مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

سید وحید عقیلی درگذشت

سید وحید عقیلی، روزنامه‌نگار و استاد دانشگاه پس از یک دوره بیماری امروز در سن ۶۶ سالگی درگذشت.
کد خبر: ۱۲۳۹۳۳۶
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸ 26 May 2024
|
4663 بازدید
|
۱
                              سید وحید عقیلی درگذشت

به گزارش تابناک، اکبر نصراللهی، رییس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه در گفت‌وگویی با ایسنا با تایید درگذشت سید وحید عقیلی بیان کرد: دکتر عقیلی به دلیل عارضه سرطان ریه فوت شدند و با توجه به انتقال پیکر ایشان به بهشت زهرا (س) به جای بیمارستان، مراسم تشییع پیکر ایشان دوشنبه ـ هفتم خرداد ماه ـ ساعت ۱۰ صبح در سالن عروجیان بهشت زهرا برگزار می‌شود.

سید وحید عقیلی، دانشیار ارتباطات و رئیس دانشکده علوم ارتباطات و مطالعات رسانه دانشگاه آزاد اسلامی بود.

عقیلی را عموما بیشتر در ساحت تدریس و دانشگاه می‌شناسند اما وی نزدیک به ۱۲ سال در روزنامه‌ی تهران تایمز در حوزه‌های مختلف فعالیت کرد و پنج سال هم سابقه سردبیری مجله رسانه را در کارنامه خود داشت. سید وحید عقیلی بین سال‌های ۹۵ تا ۹۶ نیز مدتی مدیریت روزنامه فرهیختگان را عهده‌دار شد. 

او مدرک لیسانس خود را سال ۶۴ در رشته زبان و ادبیات انگلیسی از دانشگاه شیراز گرفت و سپس در دانشگاه علوم و تحقیقات تحصیلات خود را در مقطع فوق لیسانس و دکتری در رشته علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاری ادامه داد. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
اصفهانی (همشهری)
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۴۰۳/۰۳/۰۶
خدا رحمتش کند انسانی خوب و خوش اخلاقی بودند
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟