به گزارش تابناک به نقل از مهر، اکبر افتخاری مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: ثبتنام اینترنتی پنجمین مرحله ارائه تسهیلات وام ازدواج فرزندان بازنشستگان و وظیفهبگیران این صندوق (سومین مرحله در سال ۱۳۹۹) به مبلغ ۲۵ میلیون تومان از ساعت ۸ صبح امروز ۲۵ بهمن شروع شده و تا روز جمعه ۸ اسفند ۹۹ در درگاه خدمات الکترونیک صندوق به نشانی sabasrm.ir ادامه دارد.
وی با بیان اینکه دیماه امسال دومین مرحله وام ازدواج فرزندان در سال ۱۳۹۹ به مبلغ ۲۵ میلیون تومان برای افراد واجد شرایط به حساب بازنشستگان و وظیفه بگیران تحت پوشش واریز شد، اظهار داشت: نوبت اول این تسهیلات به مبلغ ۲۰ میلیون تومان برای واجدین شرایط تیرماه امسال پرداخت شد.
افتخاری ادامه داد: تسهیلات نوبت جدید حداکثر ۱۰۰۰ فقره بوده و به آن دسته از فرزندان یا نوههای تحت تکفل بازنشستگان، موظفین و همسر وظیفه بگیر صندوق بازنشستگی کشوری تعلق میگیرد که خودشان و همسرشان برای اولین بار ازدواج کرده باشند.
وی در ارتباط با شرایط متقاضیان این تسهیلات نیز گفت: تاریخ عقدنامه فرزندان باید از اول خرداد ۹۸ تا اول اسفند ۹۹ باشد و بازنشستگان و موظفینی که در دورههای قبلی نسبت به اخذ تسهیلات مزبور برای یکی از فرزندان اقدام کرده باشند، امکان ثبت نام و بهره مندی از تسهیلات جاری را برای سایر فرزندان خود ندارند.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ادامه داد: یکی از شرایط پرداخت وام، متناسب بودن آن با حداقل حقوق و با در نظر گرفتن حداقل یک میلیون تومان خالص دریافتی در بهمن ماه ۹۹ است تا کمترین فشار برای بازپرداخت اقساط به مشمولان طرح وارد شود.
افتخاری تصریح کرد: صرفاً یک فقره تسهیلات به فرزندان پرداخت میشود و ذی نفع بودن هردوی پدر و مادر متقاضیان موجب امتیازی برای دریافت دوفقره تسهیلات برای فرزندانشان نخواهد بود.
وی گفت: متقاضیانی که در دوره قبل ثبت نام کرده و مشمول این تسهیلات نشدهاند، در صورت تمایل باید مجدداً ثبت نام کنند. مهلت ثبت نام اینترنتی از طریق درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی sabasrm.ir تا ۸ اسفند امسال است.
وی با اشاره به این که زمان پرداخت تسهیلات ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری پس از پایان زمان ثبت نام و بررسی اولویتها و همچنین تعیین مشمولان مشخص خواهد شد، افزود: هدفگذاری ما برای پرداخت، پایان اسفندماه سال جاری است.
بر اساس همین گزارش تمامی تسهیلات مورد نظر مشمول «بیمه عمر مانده بدهکار» خواهد بود که هزینه آن بر عهده متقاضی است.