آخرین آمار مفقودی‌های حادثه بندر شهید رجایی

استاندار هرمزگان: حادثه بندر قطعا خرابکاری نبوده است 

استاندار هرمزگان با اعلام خبر فوت ۷۰ نفر در حادثه انفجار در بندر شهید رجایی گفت: ۲۲ مفقودی نیز داریم.
کد خبر: ۱۳۰۲۲۴۵
|
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۰:۴۴ 29 April 2025
|
1059 بازدید

به گزارش تابناک، محمد آشوری استاندار هرمزگان در گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: نزدیک ۲۲ نفر مفقودی داریم و جسد ۲۲ نفر هم قابل شناسایی نیست. به گفته وی، برخی از مصدومان با هواپیمای ارتش به بیمارستان شیراز منتقل شدند.

 استاندار هرمزگان: در بیان حقایق این حادثه تعارفی نداریم

آشوری استاندار هرمزگان گفت: یک سری نتایج مقدماتی از باب اینکه ممکن است سهل انگاری‌های در این زمینه اتفاق افتاده باشد، حاصل شده است و به صورت جدی تمام ابعاد این اتفاق را در زمینه‌های مختلف بررسی می‌کنیم.

آشوری افزود: تعارفی هم نداریم؛ هر کسی که قصوری در این زمینه داشته است، در مسیر برخورد قانونی قرار می‌گیرد.وی عنوان کرد: بیش از ۱۰۰ خودرو آتش نشانی و ۵۰۰ آتش نشان و عوامل میدانی در حادثه با همدلی کمک فراوانی کردند تا آتش مهار و تحت کنترل قرار گیرد.

استاندار هرمزگان از همه نیروهای امدادی که با تلاش از استان‌های مجاور خود را به محل حادثه رساندند، قدردانی کرد.

حادثه بندر خرابکاری نبوده است 

 استاندار هرمزگان در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: علت حادثه بندر شهید رجایی قطعا خرابکاری و عامل خارجی نبوده است.

وی ادامه داد: با بررسی فیلم‌های مختلف حادثه بندر شهید رجایی متوجه شدیم در هنگام حادثه یک جابجایی کالا بوده که دودی از آن متصاعد شده و پس آن انفجار صورت گرفته‌است.

استاندار هرمزگان افزود: شاید اگر تجهیزات کامل در محل حادثه بود خرابی کمتر به بار می‌آورد. یک بخش از حادثه بندر شهید رجایی معلول خلاف اظهاری است و یک بخش بی دقتی و سهل انگاری است. ماهیت حادثه بندر شهید رجایی به ضرس قاطع، خرابکاری و عامل خارجی نبوده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت