به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا؛ خبرگزاری تاس اعلام کرد، ترامپ روسیه را درک خواهد کرد و به توافقات لازم دست خواهد یافت. امیدوارم اینطور باشد.
به گفته نخست وزیر مجارستان، جمهوری خواهان علاقه ای به ارسال میلیاردها دلار به اوکراین ندارند.
اوربان معتقد است که آمریکا در دولت ترامپ قادر خواهد بود با روسیه "بدون یک جانبه گرایی" مذاکره کند، زیرا هر دو کشور با "زبان قدرت" صحبت خواهند کرد.
او هشدار داد که اروپا ممکن است در این مورد در حاشیه قرار بگیرد.
پیش از این «جی دی ونس» معاون «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، مذاکره با روسیه را «یک بخش ضروری» برای پایان دادن به جنگ اوکراین دانست.
جی دی ونس که در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا به عنوان نامزد دونالد ترامپ برای معاونت ریاستجمهوری معرفی شده است، در مصاحبه با «انبیسی نیوز» از توصیف ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه به عنوان «دشمن» خودداری کرد و در عوض گفت: «من فکر میکنم که او به وضوح یک حریف است. او یک رقیب است».
ونس در این مصاحبهای افزود: با این حال فکر میکنم که ما باید در مورد دیپلماسی نیز باهوش باشیم. صرفا به این دلیل که به کسی علاقهای نداریم، به آن معنی نیست که نمیتوانیم گهگاهی با او گفتوگو کنیم.
جنگ روسیه و اوکراین به عنوان بزرگترین نقطه عطف سیاست خارجی در رقابتهای ریاستجمهوری ۲۰۲۴ ظاهر شده است؛ مساله ای که هم «دونالد ترامپ» و هم «کامالا هریس» از آن استفاده کردهاند تا دیگری را ضعیف، ناکارآمد و حتی خطرناک نشان دهند.
هریس مدافع سرسخت تلاش بایدن برای کمک های نظامی و مالی بیشتر آمریکا به اوکراین است، و او استدلال می کند که جمهوری خواهانی که می خواهند کمک ها را کاهش دهند یا کی یف را پیش از موعد تحت فشار قرار دهند تا با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه مذاکره کند، در واقع کرملین را جسورتر می کنند تا هر وقت بخواهد بیشتر به سمت اروپا پیش برود.
از سوی دیگر، ترامپ رویکرد غیرمعمول را اتخاذ کرده است. او بارها، اغلب به دلیل مخالفتهای شخصیت های پرنفوذ سنتی در حزب جمهوریخواه، اصرار داشته است که از اهرم فشار خود به عنوان رئیسجمهور برای وادار کردن پوتین و ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین به مذاکرات صلح استفاده خواهد کرد. او در جریان مناظره با هریس در سپتامبر تاکید کرد که اگر به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، جنگ به سرعت پایان خواهد یافت.
اما او به جزئیات هرگونه توافق صلح و شاید مهمتر از همه چگونگی عملی کردن قطع کمک های آمریکا در صورتی که زلنسکی با پیشنهاد مورد حمایت ترامپ موافقت نکند، صحبت نکرده است.
ترامپ همچنین با فشار یکی از جناحهای جمهوریخواه مواجه است که میخواهد کمکهای واشنگتن به اوکراین را محدود کند یا حداقل شرایط سختتری را برای آن قائل شود که شامل طرحی محکم برای پایان دادن به جنگ است. بر اساس آماری که توسط شورای روابط خارجی جمع آوری شده، آمریکا بیش از ۶۱ میلیارد دلار به عنوان کمک نظامی مستقیم، علاوه بر سایر کمک های مالی، به اوکراین اختصاص داده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.