تجهیزات جدید نیروی دریایی سپاه + تصاویر

امروز در مراسمی با حضور سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران، تجهیزات متنوع و جدیدی به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق شد.
کد خبر: ۱۲۱۴۲۴۶
|
۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴ 06 January 2024
|
23763 بازدید

 به گزارش تابناک، فارس نوشت: الحاق هایی که با هر مرحله آن به گفته سردار سلامی، شاهد جهشی در تکامل قدرت این نیرو در دفاع از میهن اسلامی مان و منافع ایران و نیز ایجاد قدرت دریاپایه برای خلق بازدارندگی فعال هستیم. الحاقاتی که در مسیر راهبردهای نیروی دریایی سپاه به منظور منافع ملی و حیاتی میهن مان ساخته شده است.

شناور گشتی و رزمی شهید ابومهدی با قابلیت ۱۴ روز دریانوردی مستمر

امروز شناور گشتی رزمی شهید ابومهدی المهندس رسما به نیروی دریایی سپاه پیوست. این ناو به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، مبتنی بر نیازهای عملیاتی نیروی دریایی سپاه توسط جوانان متخصص داخلی و با همکاری شرکت‌های دانش بنیان طراحی و تولید شده است و با قابلیت رادار گریزی، با بهره‌مندی از ۴ موتور دریایی، دارای قابلیت دریانوردی بردبلند با سرعت بالای ۳۷ گره دریایی و قدرت بالا در مانور است.

قابلیت حمل و فرود و برخواست پهپاد عمودپرواز (VTOL) و امکان پرتاپ پهپاد رزمی در روز و شب از دیگر قابلیت‌های این شناور است. این شناور برای دفاع هوایی و مقابله با اهداف متخاصم، مجهز به سامانه کشف و رهگیری و پرتابگرهای دریاپایه و سامانه‌های خودکار و نیمه خودکار توپ‌های ۲۰ میلیمتر و ۳۰ میلیمتر است.

شناور شهید ابومهدی المهندس برای انهدام اهداف سطی متخاصم نیز مجهز به پرتابگر موشک‌های کروز سطح به سطح ترکیبی (از ۳۵ تا ۷۵۰ کیلومتر) است. این شناور مجهز به فضای پزشکی و تجهیزات کامل امدادی است.

۱۰۰ شناور موشک انداز

امروز همچنین ۱۰۰ شناور موشک انداز نیز در انواع مختلف فرماندهی، رزمی، اژدرافکن و راکت انداز به سازمان رزم نیروی دریایی سپاه الحاق شد.

این شناورها که در کلاس عاشورا و طارق توسعه داده شده و تجهیز یافته اند، قدرت تحرک بالایی داشته و در حین حرکت قادر به شلیک موشک با بردهای متنوع و حتی تا ۹۰ کیلومتر و در کلاس طارق تا ۱۸۰ کیلومتر هستند.

تحول در نصب سیستم های پدافندی بر روی شناورها

در حقیقت زنبورهای سرخ خلیج فارس، امروز پرشمارتر و گزنده تر از هر زمان دیگری شده اند و برای ایجاد پوشش هوایی مستمر برای صیانت از عملیات دریایی آنها، موشک‌های کوثر را روی شناورهای کلاس طارق و عاشورا نصب کرده و عملیاتی ساخته اند تا این شناورها بتوانند مأموریت کاملی را با پشتوانه حرکت دسته ای خود فراهم کنند.

در حقیقت سپاه، توانایی انجام یک مأموریت کامل را به دسته های شناوری خود بدون نیاز به پشتیبانی شناورهای بزرگ تر در محدوده وسیع تری بخشیده که حالا با نصب رادار سه بعدی بر روی شناورهای کلاس عاشورا و طارق و نصب موشک های کوثر بر روی آنها به طور انبوه، عملا وارد فاز جدیدی از قدرت دریاپایه مبتنی بر نبرد نامتقارن شده است که می تواند از شناورهای خود هم برای نبرد و هم برای صیانت دریایی استفاده کند و تهدیدات هوایی را آنهم از روی شناور به خوبی دفع کند.

یکی دیگر از نکاتی که سردار تنگسیری در آیین دوازدهمین الحاق تجهیزات به نیروی دریایی سپاه در مورد آن سخن گفت، افزایش سرعت ساخت شناورهای مورد نیاز سپاه است.

شناور ابومهدی المهندس که هم کلاس با شناور شهید سلیمانی است، ظرف ۱۵ ماه ساخته شده اما سردار تنگسیری این نوید را داد که با همکاری شرکت های دانش بنیان، نیروی دریایی سپاه قادر خواهد شد تا در کمتر از یک سال، ۳ شناور از این کلاس را تولید و تجهیز کند.

این مهم در فواصل زمانی میان الحاق های به نیروی دریایی سپاه نیز قابل مشاهده است به طوری که فواصل میان الحاق ها کاهش یافته اما تجهیزات بیشتری آماده الحاق می شوند و این نشانه توسعه ویژه ای است که با درک اهمیت قدرت رزم در دریا، چه در نزدیک و چه در دور و چه رزم از نزدیک در فواصل دور زاییده شده و تبلور یافته است. نشانه ای که سردار سلامی فرمانده کل سپاه از آن به سیمای نوینی از قدرت دریایی سپاه یاد کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟