فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

هشدار پلیس به خانواده‌ها همزمان با بازگشایی مدارس

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی از والدین دانش‌آموزان خواست استفاده از سرویس‌های مجاز را برای جابجایی فرزندان خود مورد توجه قرار دهند.
کد خبر: ۱۰۰۰۶۷۳
|
۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۸ 05 September 2020
|
5631 بازدید
|
۲

 

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ شهاب امینی رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی با تشریح اقدامات پلیس در آستانه بازگشایی مدارس، اظهار کرد: پلیس در راستای اجرای وظایف قانونی خود مأموریت دارد تا در کنار اقدامات تخصصی، آگاه‌سازی و هشدار‌های پلیسی را به آحاد مختلف جامعه ارائه کند تا از این طریق، از وارد شدن آسیب‌های احتمالی به هموطنان کاهش یابد.

کوشا خودرو بین متن خبر

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی به والدین توصیه کرد که فرزندان خود را در سرویس‌های مجاز و مورد تأیید مدارس ثبت‌نام کرده و به آن‌ها آموزش دهند که با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی از ناوگان حمل و نقل رسمی و خودرو‌های مجاز (تاکسی و...) استفاده کنند.

وی با اشاره به لزوم ارائه آموزش‌های لازم به فرزندان گفت: والدین باید به دانش‌آموزان بیاموزند در صورت جاماندن از سرویس مدارس، خونسردی خود را حفظ کرده و با هماهنگی اولیای مدرسه، بهترین شیوه را برای برگشت به منزل انتخاب کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این مقام انتظامی از والدین خواست از آراستن فرزندان خود به زیورآلات در مسیر مدرسه خودداری کرده و به آن‌ها گوشزد کنند تا هیچگاه به تنهایی مدرسه را ترک نکنند و دعوت افراد ناشناس را برای همراهی یا حتی بازی نپذیرند.

امینی خاطرنشان کرد: والدین و اولیای مدرسه هرگونه غیبت و عدم حضور به موقع فرزندان و دانش‌آموزان را مورد توجه و پیگیری جدی قرار داده و و در صورت لزوم، مراتب را در اسرع وقت به پلیس گزارش دهند تا بررسی‌های تخصصی بلافاصله آغاز شود.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
مهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
ممنون از پلیس محترم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۶/۱۵
باشه اگر فرستادمش حتما بهش میگم.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت