جزئیات جدید از بازسازی ورزشگاه آزادی

امین فروزنده مدیر برنامه‌ریزی پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی در مورد جزئیات روند بازسازی ورزشگاه آزادی صحبت کرد.
کد خبر: ۱۲۸۰۳۹۷
|
۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴ 29 December 2024
|
3083 بازدید

جزئیات جدید از بازسازی ورزشگاه آزادی

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، روند بازسازی ضلع غربی ورزشگاه آزادی از چند ماه گذشته آغاز و با تلاش شبانه‌روزی به پایان رسیده و به نظر می‌رسد در حال حاضر مشکل خاصی برای برگزاری بازی‌های تیم ملی و میزبانی پرسپولیس و استقلال از حریفان‌شان وجود نداشته باشد.

سید امین فروزنده مدیر برنامه‌ریزی پروژه بازسازی ورزشگاه آزادی در این باره می‌گوید: «ما در پروژه استادیوم آزادی در سه حوزه درگیر شدیم. اول بحث مقاوم‌سازی سازه، دوم موضوع استانداردسازی استادیوم که الزامات AFC و در حقیقت لایسنسی بود که فدراسیون فوتبال ابلاغ کرد. موضوع سوم هم بحث نوسازی استادیوم بود یعنی یک سازه فاخر و ارزشمند در شأن مردم عزیزمان که به سرانجام برسانیم. خدا را شکر ما در یک بازه زمانی ۴ ماهه به صورت فشرده با حدود ۵۰۰ نفر نیروی انسانی در سه شیفت مشغول به کار بودیم. حتی باور کنید برخی از مهندسان ما هنگام تولد فرزندشان در کارگاه مشغول کار بودند چرا که در این پروژه پای آبروی ایران وسط بود و ما هم برای کشورمان از دل و جان تلاش می‌کنیم. ساده‌تر بگویم ما سه رینگ B، A و C را داریم در فاصه ۲۰۰ متر با عرض ۱۱ متر که آن حجم از ماشین‌آلات شبانه‌روز کار کردند و تنها راه بیرون بردن نخاله از «زون»‌هایی که در مجموعه بود، یکی از در اصلی و دو تا هم در تونل B داشتیم. اینها محدودیت‌هایی بود که می‌توانست ما را به لحاظ زمانبندی به چالش بکشاند. اما به لطف خدا با برنامه‌ریزی درست و همتی که همکارانم در مجموعه قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا (ص) داشتند و با حمایت‌های مجموعه کارفرمای محترم و همه تیم پروژه دست به دست هم دادند تا بعد از ۴ ماه نوید این را بدهیم که یک استادیوم شکیل، مدرن و زیبا در اختیار مردم قرار دهیم.»

فروزنده با اشاره به اقدامات انجام شده، می‌گوید: «عمده فعالیت ما در ماه‌های ابتدایی پروژه، تخریب، کف‌برداری و بحث مقاوم‌سازی بود که چیزی حدود ۳۰۰ نشان افقی و ۱۰۰ ستون در ضلع غربی که مقاوم‌سازی‌اش انجام شد. نزدیک به ۴ کیلومتر بتون در فونداسیون تزریق و بعد از آن به سمت و سوی استانداردسازی رفتیم. در این بخش از کار فضا‌های جدیدی مثل تونل خبرنگاران، سوئیت‌هایی که مورد مطالبه AFC بوده، بحث نور استادیوم، اسکوربورد در ضلع جنوبی و سایر موارد انجام شد. اما موضوع مهمی که طی ۶۰ روز گذشته درگیر آن بودیم بحث نوسازی استادیوم بود. شما می‌توانید ببینید به عنوان مثال شیرآلات همه برند هستند. کاشی و سرامیکی استفاده شده که ابعادش ۲۰/۱ در ۸۰/۲ متر در ضلع جنوبی و مصالحی که همه و همه درجه یک که در صنعت ساختمان استفاده می‌شود.»

فروزنده درباره جایگاه پیشکسوتان و معلولان این طور می‌گوید: «در واقع اساس کار احترام گذاشتن به مردم و جوانان خودمان بوده، چون بیشترین طیفی که به ورزشگاه می‌آیند جوان هستند. ضمن اینکه جایگاه مناسبی که برای پیشکسوتان عزیزمان در نظر گرفته شده و همچنین جایگاه معلولین که در واقع فرد معلول عزیز به اتفاق همراهش در جایگاه مستقر و از سرویس بهداشتی مخصوص هم استفاده می‌کند. بحث بعدی روشنایی و سیستم موتورخانه بوده که کاملاً نوسازی و به روز شده، بحث هواساز و فاضلاب وهمه به روز‌رسانی شده و در واقع با ورزشگاهی کاملاً مدرن با رعایت تمام لایسنس‌های فدراسیون فوتبال مواجه هستیم. این مقاوم‌سازی صورت گرفته ۵۰ سال به عمر استادیوم اضافه کرده است.»

او کاملاً در فضایی که برخی رسانه‌ها در جریان بازی‌های لیگ نخبگان و همین طور بازی‌های تیم ملی به وجود آورده بودند، قرار داشت: «ببینید ما در همین دوره که درگیر موضوعات اجرایی بودیم یک فضای رسانه‌ای خیلی سنگینی حاکم بود. اینکه پرسپولیس و استقلال در لیگ نخبگان قرار داشتند و تیم ملی هم درگیر بازی‌های مقدمانی جام جهانی بود. اما چون هسته اصلی استادیوم در ضلع غربی‌اش بود ما درگیرش بودیم. اما الان که این قسمت‌ها به بهره‌برداری برسد ما در جریان مسابقات هم می‌توانیم ضلع جنوبی و شمالی و شرقی استادیوم را بازسازی کنیم. هر چند نوسازی فضای بیرونی‌اش انجام شده است. فکر می‌کنم از الان به بعد برای برگزاری بازی‌ها چون، رختکن‌ها، اتاق مربیان، اتاق توپ جمع کن‌ها و... بازسازی شده توقفی نباید داشته باشیم.»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟