ولادیمیر پوتین گفت روز سه‌شنبه واکسن روسی کرونا را تزریق خواهد کرد.
پوتین واکسن کرونا می‌زند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما از مسکو، رئیس جمهور روسیه در جلسه از راه دور با اعضای کابینه دولت کشورش، بدون اشاره به نام واکسن مورد استفاده، گفت: کارایی همه واکسن‌های روسی عالی است و من یکی از آن‌ها را تزریق خواهم کرد.

ولادیمیر پوتین افزود: هر سه نوع واکسن روسی شامل «اپی‌واک کرونا»، «چوماکوف» و «اسپوتنیک‌وی»، براساس داده‌های تحلیلی دقیق دارای کارایی بسیار خوب و عملکردی موفق هستند.

دیمیتری پسکوف سخنگوی ریاست جمهوری روسیه نیز درباره علت عدم اعلام نام واکسن مورد استفاده گفت: اگر اعلام شود ولادیمیر پوتین کدامیک از واکسن‌های روسی را تزریق کرده است، مردم روسیه و حتی خریداران خارجی اقبال بیشتری به همان نوع واکسن نشان خواهند داد و ممکن است تولید دیگر واکسن‌های روسی با چالش جدی مواجه شود.

رئیس جمهور روسیه در ادامه نشست ویژه دولت این کشور درباره مبارزه با همه‌گیری کرونا، با اشاره به اینکه واکسیناسیون کرونا باید داوطلبانه باشد، افزود: این انتخاب داوطلبانه هر فرد و تصمیم شخصی هر فرد است که واکسن بزند و من خودم فردا واکسن کرونا می‌زنم.

رئیس جمهوری روسیه گفت: تاکنون در روسیه بیش از ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا تولید شده است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های داروسازی روسیه باید به سطح تقاضا برای خرید واکسن ضدکرونا در کشور‌های دیگر توجه کنندگفت: اما اولویت باید تامین واکسن مورد نیاز در داخل کشور باشد.

پوتین از شرکت‌های داروسازی روسیه برای تولید واکسن کرونا تشکر و اضافه کرد: از همه کارکنان شرکت‌های داروسازی روسیه به علت کار و تلاش پرحاصل در این زمینه قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: تلاش‌های شما و اقدامات موثر موسسات عملی پژوهشی ما و شبکه بهداشت روسیه امکان آن را بوجود آوردند که وضعیت مبارزه با کرونا در کشور تثبیت یابد.

رئیس جمهوری روسیه، این را نیز گفت که باید برای ایجاد مصونیت جمعی درباره کرونا تلاش کرد و برای این منظور نیاز به تولید ۷۰ میلیون دوز واکسن وجود دارد که ظرفیت تولید واکسن در روسیه، این امکان را فراهم می‌کند.

رئیس جمهور روسیه گفت: روسیه واکسن خود را به کسی تحمیل نمی‌کند، اما وقتی اظهاراتی مبنی بر عدم استفاده از آن در اروپا وجود دارد، این پرسش مطرح می‌شود که آن‌ها از منافع چه کسی حمایت می‌کنند، شهروندان یا شرکت‌های دارویی؟!

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
کاربر مهمان -> 1400/01/03
پاسخ

خدارا شکر خیالمان راحت شد.

کاربر مهمان -> 1400/01/03
پاسخ

از نوع روسیء

ناشناس -> 1400/01/03
پاسخ

یک که جلو دوربین ها واکسن زد.......اون آب مقطر بود یا اونی که قراره فردا بزنه؟؟؟؟ شایدهم نوبت دوم شه....الله اعلم

کاربر مهمان -> 1400/01/04
پاسخ
کاربر مهمان -> 1400-01-03 10:29:54

خدارا شکر خیالمان راحت شد....

خیالت راحت باشه بایدن زده

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین