سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در گفت‌وگو با تابناک اقتصادی

دلیلی برای کاهش قیمت لوازم خانگی وجود ندارد/ کره‌ای‌ها هم اجازه واردات کالای ایرانی را نمی‌دهند/ نیازی به واردات سامسونگ و ال جی نداریم

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی درباره بازگشت دو شرکت ال جی و سامسونگ به بازار ایران گفت: مقداری بازار لوازم خانگی با کمبود مواجه بود که توانستیم با همان میزان تولید، نیاز بازار را تامین کنیم؛ بنابراین دلیلی نیست که بخواهیم کالای خارجی وارد کنیم.
کد خبر: ۱۰۴۸۹۱۳
|
۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۲۷ 29 April 2021
|
76941 بازدید
|

دلیلی برای کاهش قیمت لوازم خانگی وجود ندارد/ دلارهای نفتی خرج واردات کالاهای مصرفی نشود/ کره ای ها اجازه واردات کالای ایرانی را نمی دهند/ نیازی به واردات سامسونگ و ال جی نداریم

با روی کار آمدن بایدن در آمریکا و ازسرگیری مذاکرات برجامی بین ایران و آمریکا، حالا خبرهایی مبنی بر احتمال بازگشت هر دو کشور به برجام و لغو تحریم ها علیه ایران منتشر شده است.

به گزارش تابناک اقتصادی، دوباره زمزمه‌های لغو تحریم‌های ایران شرکت‌های خارجی را بر آن داشته است تا به محض لغو تحریم‌ها به بازار ایران بازگردند. همین چند هفته پیش بود که زمزمه‌های بازگشت رنو به بازار ایران مطرح شد. حالا هم صحبت‌هایی پیرامون بازگشت دو شرکت ساخت لوازم خانگی ال جی و سامسونگ مطرح شده است.

البته اشاره به این نکته ضروری است که اخیرا معاون دادستان کل کشور طی مصاحبه‌ای اظهار داشت: امروز در حوزه قضایی اجازه نمی‌دهیم که دوباره برای شرکت‌های خارجی فرش قرمز پهن کنیم. قوه قضاییه نه در حوزه لوازم خانگی و نه هیچ محصولی که مشابه داخلی دارد، اجازه واردات نمی‌دهد.

هر چند در حوزه گفتار هم اکنون اعلام می‌شود که اجازه حضور این شرکت‌ها در بازار ایران داده نمی‌شود، باید به این پرسش نیز پاسخ داد که آیا هم اکنون نیازی به حضور این دو شرکت ساخت لوازم خانگی در ایران هست؟ چگونه می‌توان از حضور این دو شرکت در ایران بهره برد که به شرکت‌های مشابه داخلی لطمه‌ای وارد نشود؟ وضعیت بازار لوازم خانگی چگونه است و آیا احتمال کاهش قیمت در آینده وجود دارد؟

این پرسش‌ها در گفت‌وگوی خبرنگار تابناک اقتصادی با حمیدرضا غزنوی، سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی پاسخ داده شده است که در ادامه می‌آید. اما قبل از آن باید بدانیم که این دو شرکت تا قبل از خروج خود از ایران، چند درصد سهم بازار لوازم خانگی را بر عهده داشتند و با خروج آن‌ها از بازار ایران چه برند‌هایی جایگزین آن‌ها شدند؟

سهم ال جی و سامسونگ از بازار ایران تا قبل از تحریم‌ها چقدر بود؟

تا قبل از آغاز تحریم‌ها آمار‌ها نشان می‌داد که ارزش بازار لوازم خانگی کشور حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان بوده است که از این میزان ۲۳ هزار میلیارد تومان در دست ۱۰ برند خارجی و تنها ۷ هزار میلیارد تومان آن در دست ۶۰۰ کارخانه داخلی بود؛ بنابراین ۷۵ درصد بازار لوازم خانگی در اختیار ۱۰ برند خارجی و تنها ۲۵ درصد در اختیار ۶۰۰ کارخانه داخلی بود. طبق آمار موجود، سهم سامسونگ و ال جی از ۷۵ درصد بازار لوازم خانگی که در اختیار برند‌های خارجی بوده، ۵۰ درصد بوده است.

با خروج سامسونگ و ال جی چه برند‌هایی جایگزین این دو شرکت شدند؟

با خروج دو برند سامسونگ و ال جی، خبر‌ها حکایت از آن داشت که دو برند سام و جی پلاس جایگزین آن‌ها شدند؛ جی پلاس یکی از زیرمجموعه‌های گلدیران بود که پیش از این کار مونتاژ قطعات برند ال جی را برعهده داشت. فعالیت این شرکت بیشتر در حوزه تولید تلویزیون است و تلویزیون‌های این برند در اواخر سال ۱۳۹۷ روانه بازار شدند. تلویزیون‌های جی پلاس در سیرجان تولید می‌شوند.

اما برند سام که یکی از زیرمجموعه‌های شرکت سام سرویس است، کار خود را از سال ۱۳۹۲ آغاز کرد و بیش از صد نوع محصول را تولید می‌کند؛ بنابراین، محصولات تولیدی آن تنوع بیشتری نسبت به جی پلاس دارند. هم اکنون این شرکت محصولاتی مانند ماشین ظرفشویی، یخچال و فریزر، اجاق گاز، کولر گازی، پنکه، اتوبخار، بخارشوی، شوفاژ برقی، جارو شارژی، زودپز و پلوپز دیجیتال، سرخ کن، آبسردکن، چای ساز، کتری برقی، قهوه ساز و ... تولید می‌کند.

آیا نیازی به بازگشت این دو شرکت به بازار ایران هست؟ نحوه همکاری با این دو شرکت باید چگونه باشد؟

دلیلی برای کاهش قیمت لوازم خانگی وجود ندارد/ دلارهای نفتی خرج واردات کالاهای مصرفی نشود/ کره ای ها اجازه واردات کالای ایرانی را نمی دهند/ نیازی به واردات سامسونگ و ال جی نداریم

حمیدرضا غزنوی، سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: در ابتدا امیدواریم که مذاکرات و برجام به نتیجه برسد و منفعت آن به کشور برسد، اما ضرر آن عاید کشور نشود.

وی افزود: ضرر این است که مسئولین هشیار باشند که دلار‌های نفتی را خرج واردات کالا‌های مصرفی و کالا‌های بادوام مصرفی نکنند. این دلار‌های نفتی را در صندوق ذخیره ارزی قرار دهند و با آن‌ها مواد اولیه و ماشین آلات وارد کشور کنیم. حتی واردات مواد اولیه نیز باید تا یک تاریخ مشخصی صورت گیرد و برنامه ریزی برای تولید این مواد اولیه در داخل کشور داشته باشیم.

غزنوی ادامه داد: اگر این اتفاقات رخ دهد و حواس مسئولین به مرز‌های اقتصادی کشور هم باشد که این مذاکرات خوب است، اما اگر با به سرانجام رسیدن این مذاکرت درب‌های اقتصادی کشور باز شود و از مرز‌های اقتصادی حفاظت و حراست نشود، این مذاکرات خوب نخواهد بود.

وی درباره بازگشت دو شرکت ال جی و سامسونگ به بازار ایران نیز گفت: مقداری بازار لوازم خانگی با کمبود مواجه بود که ما توانستیم با همان میزان تولید، نیاز بازار را تامین کنیم؛ بنابراین دلیلی وجود ندارد که ما بخواهیم کالای خارجی وارد کنیم. پرسش من این است که آیا کره ای‌ها اجازه وارد شدن کالای ایرانی به بازار‌های خود را می‌دهند؟

قطعا پاسخ منفی است؛ بنابراین دلیلی وجود ندارد حالا هم که ما نیاز بازار را تامین کردیم، اجازه داده شود که این شرکت‌های کره‌ای کالای خود را به بازار ایران وارد کنند. غزنوی افزود: به نظر من می‌توان به آن‌ها اجازه داد تا واحد‌های R&D و قطعه سازی در ایران تاسیس کنند. همچنین این شرکت‌ها می‌توانند در کالا‌هایی مانند تلفن همراه سرمایه گذاری کنند.

شرایط بازار لوازم خانگی چگونه است؟ آیا می‌توان انتظار ارزان شدن لوازم خانگی را داشت؟

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی در پاسخ به این پرسش‌ها نیز گفت: بازار که هم اکنون بسته است، اما وزارت صمت اعلام کرد که ما به میزان نیاز بازار تولید انجام داده ایم. وی درباره کاهش قیمت لوازم خانگی نیز گفت: چه دلیلی است که هم اکنون قیمت‌ها کاهش پیدا کند؟ وقتی اتفاق خاصی نیفتاده و قیمت مواد اولیه رو به افزایش است، دلیلی وجود ندارد که قیمت لوازم خانگی کاهش یابد. البته ما بسیار خواهان این هستیم که قیمت‌ها کاهش یابد و مردم در رفاه باشند، اما متاسفانه قیمت مواد اولیه رو به افزایش است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵۲
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۲۱۵
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
دقیقا. نباید دلار زیر قیمت واقعی در بازار موجود باشه که همه چیز وارداتی بشه. قبل از ترامپ فامیل من از خارج که برگشته بود متعجب بود که چطوری این تعداد از مردم تلفن لوکس آیفن ساخت اپل دارند. براش توضیح دادم که با پول نفت دلار را یک سوم قیمت واقعی نگه داشته اند و هر جنس وارداتی در واقع یک سوم قیمت واقعی هست.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
داشتن این همه تلفن آیفون به خاطر نرخ دلار نبوده،بلکه بار روانی داره آقا یا خانم محترم. بعضیا دوست دارن با اسم یک برند خاص به خودشون شخصیت بدن و بگند مثلا ما مارک پوش یا مارک دار هستیم، همین
ناشناس
| Germany |
۱۷:۲۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
روراست باید یک حقیقت را به ملت ایران گفت. انهم این است که ایران در هیچ زمینه ای و با وجود لشگر میلیونی مهندسان و فوق مهندسان مفهومی به نام تولید ندارد. البته ایران می تواند همه چیز را بسازد. لامبورگینی هم می تواند بسازد و به قول دوستان مهندسی معکوس! کند. ولی ارزشی ندارد. تولید زمانی مفهوم دارد که کشور و شرکت سازنده دارای زنجیره کامل تولید ان محصول خانگی یا سایر محصولات باشد و از ان بسیار مهمتر تولید ایرانی بتواند در بازار جهانی رقابت از نظر قیمت و کیفیت و بازاریابی داشته باشد. در این مفهوم متاسفانه ایران هیچ تولید رقابتی ندارد. مثلا می گویند واگن مترو تهران در ایران تولید شد! تمام واگن های مترو تهران از صفر تا صد از خارج و چین وارد می شود . فقط در ایران سر هم می شود. حتی در تولید فولاد و سیمان نیز ایران تولید بهینه ای ندارد. اگر مصرف گاز و بنزین و گازوییل و نیروی کار و برق و اب و سنگ اهن و... که تقریبا در قیاس با کشورهای پیشرقته مجانی در اختیار این تولید کننده ها قرار می گیرد حساب کنیم متوجه می شویم همه ان رانت نفتی است و از ان جالبتر مدیران این شرکتهای تولیدی معادل مدیران در کارخانه های معروف دنیا درامد و حقوق نجومی ! دارند. حتی در مرغ پرت تولید به رقم وحشتناک 15 درصد می رسد در حالیکه در دنیا زیر دو تا سه درصد است. تمام این هزینه ها از جیب تک تک ملت ایران داده می شود و عجیب نیست که در تهران قیمت ملک برابر برخی گرانترین شهرهای کشورهای پیشرفته است ولی در کنار ان متاسفانه هزاران نوجوان بدنبال معاش خود در سطلهای زباله. تا زمانی که این حقایق را نگوییم و با ان روبرو نشویم وضع تغییر نخواهد کرد چون خودمان را فریب دادیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بعدش فامیل تو از توضیح ابتر تو قانع شد وگفت افسوس؟
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
اقا برو از هر جا می خواهی وارد کن ..فقط فکری بحال قطعات یدکی جنسایی که قبلا از سامسونگ و ... به ما فروختی هم بکن..هزینه تعمیرات پدرمان را درآورده..با این فکرای فشل که می کنید فقط بفکر پر کردن جیبتان هستید...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
به فایمل تان بفرمایید که در کدام کشوری هستند که تلفن همراه کالای لوکس حساب میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
منظورش این هست که جلوی واردات رو بگیرید تا ما از بانک‌های داخلی وام بگیریم و قطعه ارزان چینی وارد کنیم و مونتاژ کنیم و بعد با سود صددرصدی بفروشیم به مردم.امیدوارم ایشان به صورت دقیق توضیح بدن که چند درصد قطعات هایتک کالاهایشان تولید داخل هست ؟ چقدر از درآمدهای شرکت رو خرج تحقیق و توسعه می کنند؟ چقدر ورود و خروج ارزی در شرکت دارند؟ وگرنه این مونتاژکاری ها که قبلا توسط سامسونگ و ال‌جی هم انجام می‌شد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مرد حسابی گوشی اومد 60 میلیون قیمتش بود به دلار حساب میکردی دو برابر قیمت دلاری قیمتش هست ، برای من از یک سوم قیمت حرف میزنی ، به کجا وصلی که میخوای اوضاع رو خوب نشون بدی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
از انصاف به دوره که خودرو و لوازم خانگی بی کیفیت
را در دست چند تولید کننده گذاشته
و امکان و اجازه رقابت با اجناس با کیفیت تر و ارزانتر را به مردم ندهیم
و انحصار گران هم به هر قیمت بالا و کیفیت پایین به مردم اجحاف میکنند
تا کی باید مردم تاوان این سیاسی اشتباه و حمایت از صنعت انحصاری کاسبان تحریم را بپردازند ؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
فقط در ایران آیفون یک گوشی لوکس حساب می شود بقیه دنیا گوشی معمولی مردم هتس (کشورها توسعه یافته)
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
در تلویزیون عراق تبلیغ کردن که ساینا ساخت سایپا در عراق فقط ۵/۸۰۰ هزار تومان می فروشند
چرا باید در داخل به مردم ۱۲۳ میلیون تومان فروخته شود ؟
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
متاسفانه ما نتونستیم از این چالش افزایش ارزش دلار به نفع تولید به نحو احسن استفاده کنیم.
البته باز هم جای شکرش باقی است که محصولات برخی صنایع از جمله لوازم خانگی که عموما تکنولوژی های بالایی نیاز ندارند (مثل اجاق گاز، یخچال، لباسشویی و ...) در کشور، به دلیل قیمت نجومی مشابه خارجی آنها، خواهان پیدا کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
تو کی هستی؟
آقازاده؟
رانت خوار؟
دلال؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
دلال دلاری؟
مولا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
حتما همينه كه شوما ميگيد . لياقت ما گوشي آيفن و كلا محصولات با كيفيت نيست لايد همين بنجلاي چيني رو
قابمون كن. خيل از كشور هاي اطراف مون درامدشون از ما هم نفتي تره ولي ارزش پولشون چند دهه هست كه كمتر از ده درصد تغيير داشته.
ایرانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
اصلا خودت متوجه هستی که چی داری میگی. در اثر تورم و قیمت بالای ارز زندگی مردم نابود شده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
به فایل خودتون که از خارج اومده بود

نگفتید که حقوق کارمند و کارگر در ایران ده درصد

حقوق در کشورهای دیگر و حتی همسایه ها است
بی طرف
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
داشتن گوشی آیفون نشانه رفاه نیست. برخی از ما اولویت بندی خرج کردن نداریم. این دوستتون نپرسید چرا دندون اکثر مردم خرابه؟ یا چرا مردم اکثرا مشکل ماشین و مسکن دارند؟!
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
داداش اگه پول نفت هزینه نسه برا اسایش مردم پس چی بشه؟
امیر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
دوست عزیزچرالطیفه تعریف میکنی،گوشی درکشورامریکا قیمت بالایی ندارد،بلکه خدمات هست که هزینه اش بالااست به طوریکه خیلی ازشرکتهای ارتباطی برای تشویق مردم به استفاده ازسرویس هاشون ،درصورت خریدسیم کارت گوشی هاشون ورایگان میدهندوگوشی ایفون ۱۱ الان درامریکا ۶۰۰ دلاره که به درامدی که یه کارگراونجاداره میشود،یک چهارم حقوق ماهیانه اش،
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
با پاسخ هایی که دیدم ایمان دارم حتی اگر گشایشی هم شود هیچ اتفاقی جز کمی ارزان تر شدن اتفاق نمی افتد
جالبه همه فقط فکر الانشون هستند در حالیکه اگر این همه فشار را در طی 42 تحمل کردن برای فهم مطلب نویسنده این کامنت صرف میکردند تا حالا چیزی شده بودیم.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۵:۵۲ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
اقتصاد آزاد و سالم انحصار نمی شناسد شما اگر به کیفیت محصولاتتان اطمینان دارید نباید از رقابت بترسید. از وقتی ال جی و سامسونگ رفتند قیمت لوازم خانگی داخلی سر به فلک گذاشته و کیفیت هم به شدت افت کرده چون دیگر ملزم به رقابتی کردن محصول و قیمت خود نیستند و می دانند مصرف کننده هیچ راهی جز خرید این محصولات ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بعد از انحصار خودرو چششمون به انحصار لوازم خانگی روشن!!!!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
کره جنوبی هم نباید از محصولات ایرانی بترسه

کره جنوبی و ترکیه و آمریکای جنوبی و اروپای شرغی هم سیاست ذدربهای باز در پیش بگیرند، ایران هم اولین کشوری میشه که درب هاش رو باز می کنه
ناشناس
| Canada |
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
البته در این شکی نیست که کیفیت هر محصولی حرف اول رو می زنه و اگه قرار باشه قیمت محصولات کره ای مثل محصول داخلی باشه، هیچ ادم عاقلی سمت کالای داخلی نمی ره!!!!!!!!!!!!!!!! چون کیفیتلازم رو نداره . اما از یه موضوع هم نباید به راحتی گذشت که همین دو شرکت هر چوری خواستن با ایران رفتار کردن. برای همین میشه فعلا به اونا اجازه فعالیت رسمی نداد و در عوض صنایع داخلی رو حمایت کنیم و سعی کنیم استانداردهای روز دنیا رو در مورد اونا اجرا کنیم تا کیفیت محصولات خود رو افزایش دهند.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
تو این 4 سال لوازم خانگی داخلی قطعا رشد 10 -12 برابری رو تجربه نکردنند.
اما بعضی محصولات خارجی تا 12برابر رشد کرد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بعد از خودرو سازها حالا نوبت لوازم خانگی است که مردم را گروگان بگیرند
ناشناس
| Romania |
۲۱:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مرد و مردونه یک بازدید از منازل این آقایان انجام بدید و کالاهای ایرانیشونو معرفی کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
دقیقا همین اتفاق برای خودرو افتاد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
هیچ حکومتی اینطور مردمش را مجبور به خریدن

اجناس بی کیفیت با قیمت بسیار گرانتر

در شرایط انحصاری از یک سری مونتاژ

کار اجناس چینی و بدون گارانتی نمی کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
انجمنها و صنفها منافع صنفشان از هر چیزی مهمتراست .واردات فرصت رقابت را از بین می برد و باعث افزایش قیمت می شود بدون اینکه به کیفیت و خدمات بعداز فروش اهمیت دهند .بلایی که بر سرخودروآوردند درس عبرت نشد .ایرانی هیچ حق انتخاب ندارند بایدمحصولات بی کیفیت را باقیمت بالا بخرند بدون ضمانت.ا
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۶:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
تبریک به تولید کنندگان لوازم خانگی. انها هم توانستند از فضای تحریم مانند خودروسازها استفاده کنند و انحصار بازار ایران را با ممنوع کردن واردات در دست بگیرند. مانند همان خودرو سازها حالا تولید! کنندکان لوازم خانگی هم همه قطعات اصلی تولیدی را از خارج اما بدون ضمانت و با کیفیت پایین تر و با ارز دولتی یا ترجیحی وارد می کنند و با همان قیمتهای برندهای معتبر جهانی و حتی بیشتر به ملت ایران تحمیل می کنند و تازه منت هم دارند و همیشه مانند مثلا تولید! کننده های مرغ که 95 درصد دان مصرفی را وارد می کنند در حال ضرر و ورشکستگی هستند!
ناشناس
| Germany |
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
در اینجا لازم است یک هشدار جدی به همه متولیان اقتصاد ایران بدهیم. متاسفانه در یک سال گذشته قیمت تمام مواد غذایی اصلی در دنیا تا دو برابر افزایش یافته. مثلا الان بزرگترین واردات ایران همان ذرت و دان مرغ و گندم و شکر و روغن و... هست. همه اینها دو برابر افزایش یافته و مثلا ذرت از 350 دلار در تن به بالای 700 دلار رسیده. از انجا که کل تولید مرغ ایران در واقع مونتاژ مرغ است چون 95 درصد دان مصرفی مرغداریهای ایران از ناحیه واردات است الان اگر یک تولید کننده مرغ بخواهد با دلار 25 هزار تومن واردات دان داشته باشد قیمت مصرفی هر کیلو ان براحتی به بالای 90 هزار تومن خواهد رسید. از انطرف دولت سال گذشته 15 میلیارد دلار ارز ترجیحی 4200 تومنی برای واردات نهاده های دامی و غذا اختصاص داده بود ولی امسلا در بهترین شرایط 9 میلیارد دلار که با این افزایش شدید قیمت ها در بازار جهانی عملا 4 میلیارد دلار قدرت خرید برای واردات خوراک دام و گندم و روغن و .... فراهم خواهد اورد. سال گذشته که 15 میلیارد دلار ارز پاشیده شد قیمت مرغ به 40 هزار تومن رسیده و الان حدود 34 هزار تومن هست. فقط تصور کنید در چند ماه اینده در صورت ادامه مسیر موجود چه اتفاقی خواهد افتاد؟ البته برای مسئولان خیلی خدوم دولت فقط مهم است که دو ماه دیگر هم همه چیز را عالی نشان دهند و بعد از ان خواهند گفت ما گفته بودیم. ما هشدار دادیم. توجه نشد. و....
ناشناس
| Germany |
۱۶:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
به نظر اگر قیمتها را یک دو برابر دیگر افزایش دهید اصلا ایران در همه چیز خودکفا می شود و نیاز ارزی و مصرفی مردم ایران به صفر تمایل می کند. جطوره؟ تدبیر و مدیریت ما لایق مدال و نشان خدمت و سکه های مربوطه نیست؟ دیگر بی انصافی نکنید. سکه ها را بفرستید به ادرس کامنت گذار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بله باید بازار در انحصار شما باشد مثل سایپا و ایران خودرو که پوست ملت را بکنید
پاسخ ها
عبدالهی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
کره ای ها در سایه بی تدبیری برخی مسولان بدون پرداخت هیچگونه خسارت و غرامت حتی ماشین آلات خود را هم .جمع کرده و از کشور خارج کردندحتما انتظار دارند همچنان بدون پرداخت خسارت بازار ایران را مفت و مجانی در اختیار آنها قرار داد ولو با تعطیلی شرکت های داخلی و بیکاری هزاران کارگر
پویا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
خب ببین من اونجا کار کردم، شرایط کره با اینجا زمین تا آسمان متفاوته، از لحاظ در اختیار گرفتن تکنولوژی و سرمایه و علم و غیره، حتی انتقال پول اینجا ممنوعه، خب معلومه که امکان رقابت با اونها نیست
ناشناس
| Germany |
۲۰:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مگر تصویب وامهای ازدواج ومشاغل خانگی جز برای رونق کار وکسب فروشندگان لوازم خانگی ایرانیست ؟؟؟ هر بخش اقتصادی در ایران مافیای خودش رو داره
مهندس
| United Arab Emirates |
۲۳:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
خدا پدر کره ای ها رو بیامرزه...ما و همه اقوام نزدیک از لوازم خانگی ال جی و سامسونگ و ایضا دوو ، بسیار راضی هستیم من کسی رو ندیدم که لوازم خانگی کزه ای خریده یاشه و ناراضی یاشه. واقعا عمری هست.
بچه محل
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۰
دوست گرامی، کجا تجهیزاتشون را بردن؟؟ حداقل متن خبر را کامل بخوانید و اظهار نظر کنید، ال جی و سامسونگ مثل برندهای ایرانی مشغول مونتاژ برندهای چینی به نامهای جی پلاس و سام شده اند، با تجهیزاتی که در کارخانه از قبل داشته آند!!!!....
پاسخ به دوست عزیز که از دوو راضی هست
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۳
دوست عزیز دوو ورشکست شد و محصولات با برند دوو را شرکت انتخاب در ایران تولید میکند
حالا چطور شما از دوو ایرانی راضی هستید بماند
رضا اهوازی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
درست میفرمایین نیازی به واردات نیست لباسشویی ۲ میلیونی شده ۱۵ میلیون یخچال ۱۰ میلیوتی شده ۷۰ میلیون پراید ۱۵ تومنی شده ۱۳۰ میلیون اونوقت دوستان تولید کننده میگن نیازی به واردات نیست.
اگر شما تولید کننده واقعی هستین چرا با بالا رفتن دلار و تحریم محصولاتتون گرون و نایاب شد مگه نه تولید داخل اینجور موقع ها باید بداد مردم برسه یا شایدم شما منتاژ کار چن برابر قیمت فروش هستین که دولت بجای حمایت از مردم در شرایط تحریم رانت فروش یسری لوازم خونگی رو بشما سپرده
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
لوازم خانگی هم راه خودروسازی رو میره، قیمت بالا و کیفیت پایین و عقب ماندگی در توسعه محصولات تولیدی نتیجه ممنوعیت واردات هست
چرا تولید کننده ایرانی با کارگری که ماهیانه ۱۵۰ دلار حقوق میگیره و قیمت انرژی پایین قادر به تولید کالای رقابتی نیست باید به دنبال جواب این سوال و رفع ایرادات باشیم نه ممنوعیت واردات
پاسخ ها
جواب فرد ناشناس
| United States of America |
۲۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
با سلام آن‌آقایی که اعلام کرده قیمت ها در دنیا دو برابر افزایش پیدا کرده مگه ایران است که قیمت ها دو برابر
افزایش پیدا کند
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
دولت و ملت ایران باید واقعا از خرید لوازم کره ای پرهیز کنند تا حکومت انان بدانند ما ملتی همبسته هستیم وحتی کوله بران زحمت کش و قاچاقچیان اگر در انها شرف ملی وجود دارد باید از ورود کالای کره ای پرهیز کنند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
عمو جون نتیجه این شعارها چین و مالزی نمیشه بلکه شوروی و کوبا میشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مثل تو که از فیلتر شکن چینی استفاده می کنی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
باز هم شعار بازهم حرف های قشنگ،باز هم حرفهای کلیشه ایی
ناشناس
| Netherlands (Kingdom of the) |
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
فقط اینکه بگی نخرین که نمیشه، باید جایگزین بدی.
وقتی هم جایگزین مناسبی وجود نداره بدلیل کیفیت بسیار پایین محصولات داخلی، چاره‌ای جز تن در دادن به همون کره‌ای نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۴ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
بله نیازی به واردات سامسونگ و ال جی نداریم و اگه یک قطعه از اجناس کره ای خراب شد باید بیایم گرونتر از جنس کره ای از شما بخریم. البته میتونیم جنس رو از شما بخریم و اون قطعه معیوب کره ای رو از لوازم خانگی شما پیدا کنیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
پس لطفا به فکر کیفیت محصولات تولید داخل هم باشید یه یخچال فریزر تولید داخل می خریم دو ماه بدون عیب وایراد کار نمی کنه خدمات پس از فروش هم که افتضاح
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
الان دارند کالای لوازم خانگی ساخت داخل رو به دلار 50 هزار تومن در کشور به مردم میفروشن. تازه تولیدات داخل بی کیفیت و همگی منتاژ قطعات ضعیف چینی هستند و هیچ اصالتی ندارند. قطعا با به ثمر رسیدن برجام و بازشدن مرزها قیمت بسیاری از لوازم خانگی تا 70 درصد کاهش خواهد داشت.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۹
مرزها همیشه باز میتونن باشن. خودشون مرزها رو بستن!!!
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟