دومین پیک کرونا در ترکیه

وزیر بهداشت ترکیه گفت در دومین پیک از نخستین موج کرونا قرار داریم.
کد خبر: ۱۰۰۰۳۱۳
|
۱۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۷:۵۷ 03 September 2020
|
8122 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از آنکارا‏، وزیر بهداشت ترکیه گفت: در دومین پیک از نخستین موج کرونا قرار داریم.

بنا بر اعلام فخرالدین کوجا، استان‌های آنکارا، استانبول، ازمیر، بورسا، ارزروم، سیواس و کایسری استان‌هایی با بیشترین ریسک ابتلا به کووید۱۹ هستند و آنکارا در صدر مبتلایان به کرونا در ترکیه قرار داشته حتی از نظر میزان ابتلا دو برابر استانبول است.

وزیر بهداشت ترکیه ضمن اشاره به وجود احتمال ترکیب و ادغام ویروس کرونا با بیمار‌ی‌های فصلی گفت: تدابیر لازم در این خصوص اتخاذ شده و ابعاد و روش‌های مقابله با توجه به تحولات پیش رو تغییر خواهد کرد.

وزیر بهداشت ترکیه افزود تاکنون ۲۹۸۶۵ پرسنل بهداشت و درمان به کووید ۱۹ مبتلا و ۵۳ نفر از آنان قربانی کرونا ویروس شده اند.

بنا بر آخرین آمار رسمی با شناسایی ۱۵۹۶ بیمار جدید در شبانه روز گذشته شمار مبتلایان به کرونا در ترکیه به ۲۷۳۳۰۱ مورد رسید.

همچنین با جان باختن ۴۵ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان هم به ۶۴۶۲ نفر افزایش یافت.

بنا بر این آمار تا کنون ۲۴۶۸۷۶ بیمار کرونایی هم بهبود یافته اند.

در خبری دیگر خبرگزاری رویترز به نقل از وزیر بهداشت ترکیه اعلام کرد، اقدامات قرنطینه برای مبارزه با ویروس کرونا در دستور کار دولت قرار ندارد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟