به بهانه انتشار ویدئوی قدیمی از بازیگر مشهور ایرانی
اگر خدا بخواهد» این جمله کوتاه و پرمعنایی است که در طول مکالمات و گفتارهای روزانه خود با دوستان ، آشنایان ، همکاران و... ممکن است بارها استفاده کنیم.
کافی است خدا بخواهد…!

به گزارش «تابناک» به نقل از خبر نیوز، معنی اش که مثل روز روشن است که کافی است خدا برای بندگانش بخواهد آن وقت است که حتی فولاد در برابر انسان آب می‌شود و حتی اگر کل دنیا مخالفش باشند او به بهترین‌هایی که خداوند برایش در نظر گرفته می‌رسد.

هفته گذشته پخش کلیپی نسبتا قدیمی (مربوط به سال ۱۳۹۰) از نوید محمد زاده و سارا رسول زاده که آن‌ها را در قامت مجری در یکی از برنامه‌های شبکه جهانی جام جم نشان می‌داد مرا بیشتر از گذشته به معنی همان جمله‌ای که اول کار نوشتم راسخ‌تر کرد: «اگر خدا بخواهد».

آری اگر خدا بخواهد می‌شود به فاصله کمتر از ۱۰ سال از نقش مجری دوم یک برنامه غیر مطرح تبدیل شوی به سوپراستار سینما که انواع و اقسام جوایز سینمایی داخلی و بین المللی را از آنِ خود می‌کنی.

آن قدر پرطرفدار و مهم می‌شوی که مثلا برای حضور در یک برنامه گفتگو محور یک شبکه اینترنتی رقمی حدود ۵۰۰ میلیون تومان، آن هم تنها برای یک ساعت حضور می‌گیری؛ نوش جانت.

به هر حال کافی است خدا بخواهد…

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین