بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد هفتاد و چهارمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شد و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد.
دفتر اطلاع رسانی دولت حماس در غزه امشب (۲۹ آذر) در هفتاد و پنجمین روز جنگ غزه از افزایش تعداد شهدا به ۲۰ هزار نفر خبر داد؛ از این میان هشت هزار نفر کودک و ۶۲۰۰ نفر نیز زن هستند.
به نوشته خبرگزاری شهاب، در بیانیه این نهاد آمده است: «۷۵ روز از نسلکشی دستهجمعی ارتش اشغالگر اسرائیلی علیه مردم فلسطین در غزه میگذرد و همچنان کشتار وحشیانه زنان و کودکان ادامه دارد، جنگندهها و پهپادهای اسرائیلی و آمریکایی متر به متر غزه را بمباران میکنند».
طبق این بیانیه، ۱.۸ میلیون نفر از خانههای خود آواره شدهاند و نزدیک ۲.۴ میلیون نفر (تمامی ساکنان غزه) در شرایط بسیار دشوار و بی سابقه به سر میبرند. در این مدت ۱۷۰۰ جنایت رخ داده که طی این حملات ۲۰ هزار نفر شهید و ۶۷۰۰ نفر نیز مفقود شدهاند؛ هشت هزار نفر از آنها کودک و ۶۲۰۰ نفرشان زن هستند.
دفتر اطلاع رسانی دولت حماس همچنین خبر داد که در ۷۵ روز گذشته ۳۱۰ نفر از کادر پزشکی، ۳۵ نفر امدادگر و ۹۷ روزنامهنگار و عکاس خبری به شهادت رسیدهاند. طبق این اطلاعیه، تاکنون ۵۲۶۰۰ نفر نیز در غزه زخمی شدهاند.
طبق این بیانیه ۲۳ بیمارستان در بمبارانها آسیب دیده و دیگر قادر به فعالیت نیستند و ۱۰۲ آمبولانس نیز هدف بمبارانها قرار گرفتهاند و ۹۰ مدرسه و دانشگاه به طور کامل و ۲۸۳ مدرسه به شکل جزئی، ۱۱۴ مسجد به طور کامل و ۲۰۰ مسجد به شکل جزئی تخریب شدهاند.
«کتائب القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در بیانیهای جزئیات عملیاتهای خود طی چند روز اخیر را اعلام کرد.
قسام اعلام کرد طی ۷۲ ساعت اخیر توانسته ۴۱ خودروی زرهی ارتش اسرائیل را هدف حمله قرار دهد که از این تعداد، برخی به طور کامل منهدم شدند و به برخی دیگر خسارت وارد شده است.
شاخه نظامی حماس اضافه کرد رزمندگان مقاومت کشته شدن ۲۵ نظامی اسرائیلی و جراحت دهها نظامی دیگر را طی ۷۲ ساعت گذشته تایید کردهاند.
براساس این بیانیه، تمام نیروهای اسرائیلی که در حال نفوذ به شهر غزه و دیگر مناطق بودهاند با استفاده از راکتها و بمبها مورد حمله قرار گرفتند و نیروهای مقاومت با آنها درگیر شدند.
قسام در ادامه اعلام کرد بعد از ورود نیروهای رژیم صهیونیستی به ۲ تونل و یک خانه در نوار غزه، رزمندگان مقاومت تونلها و خانه یادشده را تلهگذاری و روی سر آنها خراب کردند.
طبق این بیانیه، تکتیراندازان مقاومت همچنین یک نظامی اسرائلی را هدف قرار دادند و مقرها، اتاقهای عملیات میدانی و محل تجمع نظامیان اسرائیلی با خمپاره و راکتهای کوتاهبرد مورد حمله قرار گرفتند.
کتائب القسام همچنین اشاره کرد روز گذشته با دهها موشک تلآویو و مناطق اطراف آن و همچنین شهرک «کریات شمونه» در شمال فلسطین اشغالی توسط نیروهای مقاومت هدف حمله قرار گرفته است.
مقاومت اسلامی لبنان، شامگاه امروز (چهارشنبه)، در بیانیهای از شلیک موشک به سمت بالگردهای اسرائیلی خبر داد.
حزبالله اعلام کرد حدود ساعت ۱۷:۱۵ دقیقه امروز به وقت محلی ۲ بالگرد نظامی ارتش اسرائیل را در آسمان شتولا، شومیرا و ایون مناحم در شمال فلسطین اشغالی با موشک زمین به هوا هدف حمله قرار داده و بالگردهای اسرائیلی مجبور به ترک منطقه شدهاند.
مقاومت اسلامی لبنان همچنین در چند بیانیه اعلام کرد حدود ساعت ۱۵ امروز موضع نظامی «العباد»، سنگرها و استحاکامات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی را با سلاح مناسب هدف قرار داده است.
ارتش اسرائیل امروز (۲۹ آذر) در هفتاد و پنجمین روز جنگ، خبر داد که یکی از نظامیانش در نبرد با نیروهای فلسطینی در غزه کشته شده است تا تعداد تلفاتش از ابتدای جنگ غزه به ۴۶۶ نظامی برسد.
به گفته ارتش اسرائیل این نظامی تازه کشته شده از تیپ «گفعاتی» و راننده نفربر زرهی «نمر» بود، نفربری که اوج فناوری زرهی اسرائیل را به همراه دارد.
همچنین طبق آمار ارتش اسرائیل، ۱۳۹ نظامی این رژیم از ابتدای آغاز جنگ زمینی در غزه به دست رزمندگان مقاومت کشته شدهاند؛ گروههای مقاومت در غزه آمار واقعی را بسیار بیشتر از این میدانند.
منابع رسانهای بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) از منفجر کردن ۵۶ ساختمان مسکونی در محله الشجاعیه غزه به دست رژیم صهیونیستی در جهت عقدهگشایی علیه مقاومت به دلیل ضربات دردناک به آن در این منطقه خبر دادند.
خبرگزاری اسپوتنیک در این باره اعلام کرد: ارتش اسرائیل ۵۶ ساختمان مسکونی را در محله «الشجاعیه» در شرق غزه منفجر کرد.
برپایه این گزارش، این اقدام پس از آن صورت گرفت که ارتش رژیم صهیونیستی طی روزهای گذشته وارد یک نبرد شدید با مبارزان فلسطینی در محله الشجاعیه شد و این درگیری تلفات سنگینی را برای اشغالگران به همراه داشته است.
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در چهارمین سفرش به قطر در دو ماه و نیم گذشته در دوحه حضور دارد امروز (چهارشنبه) ۲۹ آذر با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر، دیدار و گفتوگو کرد.
در این دیدار برخی موضوعات مورد اهتمام دوجانبه و منطقهای از جمله تحولات فلسطین و غزه مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.
وزیر امور خارجه روابط سیاسی بین دو کشور را سازنده و متمایز توصیف و بر لزوم تقویت تلاشهای مشترک بمنظور ارتقای روابط تجاری و اقتصادی دوجانبه همپای روابط سیاسی دو کشور تاکید کرد.
امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از اجرای بخشهای مهمی از توافقات رؤسای دوکشور، به برگزاری موفق اجلاس اخیر کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی دو کشور اشاره کرد و پیگیری مشترک برای اجرای کامل توافقات را خواستار شد.
وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به مسئله فلسطین و تحولات غزه بعنوان مهمترین موضوع مشترک مورد اهتمام و پیگیری دو کشور در دو ماهه اخیر با هدف توقف پایدار حملات نظامی رژیم اسرائیل علیه شهروندان در غزه و ارسال کمکهای انساندوستانه، افزایش تحرکات در سطح منطقه ای و بینالمللی مبتنی بر یافتن راهکار سیاسی برای بحران غزه را حائز اهمیت دانست و بر ضرورت تداوم تلاشهای مشترک در مسیر اهداف مورد توافق دو کشور و مبتنی بر خواست و نیاز ملت فلسطین تاکید کرد.
امیرعبداللهیان با اشاره به دریافت برخی پیامها و نشانهها گفت، بنظر میرسد آمریکائیها در تلاشهای جدید میخواهند حساب خود را از حساب جنایات رژیم صهیونیستی در حق فلسطینی ها جدا کنند، اما عملا همچنان در کنار رژیم اسرائیل در روند شکست خورده نظامی ایستاده اند.
وی زمان را به ضرر دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست و گفت: اصرار رژیم صهیونیستی بر تداوم جنگ علیه غزه و حمایت دولت آمریکا از این رژیم، صرفا بر ابعاد و دامنه شکست نظامی و سیاسی آنها و نیز افزایش مسئولیتهای بینالمللی آنها خواهد افزود.
شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی نخست وزیر و وزیر خارجه قطر نیز در این دیدار، با ارائه ارزیابی مثبت از روند روابط دوجانبه، عزم کشورش را برای اجرای کامل توافقات رؤسا و مسئولان دولتی دو کشور و ارتقای روابط اقتصادی و تجاری فیمابین مورد تاکید قرار داد.
وی ضمن مثبت و مؤثر خواندن تلاش های مشترک دو کشور در مسیر تحقق آتش بس پایدار در غزه و تقویت ارسال کمک های گسترده انساندوستانه برای مردم فلسطین، روند تحولات را به نفع راهکار سیاسی و حرکت به سمت پایان جنگ ارزیابی کرد.
طرفین در این دیدار در خصوص نحوه تداوم تلاشهای مشترک برای غلبه راهکار سیاسی و توقف ماشین جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه مشورت و تبادل نظر کردند و توافق نمودند که ایده های مشترک و مورد توافق را با جدیت دنبال نمایند.
ارتش رژیم صهیونیستی از زخمی شدن ۲۹ نظامی خود طی ۲۴ ساعت گذشته در جریان درگیری بین آنها و رزمندگان مقاومت فلسطین در باریکه غزه خبر داد.
خبرگزاری فلسطینی «سما» از ادامه درگیری های مسلحانه و بسیار شدید بین نیروهای مقاومت فلسطین و نظامیان رژیم اشغالگر در منطقه وادی غزه ( جحر الدیک) در مرکز نوار غزه خبر داد.
این رسانه به نقل از ارتش رژیم صهیونیستی اضافه کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در جریان درگیری ها در نوار غزه، ۲۹ نظامی صهیونیست زخمی شدند.
در این پیوند صبح امروز نیز شبکه المیادین به نقل از منابع صهیونیستی از هلاکت یک افسر احتیاط رژیم اسراییل با درجه سروان و زخمی شدن یک نظامی دیگر که حالش به شدت وخیم است در جنوب غزه خبر داده بود.
روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» محتوای جلسه امنیتی محرمانه مقامات رژیم صهیونیستی را فاش کرد که در آن سران صهیونیست اذعان می کنند که نابودی جنبش حماس غیرممکن است.
این روزنامه نوشت: در جلسه امنیتی روز دوشنبه، وزیران کابینه از رئیس ستاد کل ارتش پرسیدند که چرا حماس را نابود نمی کنید؟ «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش پاسخ داد: ما به روشنی اعلام کردیم که هدف از عملیات در غزه، درهم شکستن حماس است و این به معنای نابودی همه تونل ها و یا کشتن همه نیروهای حماس نیست.
«گادی آیزنکوت» عضو شورای جنگ گفت: اسرائیلی ها متوجه نمی شوند که عبارت «فروپاشی حماس» به این معنا نیست که از این پس حماسی وجود نخواهد داشت.
«میری ریگیو» وزیر حمل و نقل نیز گفت: دستاورد و نتیجه کشف تونل بزرگ حماس (در نزدیک گذرگاه ایریز در مرز نوار غزه با سرزمین های اشغالی) چه بود؟. وقتی ما خواب بودیم چه اتفاقی افتاد؟. باید بدانیم که چگونه این اتفاق افتاد.
رسانه ها پیشتر نیز بخش هایی از درگیری ها این جلسه را منتشر کرده بودند.
این رسانه ها نوشته بودند: درپی درگیری لفظی شدید میان رئیس ستاد ارتش و وزیر تندرو امنیت داخلی کابینه رژیم صهیونیستی، وزیر جنگ این رژیم نیز به دعوای آنها ملحق شد.
یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حمایت از هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر گفت: من به حمایت از رئیس ستاد ارتش برابر سیاستمداران غیرمسوول که تلاش میکنند به دستاوردهای سیاسی برسند، ادامه خواهم داد.
این اظهارات پس از آن بیان شد که رسانههای رژیم صهیونیستی در این باره نوشتند: تنش لفظی شدیدی در جریان نشست دوشنبه کابینه امنیتی اسرائیل میان هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر و ایتامار بن گویر وزیر تندرو امنیت داخلی این رژیم به وجود آمد.
طبق گزارش رسانههای صهیونیستی، بن گویر در جریان این نشست خواستار تغییر تصمیم ارتش درباره نظامیانی شد که به تازگی در جریان یورش به شهر جنین اقدام به هتک حرمت یک مسجد در آن و پخش وردهای تلمودی از طریق بلندگوهای این مسجد کردند.
در این باره خطاب به هالوی گفت: کابینه سیاسی در این باره تصمیم گیرنده است نه ارتش.
این اظهارات بن گویر خشم هالوی را به همراه داشت و وی خطاب به وزیر تندرو کابینه گفت: تو اشتباه میکنی این من هستم که تصمیم میگیرم چه چیزی در ارتش اخلاقی و چه چیزی غیر اخلاقی است؛ من را تهدید نکن.
صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) از شورای امنیت و سازمان ملل خواست که جنگ غزه متوقف شود تا بتوان به خدمات رسانی به فلسطینیان در این منطقه ادامه داد.
به گزارش رسانه های فلسطینی، یونیسف اعلام کرد: از شورای امنیت و سازمان ملل می خواهیم که جنگ غزه را متوقف کند.
این صندوق افزود که در سایه بمباران مداوم رژیم صهیونیستی، سازمانها و موسسات قادر به خدمات رسانی در نوار غزه نیستند.
یونیسف تاکید کرد که در سایه اوضاع معیشتی سخت در نوار غزه، ارسال آب به این منطقه، به نیازی ضروری تبدیل شده است.
این صندوق همچنین اعلام کرد که کودکان غزه به ۹۰درصد آب مورد نیاز طبیعی خود دسترسی ندارند.
اخیرا فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر اعلام کرد: وضعیت بشردوستانه در باریکه غزه رو به وخامت و نیازها بسیار زیاد و رساندن هر گونه کمک به سراسر این باریکه، دشوار است.
این نهاد بین المللی افزود: ما برای رساندن کمکهای نجاتبخش به غزه، به دسترسی ایمن و بدون مانع نیاز داریم.
منابع خبری از نبردهای شدید میان رزمندگان مقاومت فلسطین و نظامیان اشغالگر در شمال و جنوب نوار غزه خبر دادند.
به گزارش شبکه المیادین، نبردهای شدیدی هم اکنون میان رزمندگان مقاومت فلسطینی و نظامیان اشغالگر در منطقه الشجاعیه در شرق شهر غزه در جریان است.
مرکز شهر خان یونس در جنوب نوار غزه شاهد نبردهای سنگین بین رزمندگان مقاومت و نظامیان صهیونیست است.
همزمان با این درگیری ها، توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق مختلف خان یونس در جنوب نوار غزه را زیر آتش گرفته است.
ناوچه های رژیم صهیونیستی نیز مناطقی از سواحل مقابل خان یونس را هدف قرار دادند.
نظامیان صهیونیست، شهرک های «عبسان» و «بنی سهیلا» در شرق خان یونس را با توپخانه هدف قراردادند و در حال شلیک بمب ها و گلوله های دود زا در این دو منطقه هستند.
منابع خبری از تداوم بمباران مناطق مختلف غزه و شهادت دستکم ۹ شهروند فلسطینی و زخمی شدن دهها نفر دیگر طی شب گذشته تاکنون خبر دادند.
ارتش رژیم صهیونیستی اطراف بیمارستان شهدای الاقصی در مرکز نوار غزه را بمباران کرد.
طی بمباران منزلی دیگر در منطقه «الیابانی» واقع در خانیونس یک کودک شهید و چند نفر دیگر مجروح شدند.
منابع خبری همچنین از حملات گسترده رژیم صهیونیستی علیه منطقه جبالیا واقع در شمال غزه خبر دادند.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس امروز برای گفتوگو درباره آتشبس و تبادل اسرا به مصر میرود.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به جنبش حماس اعلام کرد که اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی این جنبش برای انجام مذاکراتی با محوریت دستیابی به توافق آتشبس در نوار غزه و تبادل اسیران با رژیم صهیونیستی امروز چهارشنبه به مصر میرود.
این منبع به خبرگزاری فرانسه گفت: انتظار میرود هنیه امروز در راس هیئتی از رهبران ارشد حماس جهت انجام دیدارها و مذاکرههایی که مهمترین آنها دیدار و گفتوگو با عباس کامل، رئیس سازمان اطلاعات مصر است، به قاهره برود.
به گفته این منبع، مذاکرات شامل توقف حملات و جنگ جهت فراهم کردن شرایط برای اجرای قرارداد تبادل اسرا، توقف محاصره نوار غزه، انتقال کمکها به آن، عقبنشینی ارتش رژیم صهیونیستی از این منطقه و بازگشت آوارگان به شهرها و روستاهای خود در شهر غزه و شمال نوار غزه خواهد بود.
این دومین سفر هنیه به مصر از زمان آغاز جنگ در هفتم اکتبر خواهد بود، او اولین بار نهم نوامبر به مصر سفر کرده بود.
مصر و قطر برای برقراری آتشبس موقت هفت روزه در ماه نوامبر میان دو طرف میانجیگری کردند و طی این مدت ۸۰ اسیر صهیونیست در مقابل ۲۴۰ اسیر فلسطینی آزاد شدند.
مقاومت فلسطین در عملیات طوفان الاقصی نزدیک به ۲۵۰ صهیونیست را به اسارت درآورد که ۱۲۹ تن از آنها هنوز در غزه هستند.
حماس چند روز قبل بار دیگر بر موضعگیریاش تاکید و اعلام کرد، تا زمانی که جنگ علیه نوار غزه به شکل کامل متوقف نشود، وارد هیچگونه مذاکرهای برای تبادل اسرا نخواهد شد و این مساله را به تمامی میانجیها نیز ابلاغ کردهاست.
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که بامداد چهارشنبه وارد قطر شد با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس دیدار و رایزنی کرد.
در دیدار و گفتگوی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس در دوحه پایتخت قطر، آخرین وضعیت سیاسی و میدانی تحولات فلسطین در غزه و کرانه غربی مورد گفتوگو و تبادل نظر قرار گرفت.
وزرای خارجه آمریکا و اردن در جریان گفتوگوی تلفنی با یکدیگر بر «وعده خود در راستای اعمال فشار برای حفاظت از غیرنظامیان در نوار غزه» تاکید کردند.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با ایمن الصفدی، همتای اردنی خود به صورت تلفنی گفتوگو کرد و دو طرف در جریان این تماس تلفنی بر تعهد خود برای ورود روزافزون و مداوم کمک به غزه تاکید کردند.
براساس گزارش الجزیره، وزرای خارجه آمریکا و اردن در جریان این گفتوگوی تلفنی همچنین بر پایبندی خود به اعمال فشار برای محافظت از غیرنظامیان در غزه تاکید کردند.
«حسین الشیخ» دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین(ساف) پس از اینکه در معرض هجمه سنگین به علت موضع گیری علیه مقاومت، قرار گرفت، مدعی شد: سخنان من تحریف شده است؛ تشکیلات خودگردان اولین طرفی بوده که از مقاومت دفاع کرده است.
وی افزود: آنچه در حال حاضر باید انجام شود، منزوی کردن کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست بنیامین نتانیاهو در عرصه بین المللی است.
حسین الشیخ درباره معاهده سازش اسلو میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی نیز بیان کرد: معاهده اسلو زیر تانکهای اسرائیلی مُرد و دفن شد.
الشیخ درباره تحولات غزه گفت: آنچه هم اکنون در نوار غزه رخ میدهد، تجاوز گسترده (رژیم صهیونیستی) به غزه است. تشکیلات خودگردان هرگز نمیخواهد که شاهد قتل و آوارگی که در غزه رخ می دهد، تحت هیچ شرایطی باشد. تشکیلات خودگردان فاقد قدرت نظامی در رویارویی با اسرائیل است.
وی درباره اختلافات ساف با جنبش حماس هم گفت: صندوق انتخابات فصل الخطاب میان پروژه سازش و مقاومت (اشاره به برنامه های تشکیلات خودگردان و حماس) است.
الشیخ در حالی مدعی این است که تشکیلات خودگردان فاقد نیروی نظامی است که این تشکیلات در سال های اخیر به عنوان بازوی رژیم صهیونیستی صدها مبارز فلسطینی را دستگیر و تحویل صهیونیست ها داده است.
تبادل آتش سنگین در مرز میان حزب الله و اسرائیل
منابع رسانهای امروز (چهارشنبه) از حملات متقابل در مناطق مرزی لبنان و فلسطین اشغالی خبر دادند.
شبکه الجزیره در این باره اعلام کرد که چند موشک از جنوب لبنان به سمت موضع نظامی «المطله» ارتش رژیم صهیونیستی در «الجلیل» واقع در شمال فلسطین اشغالی پرتاب شد.
این شبکه همچنین اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی مناطقی از حومه شهرک «رامیا» در جنوب لبنان را هدف حملات هوایی خود قرار داد.
در همین راستا، شبکه خبری المنار نیز گزارش داد که ارتش رژیم صهیونیستی اطراف شهرک «کفرکلا» در جنوب لبنان را بمباران کرد. شبکه المیادین نیز از سلسله حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق حومه شهرک «عیتا الشعب» خبر داد.
حزبالله لبنان نیز اعلام کرد که «وسام حیدر مرتضی» و «حسن علی إبراهیم»، دو تن از رزمندگان آن در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسیدند.
طی هفتههای اخیر مرزهای لبنان و سرزمینهای اشغالی شاهد تبادل آتش میان حزبالله و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است. طی هفت روز آتشبس میان رژیم اشغالگر و مقاومت فلسطین آرامش نسبی در این منطقه حکمفرما شد، اما در پی ازسرگیری تجاوزات به نوار غزه، حملات متقابل میان حزبالله و رژیم اشغالگر نیز بار دیگر شدت گرفت.
رسانههای عبری گزارش دادهاند که از زمان آغاز نبرد طوفانالاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیروهای اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرکنشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرکنشینان هم به صورت داوطلبانه شهرکها را ترک کردند.
اخیرا رسانههای عبری فاش کردند که این شهرکنشینان صهیونیست حاضر به بازگشت به خانههایشان نیستند و میگویند که کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم اشغالگر توجهی به سرنوشت آنها نداشته و آنها را رها کرده است.
پیشتر نیز روزنامه فایننشال تایمز اعلام کرده بود: آمریکا، انگلیس و فرانسه در تلاشی دیپلماتیک برای جلوگیری از بروز درگیری همهجانبه میان مقاومت لبنان و رژیم صهیونیستی، در حال بررسی راههایی برای متقاعد کردن حزبالله به عقبنشینی از مرز لبنان و فلسطین اشغالی هستند.
رسانه صهیونیست: تلآویو آماده تندادن به آتشبسی دیگر در غزه
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه گزارش داد که کابینه تلآویو به قطر گفته که آماده پذیرش توافق آتشبس جدی در نوار غزه است.
بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی توافق جدیدی را برای تبادل اسرا با حماس بررسی کرده که ذیل آن ۳۰ تا ۴۰ زندانی صهیونیست آزاد خواهند شد و یک هفته آتشبس برقرار میگردد.
این رسانه صهیونیست همچنین افزود که کابینه تلآویو آماده اجازه دادن به ورود کمکهای بشردوستانه بیشتر به نوار غزه است.
پیش از این نیز «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی گفته بود که تلآویو آماده برقراری وقفه بشردوستانه دیگری در نوار غزه است تا گروگانهای باقیمانده را آزاد کند و همچنین اجازه ورود کمکهای بشردوستانه بیشتر برای ساکنان این منطقه را بدهد.
شهادت ۱۰۰ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه بامداد چهارشنبه گفت که در جریان حملات روز سهشنبه رژیم صهیونیستی به این باریکه، ۱۰۰ فلسطینی شهید شدند.
اشرف القدره گفت: رژیم اشغالگر طی تمامی ساعات روز سهشنبه قتل عامهای پی در پی را در تمام مناطق غزه مرتکب شد.
وی افزود: حداقل ۱۰۰ فلسطینی در حملات صهیونیستها طی روز سه شنبه شهید و صدها نفر دیگر هم در بمباران نوار غزه زخمی شدند.
هلاکت یک نظامی ارشد در جنوب غزه
منابع صهیونیستی از هلاکت یک افسر احتیاط رژیم اسراییل با درجه سروان در جنوب غزه خبر دادند.
منابع صهیونیستی همچنین از زخمی شدن یک نظامی دیگر خبر دادند که حالش به شدت وخیم است.
ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز نبرد طوفان الاقصی به طور قطره چکانی هر روز اسامی شماری از کشته های نظامی خود را اعلام می کند، این اقدام به علت شمار بالای تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ غزه و ترس از واکنش های بیشتر در سطح داخلی در سرزمین های اشغالی انجام میگیرد.
در همین حال، به گزارش رسانههای صهیونیستی، آمار زخمیهایی که ارتش اسراییل اعلام می کند، با آماری که بیمارستان های این رژیم ارایه می دهند، اختلاف زیادی دارد.
روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی با اشاره به تداوم انتقال نظامیان زخمی ارتش اسراییل به بیمارستانهای این رژیم اعلام کرد که اختلاف فاحشی میان تعداد زخمیهایی که این ارتش اعلام می کند با آماری که در فهرست بیمارستان ها ثبت میشود، وجود دارد.
رسانه های صهیونیستی اعلام کردند که شماری از نظامیانی که در نبردهای نوار غزه زخمی شده بودند، به علت ابتلا به یک باکتری مقاوم، در بیمارستان های رژیم صهیونیستی به هلاکت رسیدند.
آمار و نام نظامیان کشته شده رژیم صهیونیستی در جنگ غزه براساس دستور العمل این رژیم و پس از صدور اجازه ویژه منتشر می شود و نام های اعلامی، ملاک آمار واقعی کشته شده ها نیست.
صدها نظامی روانی روی دست وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مانده است
همچنین منابع صهیونیستی از تاثیرات شدید جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه بر صهیونیستها پرده برداشته و اعلام کردند که ۶۰ درصد از نظامیان اسراییل در معرض مشکلات روحی و روانی قرار دارند.
این منابع از مشکلات روحی و روانی خبر دادند که جنگ غزه بر سر صهیونیستها آورده است.
به نوشته این منابع، جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، صهیونیست ها را در معرض بحرانهای روحی جمعی و اضطراب های شدید قرار داده و مقامات صهیونیست پس از ناتوانی کادر روانپزشکی برای معالجه انبوهی از افراد روانی مراجعه کننده به مراکز اعصاب و روان، به افراد داوطلب روی آوردهاند.
چندی قبل هم شبکه صهیونیستی«کان» در گزارشی در این رابطه اعتراف کرد، بیش از دو هزار نظامی شرکت کننده در جنگ زمینی علیه نوار غزه به دلیل مشکلات روحی و روانی مجبور به مراجعه به روانپزشک شدهاند.
در ادامه این گزارش آمده است که این افراد به دلیل دشواری های جنگ در نوار غزه به عنوان آسیب دیده و زخمی دسته بندی شده و افسران سلامت روانی آنها را مورد مداوا قرار میدهند.
از سوی دیگر رسانه صهیونیستی هاآرتص از روانی شدن نظامیان ارتش اشغالگر خبر داد.
این رسانه اذعان کرد که ۵۰۰ نظامی اسرائیلی به شدت از مشکلات روانی از زمان شروع جنگ غزه رنج میبرند. ۲۸۰۰ نظامی ارتش در بخش بازپروری وزارت جنگ تحت درمان قرار گرفتهاند.
هاآرتص فاش کرد که ۱۸ درصد از این نظامیان از مشکلات سلامت عقل و اضطرابهای ناشی از شوک رنج میبرند.