به گزارش تابناک اقتصادی، علیرضا رزم حسینی در حاشیه حضور در کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه شورای رقابت، قیمت گذاری را برعهده گرفته و هر سه ماه یک بار براساس میزان تورم کشوری قیمتها را اعلام میکند تصریح کرد: قیمت خودروهای خارجی هم دچار رکود شده است.
وزیر صمت افزود: سیاست ما افزایش تولید خودروی داخلی است که خیلی هم موفق بوده ایم و همچنین تولید قطعات داخلی که در این زمینه روند رو به رشد و افزایشی داشته ایم.
وی با اشاره به نقش رایزنان بازرگانی در ارتباط اقتصادی کشور با سایرکشورهای جهان گفت: تا پایان سال ۱۰ رایزن بازرگانی جمهوری اسلامی ایران در تعدادی از کشورها مستقر و فعال خواهند شد.
رزم حسینی در خصوص آخرین وضعیت تولید روغن خوراکی در کشور نیز خاطرنشان کرد: ذخایر راهبردی ما برای روغن خوراکی بسیار خوب است و هیچ مشکلی از نظر تامین این کالا نداریم.
وی افزود: نیازی نیست مردم به فروشگاهها مراجعه کنند چرا که توزیع روغن نسبت به ماه گذشته افزایش بیشتری نیز داشته است.
وزیر صمت گفت: برای تامین کالاهای اساسی و روغن در ایام عید نیز اقدام کرده ایم و هیچ مشکلی در این زمینه در کشور وجود ندارد.
رزم حسینی همچنین در خصوص تامین نهادههای دامی تصریح کرد: توزیع نهادههای دامی هم اکنون در اختیار وزارت جهاد کشاورزی است و ما این نهادهها را در بندرعباس برای توزیع در کشور تحویل وزارت جهاد میدهیم و شبکه توزیع با تلاش آن وزارتخانه انجام میشود.
وی با اشاره به نوسانات چند روز اخیر قیمت مرغ نیز گفت: برای کنترل این نوسان ورود پیدا کرده و انشاءالله تا چند روز آینده وضعیت قیمت مرغ به حالت اول برمی گردد.
بر اساس این گزارش، اشاره وزیر صمت به گرانی در بازار مرغ در حالی است که روز شنبه خبرنگار تابناک اقتصادی در گفتگو با نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی دلیل افزایش نرخ مرغ را پرسید که در پاسخ به این سوال، حبیب اسدالله نژاد با اشاره به افزایش قیمت مولفههای تولید اظهار داشت: "بعد از تعیین نرخ ۲۰۴۰۰ تومانی توسط ستاد تنظیم بازار، شاهد افزایش قیمت مولفههای تولید بودیم، یعنی نرخ ذرت از ۱۵۰۰ به ۱۷۰۰ تومان و همچنین سویا از ۲۷۰۰ تومان به ۳۲۵۰ تومان رسید که این افزایش نرخ در کنار گران شدن جوجه از نرخ ۲۸۰۰ تومان به ۴۲۰۰ تومان، باعث رشد قیمت تمام شده مرغ برای تولیدکننده شده است. از سوی دیگر، در سایر بخشها همچون ریزمغذی ها، دارو و واکسن نیز افزایش قیمت را داشته ایم؛ بنابراین با در نظر گرفتن نرخهای بالا، قیمت تمام شده هر کیلوگرم مرغ زنده، بین ۱۷۰۰۰ تا ۱۷۵۰۰ تومان برآورد میشود که نرخ مرغ گرم بر این اساس در محدوده ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان تعیین میشود. " اشاره نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی به نرخ ۲۵ هزار تومانی در حالی است که وی در ادامه گفتگو تاکید کرد: "اگر دولت به تعهداتش در زمینه تامین نهادها، عمل کند، قیمت مرغ دست مصرف کننده، باید در محدوده ۲۴ تا ۲۵ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم باشد. "
حال باید منتظر ماند و دید با ورود وزارت جهاد کشاورزی، بهای مرغ دست مصرف کننده به نرخ مصوب ۲۰۴۰۰ تومان میرسد یا شاهد تصمیمات جدید برای تغییر نرخ ستاد تنظیم بازار خواهیم بود؟!