بین الملل تابناک: جنگ میان گروه های مقاومت فلسطین علیه اسرائیل و بمباران وحشیانه غزه توسط رژیم اشغالگر قدس وارد بیستمین روز خود شده است. جنگی که بی سابقه ترین ضربه امنیتی، اطلاعاتی و نظامی را از سوی مقاومت فلسطین به اسرائیل وارد کرده و رژیم اشغالگر قدس برای سرپوش نهادن بر شکست خود، در حال ارتکاب جنایات تمام عیاری علیه مردم غزه است.
«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس با «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعات مصر تلفنی گفتوگو کرد.
رژیم صهیونیستی طی ۲۰ روز گذشته از آغاز جنگ علیه نوار غزه تاکنون بیش از ۷ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده است.
در همین ارتباط وزرای خارجه نُه کشور عربی با صدور بیانیه مشترک، از شورای امنیت سازمان ملل برای برقراری آتشبس فوری در نوار غزه درخواست کردند.
شبکه الجزیره گزارش داد که هنیه و عباس کامل آخرین تحولات مربوط به نوار غزه را بررسی کردند. رئیس دستگاه اطلاعات مصر به تشریح تلاشهای مصر برای تضمین توقف درگیریها در غزه و وارد کردن مایحتاج اساسی مردم غزه پرداخت.
هنیه نیز از موضع دولت و ملت مصر در قبال تحولات غزه قدردانی کرد.
سخنگوی گردانهای «عزالدین القسام» اعلام کرد که در نتیجه حملات پیاپی رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه ۵۰ اسیر کشته شدند.
«ابو عبیده» سخنگوی گردانهای عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) امروز (پنجشنبه) در بیانیهای اعلام کرد تعداد اسرایی که به دلیل بمباران و قتلعامهای بیوقفه رژیم صهیونیستی کشته شدند، حدود ۵۰ نفر ارزیابی میکند.
پیش از این، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که از زمان آغاز عملیات طوفانالاقصی، ۳۰۹ نظامی صهیونیست کشته شدند و ۲۲۴ تن هم در اسارت مقاومت فلسطین هستند.
القسام پیش از این چهار اسیر را به دلایل بشردوستانه آزاد کرده بود.
این در حالی است که امروز روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز گزارش داد قطر در تلاش است تا توافقی را در مورد آزادی ۵۰ اسیر دیگر از نوار غزه نهایی کند.
منابع رسانهای نیز از نگرانی خانوادههای اسرای صهیونیست در نوار غزه نسبت به تبعات حمله زمینی این رژیم به این باریکه و فشارهای آنها بر کابینه این رژیم برای صرف نظر کردن از آن و مذاکره در اینباره پرده برداشتند.
«ناعوم الون» از نزدیکان یکی از اسرای صهیونیست در نوار غزه در انتقاد به تهدیدهای مکرر مقامات نظامی و سیاسی رژیم اشغالگر مبنی بر تلاش برای نابودی جنبش حماس گفت: «آزاد کردن اسرا باید بالاترین اولویت باشد، نه نابودی حماس، نه کنترل غزه و نه هیچ چیز دیگری.
هیئت نمایندگی فلسطین در مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت طی سه هفته گذشته ۳۰۰۰ کودک در غزه به شهادت رسیدهاند.
ساعاتی پیش از این وزارت بهداشت فلسطین از افزایش شمار شهدای بمبارانهای نوار غزه به ۷۰۲۸ خبر داد و اعلام کرد که از این میزان، ۲۹۱۳ نفر کودک، ۱۷۰۹ زن هستند.
«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت در غزه، اعلام کرد که طی ساعات گذشته، رژیم اشغالگر ۴۳ جنایت جدید مرتکب شده که ۴۸۱ قربانی برجای گذاشته است. ۱۶۵۰ نفر هنوز مفقود هستند که از این میزان ۹۴۰ نفر کودک و زیر آوارند. شمار مجروحان نیز به بیش از ۱۸ هزار نفر رسید.
ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه گفت هیئتی به نمایندگی از حماس به مسکو سفر کرده است.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه اضافه کرد: «من میتونم این را بگویم و تأیید کنم که نمایندگان این جنبش فلسطینی در سفری به مسکو هستند.»
خبرگزاری ریانووستی پیش از این گزارش داده بود موسی ابو مرزوق سرپرستی این هیئت در سفر به مسکو را به عهده خواهد داشت.
این سفر در شرایطی انجام شده که «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد پنجشنبه از موضع روسیه و چین در شورای امنیت و خنثیکردن قطعنامه آمریکا در حمایت از رژیم موقت صهیونیستی، تمجید کرده بود.
رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز پنجشنبه گفت: حملات اسرائیل به غزه مدت هاست که از آستانه دفاع از خود عبور کرده و به ظلم آشکار، وحشیگری، قتل عام و بربریت تبدیل شده است.
اردوغان در نشستی در آنکارا اظهار داشت: هیچ کس نباید از ما انتظار داشته باشد در حالی که جنایات در مقابل چشمان ما رخ می دهد، سکوت کنیم.
وی با انتقاد از ناکامی اتحادیه اروپا برای برقراری آتش بس در غزه پرسید: چند کودک دیگر باید بمیرند تا کمیسیون اتحادیه اروپا خواستار آتش بس شود؟ چند بمب دیگر باید بر غزه بیفتد تا شورای امنیت سازمان ملل وارد عمل شود؟
بنا به گزارش آناتولی، پیتر استانو، سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا در امور خارجی، روز چهارشنبه گفت این اتحادیه به دلیل «حملات» مداوم گروه فلسطینی حماس، خواستار آتشبس نشده است. استانو موضع اتحادیه اروپا و حمایت آن از رژیم صهیونیستی را تکرار کرد.
اردوغان افزود: کسانی که در هر فرصتی که پیش بیاید به راحتی در مورد حقوق بشر و آزادی قضاوت می کنند، ۱۹ سال است که حق زندگی مظلومان غزه را نادیده گرفته اند. غرب قوانین بین المللی در غزه را نادیده می گیرد زیرا «خونی که ریخته می شود خون مسلمانان است».
وی گفت از زمان آغاز درگیری ها از نزدیک به سه هفته پیش، همراه با قطع شدید نیازهای اولیه برای نوار غزه، ترکیه بیش از ۲۰۰ تن کمک ارسال کرده است تا از طریق مصر به غزه برسد.
وزیر کار و مسکن غزه از ویران شدن ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در نوار غزه در نتیجه حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه خبر داد.
محمد زیاره وزیر کار و مسکن غزه در این باره گفت: ارتش رژیم اسرائیل از آغاز حملات خود به نوار غزه در ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) حدود ۲۰۰ هزار واحد مسکونی را به طور کامل یا جزئی تخریب کرده است که بیش از ۲۵ درصد مناطق مسکونی در نوار غزه را شامل میشود.
وی افزود: جنایت رژیم اشغالگر در تجاوز کنونی بی سابقه است، حملات دشمن محلهها، مناطق و مجتمع های مسکونی را با ساکنان آنها از بین میبرد. تأسیسات ویران شده و بیمارستانها، زیارتگاهها، نانواییها، و ایستگاههای آب، بازارها، مدارس و مؤسسات آموزشی و خدماتی هدف قرار گرفته شدهاند.
زیاره ادامه داد: مایحتاج اولیه زندگی از دسترس خارج شده است و جان مردم یا با بمباران و یا با کمبود خدمات بهداشتی و کمبود آب و غذا در خطر است.
همزمان با گسترش حمایتهای افکار عمومی جهان از فلسطینیان در برابر حملات رژیم صهیونیستی، یک نهاد دولتی چین از کمک بشردوستانه تازه این کشور به غزه خبر داد.
منابع رسانهای بینالمللی از قبیل شبکه «سیانان» گزارش دادند که چین روز پنجشنبه 15 میلیون یوآن (برابر با 2.05 میلیون دلار) کمک انسان دوستانه جدید، در اختیار نوار غزه قرار خواهد داد.
بر اساس بیانیه آژانس توسعه همکاری بینالمللی چین که سازمان کمک و توسعه خارجی این کشور است، کمکهای ارسالی شامل غذا، دارو و سایر کمکهای بشردوستانه اضطراری خواهد بود.
وعده این نهاد دولتی چین برای کمک بشردوستانه به فلسطین در شرایطی انجام شده که این کشور پیش از این، پکن یک میلیون دلار کمک انسان دوستانه برای غزه اختصاص داده بود.
آژانس توسعه همکاری بینالمللی چین 16 اکتبر (24 مهر ماه) اعلام کرده بود که چین به آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) و مقامات فلسطینی برای کاهش نیازهای فوری به غذا، مراقبتهای پزشکی و اسکان کمک خواهد کرد.
اعلام وعده چین برای کمک بشردوستانه به غزه در شرایطی صورت گرفته که حملات شدید رژیم صهیونیستی به فلسطینیان همچنان ادامه دارد.
«الکساندر بن زِوی» سفیر رژیم صهیونیستی در روسیه در گفتوگوی امروز پنجشنبه (۲۶ اکتبر، ۴ آبان) با خبرگزاری «تاس» مدعی شد عملیات زمینی تلآویو علیه حماس در غزه، غیرمنتظره و بدون اعلام قبلی آغاز خواهد شد.
به گزارش تاس، او درباره تاریخ احتمالی شروع عملیات زمینی در نوار غزه گفت: زمانی که چنین عملیاتهایی آغاز میشود، غیرمنتظره شروع میشود تا مزیتهایی ایجاد کند.
اظهارات این دیپلمات صهیونیست درباره عملیات زمینی علیه غزه در حالی مطرح شده که رسانههای صهیونیستی با انتشار گزارشهایی، اعلام کردهاند «اسرائیل هیچ برنامهای برای شکست حماس ندارد». در همین حال، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» هم گزارش داده مقامهای این کشور ابراز نگرانی کردهاند که تلآویو طرح مشخصی برای اعزام نیروهای زمینی به غزه ندارد و تردید دارند بتواند هدف ادعایی رژیم صهیونیستی را محقق کند.
به نوشته تاس، «سفیر (تلآویو) همچنین درباره گمانهزنیها مبنی بر این که ممکن است عملیات مشابهی در یک یا دو هفته آتی آغاز شود»، گفت: «این که آیا محتمل است یا خیر--ما چنین اطلاعاتی نداریم، زیرا این تصمیمی در سطح دولت (رژیم موقت) است، در سطح رهبری ارتش است. یعنی چندین عامل باید در نظر گرفته شود».
او در ادامه توضیح داد، «اول این که ارتش باید آماده باشد، بهعلاوه باید تصمیمی از سوی دولت گرفته شود که به عوامل داخلی و خارجی مرتبط است».
وی در ادامه سخنانش با بیان این که رژیم صهیونیستی عملیات محدودی را روی زمین انجام داد، افزود: نمیدانم آیا میتوان آن را بخشی از عملیات زمینی نامید، اما عملیاتی روی زمین انجام شد. میدانم عملیات محدود و مرتبط با تخریب یک پست یا یک سنگر بود.
منابع رسانهای عصر امروز (پنج شنبه) از حملات راکتی شدید مقاومت فلسطین به شهرها و شهرک های جنوب فلسطین اشغالی خبر دادند.
شبکه الجزیره در این باره اعلام کرد که درپی این حمله آژیرهای خطر در شهرهای اشغالی عسقلان، اشدود و نقب غربی به صدا درآمده است.
گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی حماس در این باره اعلام کرد که شهرهای مذکور را هدف حملات راکتی شدید قرار داده است.
منابع خبری همچنین اعلام کردند که شهرک های منطقه غلاف غزه نیز هدف حملات راکتی مقاومت قرار گرفتند.
در همین راستا، گردانهای «القدس» شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی نیز اعلام کرد که شهرک «ریعیم» در غلاف غزه را هدف قرار داده است.
گردانهای القدس همچنین گزارش داد: موضع نظامی کرم ابوسالم ارتش رژیم اسرائیل با راکت و خمپاره هدف قرار گرفت.
گردانهای القدس در این باره اعلام کرد که این حمله را در چارچوب عملیات «طوفان الاقصی» انجام داده است.
مقاومت فلسطین در نوار غزه ساعاتی قبل نیز تل آویو و مناطق اطراف آن را راکت باران کرده بود.
وزارت بهداشت غزه تازهترین شمار شهدای تجاوزات رژیم اشغالگر به این باریکه را هفت هزار و ۲۸ تن اعلام کرد.
در بیانیه وزارت بهداشت غزه در این باره آمده است: در نتیجه تجاوزات رژیم اشغالگر به غزه تا کنون هفت هزار و ۲۸ فلسطینی در این باریکه به شهادت رسیدهاند.
وزارت بهداشت غزه همچنین اعلام کرد ۲ هزار و ۹۱۳ کودک، یک هزار و ۷۰۹ زن و ۳۹۷ کهن سال در میان شهدا هستند.
وزارت بهداشت غزه همچنین از افزایش شمار مجروحان به ۱۸ هزار و ۴۸۴ نفر خبر داد.
این وزارتخانه همچنین اعلام کرد که یک هزار و ۶۵۰ گزارش مفقودی ازجمله ۹۴۰ کودک در زیر آوار را دریافت کرده است.
معاون وزیر امور خارجه و نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا گفت: «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین به زودی به روسیه سفر خواهد کرد.
میخائیل باگدانوف پنجشنبه در میزگردی درباره بحران در خاورمیانه افزود: دستور کار این سفر شامل گفتگوهای سازنده در مورد مناقشه فلسطین و اسرائیل خواهد بود.
معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در این سفر با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دیدار خواهد داشت.
باگدانوف همچنین گفت که در سفر اخیر خود به قطر، با رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس جلسه ای برگزار کرده است.
معاون وزیر خارجه روسیه ادامه دارد: در این دیدار درباره سرنوشت اسرای حماس در نوار غزه گفت و گو شد.
باگدانوف در ادامه سخنان خود در این میزگرد با اشاره به جانباختن کودکان و غیرنظامیان در فلسطین، توقف این روند را خواستار شد.
سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان سخنرانی در پایتخت بلاروس درباره وضعیت جاری در منطقه غرب آسیا، مواضع آمریکا و حملات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان صحبت کرد.
وی اعلام کرد که روسی خواستار توقف فوری درگیریها بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان و مذاکرات برای ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است.
لاوروف که در «کنفرانس امنیت اوراسیا» در مینسک صحبت میکرد، تصریح کرد: «روسیه اقدامات تروریستی را محکوم میکند و (همچنین) همه دیگر اقداماتی را که قوانین بینالمللی انسان دوستانه را نقض میکند و به جمعیت غیرنظامی آسیب میزند».
به گفته این مقام ارشد روسیه، این کشور «خواستار توقف فوری درگیریها و احیای مذاکرات درباره ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی است؛ موضوعی که ۷۵ سال قبل به فلسطینیان وعده داده شد».
به نظر او، تلاشهای واشنگتن برای ایجاد انحصار در روند حل و فصل (منازعه) خاورمیانه (بین رژیم صهیونیستی و فلسطینیان) به وضعیت فاجعه بار کنونی منجر شده است.
ارتش رژیم صهیونیستی ۸۵ شهروند دیگر فلسطینی را از شب گذشته تا صبح امروز در مناطق مختلف کرانه باختری بازداشت کرد.
به گزارش منابع فلسطینی، با احتساب این فلسطینیان بازداشتی، شمار فلسطینی های بازداشت شده در کرانه باختری و قدس از ۱۵ مهرماه تاکنون به مرز ۱۰۰۰ نفر رسید.
این بازداشت ها از نگرانی مقامات صهیونیست از افزایش عملیات ضدصهیونیستی فلسطینی ها در کرانه باختری و قدس اشغالی نشات می گیرد.
ارتش رژیم صهیونیستی در چارچوب سیاست اعلام قطره چکانی تلفات خود از آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) امروز (پنجشنبه) اذعان کرد که شمار افسران و نظامیان کشته شده این رژیم تاکنون به ۳۰۹ نفر رسیده است.
به گزارش منابع رژیم صهیونیستی، این رژیم به شمار زخمی های خود اشاره ای نکرده است.
این درحالی است که برخی منابع خبری شمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی را بسیار بیشتر از این ارزیابی می کنند و این تعداد تلفات بدون احتساب نظامیان کشته شده ارتش رژیم صهیونیستی در درگیری با رزمندگان حزب الله در شمال سرزمین های اشغالی می باشد.
شمار آمار تلفات صهیونیست ها (شهرک نشین و نظامی) در ۲۰ روز اخیر از مرز ۱۵۰۰ کشته گذشته است.
به دنبال فشارهای افکار عمومی بینالمللی درباره وضع فلسطینیان در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی، نخستوزیر استرالیا وعده کمک بشردوستانه به فلسطینیان را مطرح کرد.
شبکه «سیانان» خبر داد که نخستوزیر استرالیا در جریان کنفرانس خبری مشترک با رئیسجمهور آمریکا وعده کمک بشردوستانه به «غیرنظامیان» در نوار غزه داد.
آنتونی آلبانیز اعلام کرد که استرالیا 15 میلیون دلار دیگر به ساکنان غیرنظامی در غزه کمک بشردوستانه میکند و در مجموع 25 میلیون دلار کمک بشردوستانه انجام میدهد.
نخستوزیر استرالیا در نشست خبری با جو بایدن گفت: «این (کمک بشردوستانه) به 10 میلیون دلاری اضافه میشود که استرالیا قبلا متعهد شده است و به ارائه کمکهای اضطراری مانند آب و خدمات پزشکی کمک میکند».
آلبانیز در این نشست خبری همانند دیگر کشورهای غربی با محکوم کردن نیروهای مقاومت، حماس را «تروریست» خواند و افزود: «ما برای از دست رفتن تک تک جانها سوگواری میکنیم چه اسرائیلی باشد و چه فلسطینی».
وزارت بهداشت فلسطین، امروز (پنجشنبه، ۲۶ اکتبر) از افزایش شمار شهدای بمبارانهای نوار غزه به ۶ هزار و ۵۴۶ نفر خبر داد و اعلام کرد که از این میزان، ۲ هزار و ۷۰۴ نفر کودک، ۱۵۸۴ زن و ۳۶۴ سالمند بودند.
سخنگوی وزارت بهداشت در غزه، پیشتر اعلام کرده بود که در جریان بمبارانهای مستمر نوار غزه، فعالیت ۱۲ بیمارستان و ۳۲ مرکز بهداشت در نوار غزه متوقف شده است.
وی شب گذشته با تاکید مجدد بر فروپاشی کامل نظام سلامت در بیمارستانهای غزه گفت که باز بودن در بیمارستانها به معنای امکان خدماترسانی آنها به مجروحان نیست. جامعه جهانی هشدارهای ما در خصوص از کار افتادن بیمارستانها را جدی نمیگیرد. تنها طی ۲۴ ساعت گذشته ۷۵۶ نفر از جمله ۳۴۴ کودک به شهادت رسیدهاند.
از سوی دیگر، اتحادیه روزنامهنگاران فلسطین نیز اعلام کرد که در جریان بمبارانهای مستمر نوار غزه، از هفتم اکتبر جاری (آغاز عملیات طوفان الاقصی) تا امروز که بیست روز از آن میگذرد، شمار خبرنگاران شهید به ۲۴ نفر افزایش یافته است.
کتائب شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، امروز (پنجشنبه، ۲۶ اکتبر) در بیستمین روز عملیات «طوفان الاقصی»، از هدف قرار دادن یک بالگرد رژیم صهیونیستی در شرق اردوگاه «البریج» با پدافند هوایی خبر داد.
شاخه نظامی حماس، امروز اعلام کرد که با یک فروند موشک «سام ۷»، این بالگرد را هدف قرار داده و رزمندگان القسام، اصابت موشک به بالگرد را تایید میکنند.
عملیات زمینی شبانه اسرائیل به شمال غزه+ فیلم
شمار خبرنگاران شهید به ۲۴ تن رسید
منزل دعاء شرف خبرنگار زن فلسطینی در منطقه الزاویده در مرکز نوار غزه هدف بمباران صهیونیستها قرار گرفت و وی به شهادت رسید.
منابع محلی همچنین گزارش دادند که در این بمباران. جمعی از خانواده این خبرنگار نیز شهید شدند.
روز چهارشنبه نیز در حالی که وائل الدحدوح خبرنگار معروف شبکه الجزیره مشغول گزارش زنده از نوار غزه بود، خبر بمباران منزلش را دریافت کرد که بر اثر آن همسر، پسر و دخترش به شهادت رسیدند.
رسانه های فلسطینی و عربی دوشنبه شب از به شهادت رسیدن محمد عماد لبد خبرنگار موسسه رسانهای الرساله در حمله جنگندههای صهیونیستی به محله شیخ رضوان در غزه خبر دادند.
منابع فلسطینی ۱۹ مهرماه نیز از شهادت هفت خبرنگار فلسطینی در جریان حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به ساختمان محل استقرار خبرنگاران در غزه خبر داده بودند.
کشته شدن ۲ نظامی اسرائیل در حمله حزبالله
گفت وگوی دوباره بایدن و نتانیاهو در کمتر از ۷۲ ساعت
کاخ سفید بامداد پنجشنبه از گفت وگوی تلفنی دوباره جوبایدن رئیس جمهوری آمریکا و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخصوص تحولات جنگ علیه غزه گفت وگو کردند، موضوعی که بیانگر تزلزل رژیم صهیونیستی و دست داشتن واشنکتن در جنایت های تل آویو است.
کاخ سفید در این باره گزارش داد که بایدن و نتانیاهو در این گفت وگوی تلفنی، تضمین عبور ایمن اتباع خارجی که تمایل دارند در سریعترین زمان ممکن از غزه خارج شوند، تأکید کردند.
براساس این گزارش، بایدن با تکرار ادعای خود و چراغ سبز به رژیم صهیونیستی برای کشتار دستهجمعی مردم غزه، مدعی شد که اسرائیل از زاویه احترام به حقوق بینالملل، حق و مسؤولیت دفاع از اتباع خود در برابر تروریسم را دارد.
بایدن به اهمیت تمرکز بر دوران پس از این بحران و صلح دائم میان اسرائیل و فلسطینیها تأکید کرده است.
براساس گزارش کاخ سفید، از دیگر موضاعات بررسی شده میان بایدن و نتانیاهو، حمایت واشنگتن از کمکهای بشردوستانه به غزه بوده است.
بایدن بامداد سهشنبه نیز در گفت وگوی تلفنی با نتانیاهو بار دیگر حمایت خود را از رژیم تلآویو اعلام کرد.
شهادت ۱۷ فلسطینی در خانیونس
منابع خبری از شهادت ۱۷ نفر در پی بمباران یک منزل در خانیونس خبر دادند.
به گزارش الجزیره، در پی بمباران منزلی در خانیونس واقع در نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی ۱۷ نفر به شهادت رسیدند.
منابع خبری اعلام کردند که ۹ نفر از این شهدا کودک هستند.
در این حمله هوایی بیش از ۱۵ نفر از جمله زن و کودک مجروح شدند.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.