشان هستند گفت: اگر اینطور است ما از امسال هیچ‌کاری به کار مردم نداریم و مردم سراغ استاندار و فرماندار بروند تا در واقعیت مشاهده شود که آیا کسی به جز نماینده به داد مردم حوزه انتخابیه می‌رسد؟

کوشا خودرو بین متن خبر

نماینده مردم نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه با بیان اینکه مردم در حوزه‌های انتخابیه فقط نماینده را می‌شناسند و برای کوچکترین تا بزرگترین مسائل به نمایندگان مراجعه می‌کنند گفت: این رفتار معاون سیاسی وزارت کشور که هدفش کمرنگ کردن نقش نمایندگان مجلس در پیگیری مشکلات حوزه انتخابیه است باعث شده تا بوی مهندسی انتخابات مجلس از سوی دولت به مشام برسد.

احسان ارکانی افزود به نظر می‌رسد جریانی به دنبال انتقام‌گیری از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در تأکید بر «انقلابی و پرتحرک بودن» مجلس یازدهم و از کار انداختن مجلس انقلابی و مردمی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟