به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از "داکا تریبیون" وزارت امور خارجه بنگلادش در بیانیهای گفت: مردم افغانستان باید قادر باشند تا آینده خود را تعیین کنند و ما آرزو داریم افغانستان را به عنوان یک عضو صلح آمیز، پایدار، مرفه، مسئول و مشارکت کننده در منطقه آسیای جنوبی و جامعه جهانی ببینیم.
در ادامه این بیانیه آمده است: (اما) بنگلادش معتقد است یک افغانستان دموکراتیک و جمع گرا که با انتخاب مردم هدایت میشود، تنها ضامن ثبات و توسعه در این کشور است.
وزارت امور خارجه بنگلادش ضمن اشاره به حمایت افغانستان از بنگلادش در طول استقلال آن در سال ۱۹۷۱ اعلام کرد که داکا علاقهمند به ادامه همکاریها "با مردم افغانستان و جامعه بین المللی" برای توسعه اقتصادی و اجتماعی افغانستان است.
درهمین حال محمد شفیق الاسلام رییس پلیس شهر داکا پایتخت بنگلادش روز یکشنبه از تلاش برخی از شهروندان این کشور برای پیوستن به گروه طالبان در افغانستان خبر داد.
وی در این خصوص گفت: اخیرا طالبان از افراد برای پیوستن به آن در جنگ دعوت کرده است و تعدادی از مردم بنگلادش خانههای خود را برای پیوستن به این گروه ترک کردهاند. تعدادی از این افراد در هند بازداشت شدهاند و تعدادی دیگر با پای پیاده و از مسیرهای مختلف سعی در رسیدن به افغانستان دارند.
گروه طالبان سرانجام پس از چند هفته پیشروی سریع در افغانستان و شکست مقاومت ضعیف نیروهای امنیتی توانست روز یکشنبه وارد کابل پایتخت این کشور شده و اداره امور را به دست بگیرد.
همزمان با استقرار طالبان در کابل و ترک پایتخت از سوی محمد اشرف غنی، خلاء قدرت در کابل حاکم شد و در نتیجه هرج و مرج شهر را فرا گرفت و در پی آن رسانههای افغانستان نیز انتشارات عادی خود را متوقف کردهاند.
شب گذشته هزاران شهروند پایتخت به فرودگاه بین المللی کابل سرازیر شدند تا در صورت امکان حتی بدون داشتن شناسنامه و گذرنامه سوار هواپیما شده و از کشور خارج شوند.