مدیر اداره حجم سازمان زیباسازی شهر تهران از اتمام عملیات قالب‌گیری مجسمه «فردوسی» تا 20 روز آینده خبر داد.
سید مجتبی موسوی به ایسناگفت:کار قالب‌گیری از مجسمه فردوسی اثر زنده‌یاد ابوالحسن صدیقی واقع در میدان فردوسی را «عبدالله حسام» آغاز کرده است و امیدواریم تا 20 روز آینده به اتمام برسد.


به گفته‌ی وی؛ بعد از عملیات قالب‌گیری نسخه بدل این مجسمه ساخته و به صورت موقت در گالری برگ نگهداری می‌شود و در کنار آن مجسمه اصلی نیز بعد از اتمام قالب‌گیری،شستشو داده می‌شود.
به گزارش ایسنا، این روزها که از میدان فردوسی گذر می‌کنی،دور این مجسمه برای قالب‌گیری پوشیده شده است.
همچنین این روزها مجسمه گچی «امیرکبیر» در مدرسه دارالفنون از دیگر ساخته‌های ابوالحسن صدیقی نیزتوسط حمید شانس به صورت برنزی قالب‌گیری می‌شود.
پیش از این نیز نسخه بدل مجسمه «خیام» قالب‌گیری و در نگارخانه برگ قرار گرفت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1389/03/02
پاسخ

توی این عصر تکنولوژی چه نیاز به قالب گیری فیزیکی است. در حالی که با کمترین امکانات می توان مدل دیجیتال آنرا تولید کرد .

ناصر -> 1389/03/03
پاسخ

ترا به خدا این یکی را ندزدید.

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین