خروجی مجلس با ایراد شورای نگهبان مواجه می‌شود

روح الامینی گفت: در اصل ۱۲۱ قانون اساسی، رئیس جمهور قسم می‌خورد و یکی از مهمترین نکات آن، پرهیز از خودکامگی است. کمیسیون باید ضمانت‌ها و معیارهایی را در طرح اصلاح قانون انتخابات اعمال می‌کردند که پرهیز از خودکامگی در ارتباط با قوا و امور دیگر خودکامگی به وجود بیاید.
کد خبر: ۱۰۲۴۷۲۸
|
۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۱ 30 December 2020
|
9596 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، عبدالحسین روح‌الامینی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در صحن علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی مواد طرح اصلاح قانون انتخابات گفت: تکلیف‌هایی که مجلس در این قانون بر عهده شورای نگهبان قرار می‌دهد، کار عبث و بیهوده‌ای است و با این روند، بررسی‌ها به پایان امسال هم نمی‌رسد؛ به علاوه در نهایت هم شورای نگهبان هم به آن ایراد خواهد گرفت.

او ادامه داد: کسی برای شورای نگهبان نمی‌تواند تعیین تکلیف کند و تفسیر قانون اساسی هم بر عهده این شوراست. این مجلس چند عبارت زیبا را ردیف می‌کند و مجلس دیگر هم با باز شدن باب اصلاح قانون انتخابات، بنا به سلیقه مرتباً این قانون را عوض می‌کند.

روح‌الامینی بیان کرد: اتلاف وقت بر سر این مواد را باید کنار گذاشت؛ پیش‌تر با یکی از اعضای شورای نگهبان صحبت می‌کردم، گفتم برخی نقل می‌کنند در بررسی یک طرح یا لایحه نظر شورای نگهبان را هم گرفته‌ایم. پاسخ دادند ما به نمایندگان گفته‌ایم حتی اگر تعدادی از اعضای شورای نگهبان هم مشورت بدهند، این نظر نهایی شورای نگهبان نیست و شورای نگهبان و خروجی و مصوبات مجلس نگاه می‌کند.

نماینده تهران افزود: با همین ادعا وقت‌های بسیاری در کمیسیون‌ها گذاشته می‌شود اما خروجی مجلس با ایرادهای متعدد مواجه شده است. اگر مجلس می‌خواهد به اقتصاد و معیشت برسد، باید سریع‌تر و بهینه‌تر وقتش را در کمیسیون‌ها بگذراند.

او تصریح کرد: در اصل ۱۲۱ قانون اساسی، رئیس جمهور قسم می‌خورد و یکی از مهمترین نکات آن، پرهیز از خودکامگی است. کمیسیون باید ضمانت‌ها و معیارهایی را در طرح اصلاح قانون انتخابات اعمال می‌کردند که پرهیز از خودکامگی در ارتباط با قوا و امور دیگر خودکامگی به وجود بیاید.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۱
آرش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۰
عالی بود استاد!

مصوباتی که به نفع خود نمایندگان یا طبقات خاصی باشد با روخ قانون هم منافات دارد مثلا تصویب شده که رئیس جمهور باید تجربه ی چندین ساله ی مدیریتی در سطح فلان داشته باشد. خب اگر معلوم شد فردی وابسته به هیچ جریانی نبوده که او را به خدمت بگیرد یا با ساخت و پاخت و معاملات پشت پرده ی جریانات سازگار نبوده نباید نامزد شود؟
مورد دیگر عدم لزوم استعفای هیئت رئیسه و برخی سطوح قضائیه برای نامزدی است این هم محدود کردن فضا برای رقابت و امکان بهره برداری از مسئولیت فعلی برای نامزدهای خاص خودشان می تواند باشد. چطور وجدان انقلابی به این جور کارها راضی شده است؟ این با اصولگرایی که ما برای آن به ایشان رأی داده ایم چگونه سازگار است؟
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟