پلیس فتا خراسان شمالی دانشجوی هتاک به استاد در فضای مجازی را دستگیر کرد.
عواقب توهین به استاد!

به گزارش «تابانک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، رئیس پلیس فتای استان از دستگیری عواقب توهین به استاد!دانشجویی که اقدام به فحاشی و توهین به استادش در شبکه اجتماعی کرده بود، خبر داد.
یوسف شاکری گفت: در پی شکایت یکی از اساتید دانشگاه مبنی بر توهین و فحاشی اینترنتی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
شاکری افزود: در بررسی و پس از انجام تحقیقات کارشناسان، عامل ارسال پیام‌های تهدیدآمیز که یکی از شاگردان شاکی بود، شناسایی و دستگیر شد.
رئیس پلیس فتا خراسان شمالی گفت: این فرد در مواجه با قراین و شواهد صراحتاً ضمن اقرار به ارتکاب جرم، انگیزه خود را انتقام گرفتن از استاد به دلیل نمره پایینی که در امتحانات به وی داده بود بیان کرد.
رئیس پلیس فتا استان خراسان شمالی از عموم مردم خواست هشدار‌های پلیس را جدی بگیرند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را سریعاً از طریق وب‌سایت به آدرس www.cyberpolice.ir (بخش ارتباطات مردمی) یا با شماره تلفن ۰۵۸۲۱۸۲۳۵۰۷ گزارش کنند.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
ناشناس -> 1399/07/01
پاسخ

سلام. اتفاقا وضع بهتر شده است. قبلا به صورت فیزیکی انتقام می گرفتند.

کاربر مهمان -> 1399/07/01
پاسخ

ایشون از خواص بودند وگرنه پلیس فتا کلا به هیچ موردی رسیدگی نمیکنه مگر از نظر خودش مهم باشه ... در ضمن بعضی از اساتید رو هم باید تنبیه کرد

کاربر مهمان -> 1399/12/17
پاسخ

دقیقا بعضی از اساتید واقعا لیاقت جایگاهی که بهشون داده شده رو ندارن و فقط در حال عقده گشایی هستن

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین