وزیر صمت: باید هر ایرانی بتواند یک خودرو وارد کند

وزیر صمت اظهار داشت: باید اقدامی انجام شود که هر ایرانی بتواند یک خودرو وارد کند، اما نباید این اتفاق منجر به بالا رفتن قیمت ارز شود و افرادی که توانایی خرید خودرو ندارند تاوان آن را پس دهند، بنابراین باید مدیریت و مراقبت صورت گیرد.
کد خبر: ۱۲۱۹۱۱۱
|
۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۰ 31 January 2024
|
6759 بازدید
|

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، عباس علی‌آبادی شامگاه ۲۴ آبان‌ماه در آیین تجلیل از صادرکنندگان نمونه، صنعتکاران و معدن‌کاران برتر چهارمحال‌وبختیاری در شهرکرد با تسلیت وحشی‌ترین جنایات رژیم سفاک صهیونیستی و ددمنشی باورنکردنی در قبال مردم بی‌گناه غزه، اظهار کرد: بیش از پنج هزار کودک، سه هزار زن و ۱۱ هزار نفر در غزه به شهادت رسیده‌اند و حامیان صهیونیسم دم از حقوق بشر می‌زنند در حالی که بشریت از ددمنشی این آدم‌نما‌ها به خجالت رسیده است.

وی با بیان اینکه با موضوع محروم بودن چهارمحال‌وبختیاری مطلقاً موافق نیستم، ادامه داد: محرومیت مربوط به جایی است که فرهنگ و تمدن ندارد و اگر آدم در جایی باشد، همه امکانات نیز خواهد بود؛ خداوند انسان‌ها را آفرید و مامور آبادانی زمین کرد و هیچ جا به اندازه کره خاکی در تحریم سیاره‌ها و ستاره‌ها نیست. آدم توانسته است جمله و کلمه بسازد و همه چیز را خلق کند و مسجود ملائکه است، فقط کافیست به خودش بیاید و متوجه شود که وظیفه‌ای دارد.

وزیر صمت بیان کرد: چهارمحال‌وبختیاری غنی از انسان‌های بافرهنگ، مبتکر و متفکر و غیور است و تاریخ این خطه این را می‌گوید، لذا واژه محرومیت برای آن موضوعیت ندارد. 

علی‌آبادی تصریح کرد: دولت کمک و مجاهدت می‌کند و همه باید کمک کنند تا دولت به وظایفش در قبال مردم عمل کند، دولت نیازمند کمک ماست، همه در یک کشتی هستیم و باید آن را به سرمنزل مقصود برسانیم. 

وی با تأکید بر اینکه صنعت و تجارت دو بازویی هستند که باید با هم و در کنار هم سیاستگذاری شوند و حرکت کنند، توضیح داد: تولید برای صادرات و واردات برای تولید باید باشد و این یک حلقه دائمی است که راه حل هم دارد. 

علی‌آبادی بیان کرد: ما به دنبال زیست‌بوم‌هایی هستیم تا از پتانسیل و ظرفیت خودمان استفاده کنیم و محصولات را برای نیازمندی‌های خارجی بسازیم؛ یعنی به جای آنکه پول بدهیم، جستجو کنیم که در کجای دنیا کالای تولیدی ما را نیاز دارند و مدیریت اتاق بازرگانی این وظیفه را دارد که باید تلاش کند محیط‌هایی را بیابد که بازرگانان و تجار ما بتوانند کالا‌های مورد نیاز آنان را تامین کنند. 

وی با بیان این‌که گردشگری از مزیت‌های چهارمحال‌وبختیاری است، بیان کرد: طبیعت این سرزمین را در دنیا نمی‌توان یافت و این منحصر بفرد است و لذا جلب توریسم و توسعه صنایع وابسته به توریسم دنیایی از صنعت و تجارت را در این سرزمین شکوفا می‌کند که جا دارد اتاق بازرگانی بر این موضوع تمرکز کند که ما نیز حمایت می‌کنیم.

وزیر صمت تأکید کرد: دامپروری از دیگر ظرفیت‌های این استان است که صنعت دامپروری یک زنجیره عظیم از کار است و در برخی کشورها، مدیریت امور بر مدار همین حوزه اداره می‌شود.

علی‌آبادی با اشاره به اینکه پتانسیل‌های منطقه باید کشف شود و تمرکز کار بر داشته‌ها و قابلیت‌ها باشد، افزود: معدن‌کاری یا پتروشیمی اگرچه در برنامه‌ها وجود دارد، اما بنده یکی از مخالف هستم.

وزیر صمت با تأکید بر اینکه از تولیدات صادرات‌محور حمایت می‌کنیم، گفت: کسانی که مواد اولیه وارد کنند و کالا تولید و صادرات کنند، هر چقدر ارز بخواهید تأمین می‌شود. امروز با وزارت اقتصاد و بانک مرکزی یک توافق‌نامه امضا کردیم تا پنج برابر سال قبل وام اعطا کنیم و کمک شود تا گردش نقدینگی شکل بگیرد.

علی‌آبادی بیان کرد: هر صنعتی که ثابت کند نسبت به سال قبل بهره‌وری قوی‌تری دارد و شاخص‌های موردنظر ما را کسب کند و ممتاز باشند، همه امتیازات را با اولویت به آن صنعت اختصاص می‌دهیم و برای ما در اولویت قرار دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: اولویت اعطای وام‌ها، واحد‌های راکد یا نیمه‌فعالی هستند که فعال می‌شوند و می‌توانند همه این مزیت‌ها را بگیرند؛ همچنین واحد‌هایی که جلوی خام‌فروشی را می‌گیرند و هر صنعتی که در زنجیره کارآفرینی قرار دارد، با تمام قوا حمایت می‌کنیم. 

وی با تأکید بر اینکه امروز انسان‌محور بودن تکنولوژی مورد توجه است و نقش انسان و ربات توأمان دیده می‌شود، افزود: در این منطقه استعداد‌ها و پتانسیل‌های خوبی برای دیجیتالیزیشن وجود دارد، لذا در این زمینه باید پیشگام شوید ما نیز هرچقدر لازم باشد پشتیبانی و کمک می‌کنیم. 

وزیر صمت با اشاره به اینکه همه بحث خودرو به وزارت صمت برنمی‌گردد، تصریح کرد: باید دغدغه مردم از لحاظ خودرو را برطرف کنیم، به طوری‌که تولید به حداکثر برسد و از شرکت‌های بزرگ برای تولیدات دعوت به عمل آید از طرفی واردات خودرو به منظور رفع ناترازی‌ها در کیفیت، کمیت و نوع انجام می‌شود.

علی‌آبادی گفت: باید اقدامی انجام شود که هر ایرانی بتواند یک خودرو وارد کند، اما نباید این اتفاق منجر به بالا رفتن قیمت ارز شود و افرادی که توانایی خرید خودرو ندارند تاوان آن را پس دهند، بنابراین باید مدیریت و مراقبت صورت گیرد.

وی ادامه داد: می‌توان گفت تعرفه را برای خودروی برقی تقریباً به صفر رساندیم که می‌توان گفت از امتیازات بالایی برخوردار است، می‌توان این نوید را به مردم داد که وضعیت بازار خودرو مطلوب خواهد شد.

وزیر صمت با اشاره به اینکه در خصوص لاستیک نقشه جامعی به صورت علمی، فوق‌العاده و صحیح پیاده شد، افزود: مشکل لاستیک ناشی از ناترازیست یعنی تعداد تولید با مصرف برابر نبود، تعرفه ۳۲ درصدی برای واردات لاستیک اختصاص یافت که تعرفه کاهش پیدا کرد تا تاجر شفاف بتواند لاستیک وارد کند، حتی موانع استاندارد و گمرکی برای واردات لاستیک نیز برطرف شده است.

وی گفت: در حال حاضر لاستیک در رینگ ۱۵ کاملاً در وضعیت تعادل قرار دارد و مازاد وجود دارد، رینگ ۱۴ به مازاد عرضه رسیده و رینگ ۱۳ طی ۱۰ روز آینده به تعادل خواهد رسید، البته برخی در انبار‌ها لاستیک احتکار کردند که این واقعاً بی‌انصافی در حق مردم است.

وزیر صمت در خصوص اختصاص زمین در شهرک تخصصی بادام، بیان کرد: تلاش شود قیمت براساس شرکت‌های دانش بنیان یا به صورت اقساط و در دراز مدت در اختیار متقاضیان قرار گیرد.

علی‌آبادی در خصوص ماشین آلات معدنی و راهسازی، گفت: برای واردات ماشین آلات معدنی مانعی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد: صف ارز کوتاه شده یعنی افراد که ارز را برای استفاده دیگر دریافت می‌کردند شناسایی شده است که می‌توان گفت فاصله از مرحله پرداخت تا تخصیص کوتاه شده است، کاری که در حال انجام بوده این است که تا چهار برابر ارز قبلی می‌توان ارز برای واردات یا صادرات کالا دریافت کرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲۹
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
دیگر بس است،
احمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
دوصد گفته چو نیم کردار نیست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
هر ایرانی باید بتواند یک خودرو وارد کند اما چون باعث بالا رفتن قیمت ارز میشود پس نمیشود وارد کرد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۷ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
به امید همان روز
سعید
|
United States of America
|
۲۲:۰۴ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
تا بحال که این مصوبات و دستورات همگی در لب و دهان خلاصه و هیچگونه اقدام عملی مشاهده نشده نتیجتا بازار با سرکشی تمام قیمت های غیرمعمول را به خریداران واقعی خودرو تحمیل مینماید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
اینم مثل رئیسش فقط میگه باید قلانطور بشه.
خب کی باید شرایطو فراهم کنن. پس تو وزیر شدی چی بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
اره شما گفتین مردم باور کردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
چقدر شبيه مهران غفوريانه اين مرد كاركشته
رامین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
سوال اینجاست چه کسی باید اقدام کند و مدیریت کند ؟
فکر نمیکنید وظیفه ی شماست آقای وزیر
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
حرف های قشنگ میزنی به دلم داری چنگ میزنی!
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟