برنامه وزارت علوم برای بورسیه ۵۰ درصد دانشجویان

معاون آموزشی وزارت علوم از بورسیه ۷۰ هزار دانشجو در دفترچه کنکور ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: البته یک قانون در برنامه هفتم توسعه وجود دارد که در صورت تصویب آن توسط نمایندگان مجلس، ۵۰ درصد صندلی دانشگاه‌ها بورس صنعت شده و اشتغال دانشجویان در این رشته‌ها تضمین‌شده خواهد بود.
کد خبر: ۱۲۰۳۸۵۲
|
۲۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۳ 11 November 2023
|
4071 بازدید
|
۴

به گزارش «تابناک»، دکتر قاسم عمو عابدینی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این خبر با بیان اینکه از سال آینده دانشگاه حکمت بنیان فعالیت خود را آغاز خواهد کرد، گفت: شورای گسترش آموزش عالی برای دانشگاه هایی که جزء یک درصد بودند، مجوز داده است که این دانشگاه ها یک دانشکده را به نام «دانشکده علوم و فناوری های راهبردی» تاسیس کنند.

وی در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر چهار دانشکده مجوز دریافت کرده‌اند که مدل این دانشکده‌ها «حکمت بنیان» شود و مقطع تحصیلی آنها از دیپلم به فوق لیسانس و از لیسانس به دکتری خواهد بود به گونه‌ای که تلاش می‌شود رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ آزمون سراسری بتوانند وارد این دانشکده‌ها شوند.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه تمامی دانشجویان دانشکده‌های حکمت بنیان بورس خواهند شد، گفت: آینده شغلی این دانشجویان به صورت ۱۰۰درصدی تامین است.

معاون آموزشی وزارت علوم در خصوص بورسیه دانشجویان از دوره کارشناسی نیز افزود: از سال ۱۴۰۱ حدود ۱۰۰ نفر با این روش جدید پذیرش شده اند که ۴۰ واحد آنها در اختیار صنعت بوده و بورس شده‌اند و به آن کارشناسی حرفه‌ای می‌گویند.

عمو عابدینی تاکید کرد: امسال نیز ۵۰۰۰ نفر دانشجو بورس دانشگاه ها شدند، همچنین با برنامه ریزی که انجام داده‌ایم مایل هستیم تعداد بورس در دفترچه کنکور به ۷۰ هزار بورس افزایش یابد امسال ۳۵ صفحه دفترچه کنکور به این بورس‌ها اختصاص یافته بود.

معاون آموزشی وزارت علوم با تاکید بر اینکه سال آینده نیز برنامه ریزی برای ۷۰ هزار بورس خواهد بود، گفت: البته یک قانون در برنامه هفتم توسعه وجود دارد که در صورت تصویب آن توسط نمایندگان مجلس، ۵۰ درصد صندلی دانشگاه‌ها بورس صنعت شده و شغل دانشجویان در این رشته ها تضمین شده خواهد بود و اگر این قانون تصویب نشود، تعداد بورس‌ها ممکن است کمتر شود.

عمو عابدینی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر دانشجوی بورس ما ماهانه ۳ تا ۷ میلیون حقوق می‌گیرد و بیمه است و کارورزی خاص داشته و هشت درس خاص آن صنعت را طی می‌کند و شغلش هم تضمین است. سال گذشته فقط دانشگاه یزد بورس صنعت را اجرایی کرد امسال ۵۰ دانشگاه آن را انجام دادند و سال آینده امیدواریم با تصویب بند مرتبط با صنایع، توسط مجلس در برنامه هفتم، نیمی از ظرفیت صندلی های دانشگاه‌ها را تبدیل به بورسیه کنیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۸ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
اول حقوق هیات علمی هارو بدن بعد...
پاسخ ها
واقعیت
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
نزدیک انتخاباته داداش تعداد اعضای هیات علمی 50 هزار و تعداد دانشجوها سه میلیون نفره معلومه برای کی بیشتر خبر میزنند. در ضمن کدوم صنعتی داریم که با حقوق درست و درمون حاضر بشه دانشجوها را بورس بکنه؟ ماهی دو میلیون و سه میلیون بدن که هیچ دانشجوی معمولی هم حاضر نمیشه زیر بار تعهدات بورس گیر بیوفته! الان تو بیشتر کارخانه های بزرگ هم حقوق کارشناس و ارشد و دکتری زیر 20 تومنه و برن اسنپ راحت تر هستند تا کار برای صنعت گدا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
حزب‌اللهی پروری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۰
بورسیه برای زمانی بود که فارغ التحصیلی وجود نداشت یا خیلی کم بود. الان با وجود این همه فارغ التحصیل، بورسیه کردن نوعی فساد است. یعنی یک اشخاصی عملا دارند از دوران دانشجویی استخدام می شوند. در صورتی که با وجود این همه فارغ التحصیل بیکار لزومی به بورسیه وجود ندارد. ضمن اینکه کسی که بورسیه می شود دیگر انگیزه تلاش و کوشش و درس خواندن ندارد و ممکن است با سواد خیلی کم جذب شود.
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟