فرضیه برخورد یک سیارک با زمین در سال ۲۰۶۸ رد شد

بررسی‌های جدید ناسا نشان می‌دهد فرضیه برخورد یک سیارک با زمین در سال ۲۰۶۸ غلط بوده و طی چند دهه آینده قرار نیست هیچ سیارکی با این سیاره برخورد کند.
کد خبر: ۱۰۴۲۹۱۸
|
۰۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۰ 28 March 2021
|
6630 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از فارس به نقل از نیواطلس، پیش از این برخی محاسبات علمی نشان دهنده برخورد سیارکی به نام ۹۹۹۴۲ Apophis با زمین در سال ۲۰۶۸ بود. اما تحقیقات جدید مرکز مطالعات اشیای نزدیک به زمین ناسا نشان می‌دهد احتمال برخورد سیارک یادشده با زمین بسیار اندک است و نمی‌توان آن را تهدیدی موثر محسوب کرد.

سیارک یادشده اولین بار در ۱۹ ژوئن سال ۲۰۰۴ کشف شد و محاسبات و بررسی مختلف نشان داد احتمال برخورد آن با زمین طی دهه‌های بعد زیاد است. این سیارک چندین بار از مدار ماه نیز عبور کرد و فاصله آن در مواقعی به حدود ۳۴۰ متر از ماه رسید. وزن این سیارک در حدود ۶۱ میلیون تن تخمین زده می‌شود و برخورد آن با زمین تخریبی معادل با یک بمب دو مگاتنی ایجاد می‌کند.

آخرین بررسی بر روی مسیر حرکت سیارک ۹۹۹۴۲ Apophis در ۵ مارس سال ۲۰۲۱ انجام شده و مبتنی بر اطلاعات جدید جمع آوری شده از طریق چند تلسکوپ در نقاط مختلف جهان است. این اطلاعات شناسایی مسیر حرکت سیارک مذکور را با دقت ۱۵۰ متر ممکن کرده و نشان می‌دهد این سیارک در ۱۳ آوریل سال ۲۰۲۹ از فاصله ۳۲ هزار کیلومتری زمین عبور می‌کند و دیگر به آن نزدیک‌تر نمی‌شود.

سیارک یادشده تا سال ۲۰۳۸ دیگر به زمین نزدیک نخواهد شد و در آن زمان هم احتمال برخورد آن با این سیاره وجود نخواهد داشت. همچنین تا صد سال آینده این سیارک هیچ تهدیدی برای زمین محسوب نخواهد شد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت