رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

قیمت دلار و یورو امروز پنجشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

قیمت دلار و یورو در هفته‌ای که گذشت روند نسبتا با ثباتی را در بازار و مرکز مبادله تجربه کرد و طی روزهای گذشته نسبت به هفته قبل روندی نزولی داشت.
کد خبر: ۱۱۸۸۲۹۴
|
۲۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷ 17 August 2023
|
5018 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی، شنبه هفته جاری (۲۱ مردادماه) بازار ارز با نوسان کمی نسبت به آخرین ساعات معاملات در روز پنجشنبه هفته گذشته (۱۹ مرداد ماه)، کار خود را آغاز کرد. در این بازار قیمت یورو در مرکز مبادله تا آخرین روز همین هفته روند نزولی خود را ادامه داد اما در بازار آزاد نوسان کمی را به خود دید.

به عنوان مثال هر دلار آمریکا در روز شنبه هفته جاری (۲۱ مرداد ماه) در بازار آزاد (غیررسمی) به حدود ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده بود، اما همین نرخ تا روز یکشنبه با نوسان چند صد تومانی مواجه شد. دوشنبه هفته جاری نیز چند صد تومان کمتر شد. همین روند قیمتی تا پایان روز کاری این هفته ادامه پیدا کرد و نهایتا دلار در محدوده قیمتی روزهای نخست هفته روی محدود ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان ثابت ماند و هفته خود را به پایان رساند.

قیمت دلار به صورت اسکناس و حواله در مرکز مبادله نیز روند نسبتا مشابهی را تجربه کرد. به گونه‌ای که شنبه ۲۱ مرداد ماه به ترتیب ۴۱ هزار و ۳۳۹ تومان و ۳۷ هزار و ۵۸۱ تومان قیمت‌گذاری شد و تا آخرین روز هفته جاری با افزایش جزئی به ۴۱ هزار و ۳۲۰ تومان و  ۳۷ هزار و ۵۶۴ تومان رسید.

یورو نیز در نخستین روز این هفته در حدود ۵۴ هزار تومان معامله شد اما بعد از گذشت دو روز، یعنی دوشنبه نرخ آن با کاهش چند صد تومانی مواجه شد. نهایتا یورو در حوالی کمتر از ۵۴ هزار نرخ ایستاد.

نرخ اسکناس و حواله یورو در مرکز مبادله ارز و طلا نیز این روند نزولی را تجربه کرد. چرا که از ابتدای هفته جاری به ترتیب از ۴۵ هزار و ۲۹۰ تومان و ۴۱ هزار و ۱۷۳ تومان به ۴۵ هزار و ۱۵۳ تومان و ۴۱ هزار و ۴۸ تومان رسید.

درهم و سایر ارزها نیز در بازار به تبعیت از دلار و یورو روند قیمتی کم نوسانی را تجربه کردند و باید دید در ادامه و هفته‌های پیش رو روند قیمت‌ها در بازار ارز تا کجا ادامه خواهد داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟