خرازی: بایدن تیم خود را برای مذاکره سخت انتخاب کرده

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: با توجه به این که بایدن تیم خود را بر اساس مذاکره و چانه زنی سخت انتخاب کرده است، وی به برجام باز می‌گردد.
کد خبر: ۱۰۲۹۹۷۳
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۳ 24 January 2021
|
12115 بازدید
|
۲

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، صادق خرازی شب گذشته با حضور در برنامه نگاه یک صدا و سیما، با اشاره به موضوع تغییر قدرت در آمریکا اظهار کرد: در آمریکا شکاف طبقات اجتماعی و سیاسی جدی وجود دارد. ترامپ یک پدیده خاص و ویژه‌ای بود و ظهورش توام با ادبیات نژاد پرستی، خارجی ستیزی، بیگانه ستیزی، اسلام ستیزی، اسلام هراسی و ایران هراسی بود. او طرفداران زیادی را جمع کرد و میزان رأی به آقای ترامپ از دوره قبل خودش بیشتر بود، اما شکست خورد. علت شکست ترامپ این بود که در آمریکا، هم عرض چنین توحش سیاسی، یک بلوغ نخبگان هم شکل گرفت.

وی ادامه داد: باید دشمن خود را به خوبی بشناسیم. نباید تصور کنیم آمریکا به زودی فرو می‌پاشد، زیرا خودکامگی در مقابل سیستم آمریکا نمی‌تواند دوام بیاورد و آقای ترامپ نماد این خودکامگی بود و در هر کاری به صورت قانونی و غیر قانونی تصرف می‌کرد و نماد بازی در سیستم، آقای بایدن و مجموعه دموکرات‌ها بودند.

وی با اشاره به حضور ترامپ در عرصه سیاست آمریکا گفت: اکنون امپراطوری سناتور‌ها در دورن سیستم آمریکا پدید آمده است، اما کار آن‌ها خیلی سخت است. در دوره روسای جمهور دموکرات چالش جدی و بحران طبقاتی در آمریکا نبود، اما اکنون بحران جدی در این زمینه وجود دارد. در درون هیئت حاکمه آمریکا چه جمهوری خواه و چه دموکرات؛ از آقای ترامپ استقبال نکردند و نتیجه آن پیروزی بایدن بود.

خرازی در همین راستا گفت: سیستم سیاسی آمریکا با آقای ترامپ همخوانی نداشت. از داخل حزب جمهوری خواه، بسیاری از روسای جمهور در مراسم تحلیف آقای بایدن شرکت کردند و در واقع یک تودهنی به آقای ترامپ زدند. نظام دیوان سالار ایالات متحده، سر سازش و آشتی با تفکر و مکتب فکری امثال ترامپ ندارد. آقای بایدن با مشکلات بسیار بزرگی رو به رو است، زیرا اکنون جامعه آمریکا به یک جامعه متشنج بحرانی اساسی رسیده است، اما نظام دیوان سالار آمریکا به رغم بحران اجتماعی تاریخی می‌تواند این مشکل را در درون خود حل کند.

خرازی با کم اعتبار خواندن آمریکا در عرصه بین المللی گفت: اعتبار آمریکا با دعوا‌های سیاسی اخیر در صحنه جهانی آسیب دیده و خدشه دار شده است، اما این به معنای نابودی این کشور نیست. بر اساس شناختی که از جامعه آمریکا دارم، قبول ندارم که آمریکا در حال نابودی و انحطاط است، جامعه آمریکا قدرت بازسازی دارد و از وقایع اخیر درس‌های بزرگی گرفت.

دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: نباید از ترامپ دفاع کنیم. همان گونه که همه گروه‌ها و جناح‌های کشورمان در زمینه دفاع از منافع ملی، تحت زعامت مقام معظم رهبری هیچ اختلافی نداریم و در برابر تجاوز و دشمن خارجی متحد هستیم، در آمریکا هم این گونه است. اگر کسی بخواهد جناح‌های کشورمان را از هم جدا کند به منافع ملی کشورمان خدمت نکرده است.

در ادامه این برنامه خرازی گفت: در ساختار سیاسی آمریکا، اولویت‌ها متفاوت می‌شود همان گونه که در ساختار سیاسی کشور ما هم این گونه است. شاید ساختار سیاسی آمریکا در یک بازه زمانی، آقای ترامپ را از فعالیت‌های سیاسی محروم کند، زیرا بر اساس قانون اساسی آمریکا، او رفتار‌های ناهنجار داشته است. آمریکایی‌ها متوجه منافع ملی خود شده اند و برای حفظ این منافع می‌خواهند وضع موجود در رژیم صهیونیستی را مهار کنند.

وی یادآور شد: آمریکایی‌ها می‌خواهند به سمت آرامش و ثبات سیاسی بروند بنابراین حضور خود در خاورمیانه را کم و به سمت محدود کردن چین خواهند رفت. اولویت‌های جمهوری خواهان با دموکرات‌ها برای مدیریت آمریکا متفاوت است و اگر دموکرات‌ها جنگی را تمام کنند، جمهوری خواهان آغازگر جنگ هستند.

این فعال سیاسی گفت: امروز تنها لابی دولت آمریکا، صهیونیست‌ها نیستند، بلکه عرب‌ها نیز حضور دارند و از غیبت ما، دیگران استفاده می‌کنند.

این کارشناس مسائل بین الملل افزود: درباره آمریکا نباید تحلیلی مبتنی بر جنگ سرد یا توهم توطئه ارائه دهیم بلکه تحلیل باید بر اساس تصمیم جمعی باشد، زیرا اگر تحلیلی را بر اساس توهم توطئه ارائه دهیم، جامعه در خطر قرار می‌گیرد. باید اولویت‌های بایدن را در حوزه‌های مختلف بررسی کنیم، اما آن چه مهم است و مردم با قدرت درک بسیار بالا به آن توجه می‌کنند این است که فرصت ها، تهدید‌ها و محدودیت‌های مردم کشورمان از چیست.

وی افزود: آیا اگر نخست وزیر رژیم صهیونیستی فردی از جامعه ما را دوست خود اعلام کرد باید آن را بپذیریم؟

خرازی خطاب به شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان که در این برنامه حضور داشت گفت: شما با تفکر خود و این که بگویید آمریکا می‌زند و صهیونیست‌ها می‌زنند؛ کشور را به سمت نابودی می‌برید. ممکن است در روزنامه کیهان جاسوس وجود داشته باشد، همان طور که مدیرکل ضد جاسوسی یکی از دستگاه‌های امنیتی، جاسوس صهیونیست‌ها بود. در روزنامه کیهان در سال‌های ۷۲ و ۷۳ مطلبی راجع به تهاجم فرهنگی نوشته شد که برداشت شده از مجله‌ای به نام اسکرو بود که به آیات قرآن اهانت کرده بود. هیچ یک از سران اصلاحات، وابسته نیستند، اما شما (روزنامه کیهان) به آیت الله سیستانی اهانت کردید و همه عراق و منطقه را به هم ریختید. عملکرد وزیر کابینه‌ای که بنده از آن انتقاد می‌کنم به من چه ربطی دارد.

خرازی در ادامه افزود: مشکلات کشور، بخشی به دلیل ضعف مدیریت و بخشی نیز به دلیل تحریم‌های نظام سلطه بر ضد ایران است. باید هر گام و هر سخن، در جهت منافع ملی باشد. با توجه به این که بایدن تیم خود را بر اساس مذاکره و چانه زنی سخت انتخاب کرده است، وی به برجام باز می‌گردد.

وی در پایان گفت: روزی که دولت اصلاحات کار را تحویل داد، یک قطعنامه در شورای امنیت بر ضد ما وجود نداشت، اما در دولت پس از آن هم قطعنامه و تحریم‌های بین المللی بر ضد ما اعمال شد و چاره‌ای نبود که برای باز شدن در‌های کشور به برجام بیندیشیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
اسراییل دوست ندارد امریکا به برجام برگردد و در ضمن دوست ندارد ایران هیچ پیشرفتی در برنامه هسته ای داشته باشد که امریکا را مجبور به توافق کند و لذا شدیدا علاقمند است کارهای مجلس را بی اثر کند بنابراین به امریکا قول خرابکاری در برنامه هسته ای ایران را داده پس خیلی بیشتر از قبل باید مواظب بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
انتقام سخت، مذاکره سخت ....
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟