مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

محدودیت تردد در تهران اعلام شد

جهانشاه بهرام آبادی گفت: محدودیت تردد از ساعت 5 صبح امروز از سمت شرق میدان فردوسی ، از سمت غرب تقاطع بهبودی - آزادی و محورهای عمود بر خیابان انقلاب و آزادی انجام شد.
کد خبر: ۱۲۵۱۲۰۵
|
۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۴ 01 August 2024
|
5252 بازدید

                              محدودیت تردد در تهران اعلام شد

 

 

 

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

 

به گزارش تابناک به نقل از مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی ، در خصوص آغاز محدودیت ها در خیابان انقلاب و آزادی جهت برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید اسماعیل هنیه گفت: از ساعت 4 صبح امروز در خیابان انقلاب از خیابان وصال تا میدان انقلاب محدودیت اولیه تردد انجام شد .

وی افزود: در ادامه اعمال محدودیت ها از ساعت 5 صبح امروز محدودیت تردد از میدان فردوسی تا تقاطع بهبودی در خیابان آزادی و همه خیابان های عمود بر محور خیابان انقلاب - آزادی انجام شد .

 

وی گفت: این محدودیت های تردد از سمت شرق میدان فردوسی ، از سمت غرب تقاطع بهبودی - آزادی ، از شمال بلوار کشاورز و از جنوب خیابان جمهوری و خیابان های عمود بر محور خیابان های انقلاب - آزادی محل هایی هستند که محدودیت تردد را خواهیم داشت .

 

سرهنگ جهانشاه بهرام آبادی بیان داشت: در طول خیابان انقلاب و آزادی نیز در مسیر تردد و حین تشییع پیکر شهید اسماعیل هینه نیز ممنوعیت توقف را نیز اعمال خواهد شد .

 

سرهنگ بهرام آبادی در خصوص مسیرهای جایگزین این مراسم نیز گفت : در خیابان حافظ به جنوب و تونل توحید به صورت رفت و برگشت، مسیرها برای تردد باز می باشد و شهروندان می توانند از آنها به عنوان مسیرهای جایگزین استفاده نمایند .

 

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ گفت: این محدودیت ها و ممنوعیت های ترافیکی تا پایان مراسم تشییع پابرجا خواهند بود و بعد از اتمام مراسم برداشته خواهد شد .

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟