ایجاد ثبات در معاملات، مهمترین نیاز بازار سهام

یک کارشناس بازار سرمایه ایجاد ثبات در معاملات را مهمترین نیاز بازار سرمایه دانست و گفت: با دست به دست شدن سهام، زمینه کف‌سازی معقول و منطقی در قیمت‌های فعلی برای سهام فراهم شده و از سرمایه‌گذاری در دوره زمانی میان‌مدت و بلندمدت استقبال خواهد شد
کد خبر: ۱۰۵۵۰۸۵
|
۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۴ 30 May 2021
|
3136 بازدید

به گزارش بورس تابناک،  «امیرعلی امیرباقری» به ریسک های موجود در بازار به عنوان ریسک های اصلی بازار در حوزه داخلی و خارجی اشاره کرد و افزود: در حوزه داخلی،  انتخابات ریاست جمهوری و در حوزه خارجی بحث مذاکرات وین مطرح است که به شدت روند معاملات بازار را تحت تاثیر خود قرار داده اند.

وی اظهار داشت: بازار اکنون از بعد حوزه خارجی نسبت به مذاکرات وین خوش‌بین و امیدوار به پایان مطلوب مذاکرات و نیز برداشته شدن تحریم ها است.

 این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: به دنبال چنین اتفاقی، چشم انداز تورمی در کشور کاهش پیدا می کند و انتظار می رود با فروکش کردن چشم اندازهای تورمی، تقاضای سفته بازانه در بازارها کمتر شود و سهام شرکت ها از طریق ورود دوباره نقدینگی به این بازار به قیمت های واقعی خود بازگردند.

وی با اشاره به اینکه در حوزه داخلی بعد از تایید لیست نهایی کاندیدای ریاست جمهوری تا حدودی از ابهام موجود رفع و مسیر بازار به سمت روند صعودی بازگشته است،  گفت: اکثر نامزدهای انتخاباتی، انتقاداتی را نسبت به وضعیت فعلی و رفتار اقتصادی حاکم در کشور دارند؛ بنابراین انتظار می رود در صورت انتخاب و کسب حداکثری آرای مردم، اقدام به جراحی های اقتصادی کنند.

امیرباقری اظهار داشت: این احتمال وجود دارد که برای کاهش تورم و عملی کردن برخی از اقدامات جدید، تصمیماتی در راستای ارزپاشی اتخاذ شود که این امر باعث سرکوب قیمت ارز در کوتاه مدت می شود.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه سرمایه گذاران باید اکنون برخی از متغیرهای بنیادین اقتصادی کشور را مدنظر قرار دهند، تاکید کرد: سهام شاخص ساز و صادرات محور دارای درآمد ارزی هستند، به همین دلیل تاثیر سرکوب قیمت‌ها در بازار سرمایه، سود این شرکت‌ها را تحت تاثیر قرار خواهد داد و از نظر بخش کلان تر، از آنجایی که از چشم انداز تورم ارز در میان مدت و بلندمدت جلوگیری می شود؛ بنابراین دورنمای روند بازار سرمایه به صورت ثابت می ماند و دیگر انتظار روندی سنگین در کوتاه مدت و میان مدت شکل نمی گیرد.

وی همچنین در ادامه به روند معاملات بورس در هفته ای که گذشت اشاره کرد و اظهار داشت: در ابتدای هفته ای که گذشت شاهد تداوم فشار فروش در بازار بودیم، اما به مرور زمان با نزدیک شدن به اواخر هفته قدرت تقاضا در کلیت بازار تقویت شد و در روزهای پایانی هفته رشد شاخص بازار را دنبال کردیم.

امیرباقری اظهار داشت: نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که بازار سرمایه از لحاظ تکنیکالی قیمت هایی را به خود دیده است که با کمیت حاضر و آتی اقتصاد هماهنگ است؛ بنابراین بازار سرمایه در وضعیت فعلی می تواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری میان مدت و بلندمدت باشد.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: بقیه بازارهای سرمایه گذاری به دلیل افزایش قیمت ها در این بازارها و نیز اعمال فشارهای قانونی از لیست سرمایه گذاران به ویژه سرمایه گذاران خرد خارج شده اند.

وی با اشاره به اینکه همیشه به طور معمول بعد از موج های تورمی در کشور شاهد بازده مثبت در بخش واقعی اقتصاد خواهیم بود، گفت: یکی از گزینه های سرمایه گذاری، نگاه به کسب و کار، تولید و خروج از بازارهای پنج گانه سنتی است، افراد می توانند با توجه به این مساله اقدام به سرمایه گذاری در بخش واقعی اقتصاد کنند.

امیرباقری اظهار داشت: در بخش بازار سرمایه انتظار می رود که در هفته جاری همچنان با بازاری متعال و معقول مواجه باشیم و انتظار فشار خرید و فروش را در بازار نخواهیم داشت.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه اکنون مهمترین نیاز بازار سرمایه، ایجاد ثبات در معاملات است، گفت: با دست به دست شدن سهام، زمینه ایجاد کف سازی معقول و منطقی در قیمت های فعلی برای سهام ایجاد خواهد شد و سرمایه گذاری در این بازار در بازه زمانی میان مدت و بلندمدت قابل توجه سرمایه گذاران می شود.

وی به روند معاملات در بازارهای جهانی اشاره کرد و افزود: انتظارات موجود برای کاهش شاخص دلار در میان مدت می تواند زمینه رشد قیمت  کامودیتی ها را فراهم کند، از آنجایی که کامودیتی ها تشکیل دهنده بخش اعظم بازار سرمایه هستند؛ بنابراین این موضوع می تواند محرکی برای رشد معقول میان مدت و بلندمدت بازار سرمایه باشد.

 

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟