رصد صفحات هواداران نامزدهای انتخابات توسط پلیس فتا

رئیس پلیس فتا استان از پایش و رصد صفحات، کانال‌ها و گروه‌های هوادار نامزدهای انتخاباتی به عنوان ضابط عام و تخصصی در جهت جلوگیری از انتشار محتوای مجرمانه خبر داد و گفت: مدیران کانال‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی نباید نتایج آرای کاندیداها را پیش از موعد اعلام قطعی در صفحات مجازی خود منتشر کنند.
کد خبر: ۱۲۴۴۹۱۰
|
۰۷ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴ 27 June 2024
|
1865 بازدید

به گزارش تابناک، سرهنگ امیرحسین نقی‌مهر در گفت‌وگو با  ایسنا در خصوص رصد و پایش فعالیت داوطلبان انتخابات در فضای مجازی، اظهار کرد: رصد و پایش فعالیت‌های صفحات هواداران داوطلبان انتخاباتی و جلوگیری از هرگونه فعالیت‌های غیرقانونی در دستور کار پلیس فتا قرار دارد و شرایط و ضوابط تبلیغ و اقدام داوطلبان مجاز به تبلیغات در فضای مجازی، تابع قوانین و مقررات ستاد برگزاری انتخابات بوده است.

وی افزود: پلیس فتا بر حسب ماموریت‌های ذاتی و محوله خود به صورت عام فضای مجازی را رصد می‌کند و هرگونه جرائم و موارد مغایر با قوانین و موازین تعیین شده را احصا کرده و به مراجع قضایی اعلام می‌کند.

رئیس پلیس فتا گیلان در خصوص رعایت موارد تبلیغات توسط مدیران شبکه‌های اجتماعی تصریح کرد: مدیران کانال‌ها و گروه‌ها در شبکه‌های اجتماعی باید بدانند انتشار محتوا منطبق بر قوانین انتخاباتی باشد و نباید نتایج آرای کاندیداها را پیش از موعد اعلام قطعی در صفحات مجازی خود منتشر کنند.

سرهنگ نقی‌مهر یادآور شد: فعالین فضای مجازی باید از انتشار هرگونه صوت، تصویر، فیلم خصوصی و خانوادگی نامزدها، دسترسی غیرمجاز و تخریب تارنماها و تشویش اذهان عمومی و سیاه‌نمایی خودداری کرده زیرا از اقدامات مجرمانه انتخابات است.

رئیس پلیس فتا گیلان به کاربران مجازی توصیه کرد: کاربران توجه کنند تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک در فضای مجازی از سایت پلیس فتا www.fata.gov.ir با ما در میان بگذارند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟