بازارچه کوله‌بری میرجاوه فعال می‌شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به اینکه بازارچه‌های کوله‌بری میرجاوه و درب مستقل بازارچه میلک برای فعالیت تجاری و پیله‌وران مصوب استانی و کشوری است بنابراین باید تا پایان شهریور بازگشایی شود.
کد خبر: ۱۰۷۶۵۲۳
|
۲۵ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۳ 16 September 2021
|
5145 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، ماندانا زنگنه شامگاه چهارشنبه در کارگروه مبادلات مرزی سیستان و بلوچستان اظهارداشت: میرجاوه و میلک ۲ مرز مهم استان هستند و باید شرایطی را فراهم کرد که بتوان از آن‌ها بیشترین استفاده را برد و با توجه به شرایط کنونی این ۲ مرز می‌توانند در برگشت ارز به کشور هم نقش مهمی ایفا کنند.

وی بیان کرد: با توجه به شرایط خاص کشورهای همسایه بازگشایی این بازارچه‌ها به دلیل انجام معاملات در همان مکان مانع از ورود افراد به کشور می‌شود این تضمین‌کننده سلامت بهداشتی و امنیتی کشور است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع پیش روی تولید نیز گفت: بیش‌از ۹۰۰ مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع پیش روی تولید در استان اجرایی شد که ۷۰ درصد این مصوبات به حساب می‌آید.

وی افزود: طی سه سال گذشته برای رفع موانع پیش روی واحدهای تولیدی ۱۱۱ جلسه ستاد تسهیل سیستان و بلوچستان برگزار شد که در نتیجه آن‌ها یک‌هزار و ۳۸۷ مصوبه به ثبت رسید و برای حل مشکل این واحدها با تشکیل ۶۸۲ پرونده به طور مجموع ۹۰۱ مصوبه به اجرا رسید که معادل ۶۵ درصد آن‌ها است.

زنگنه بیان کرد: در حوزه احیای واحدهای صنعتی سال گذشته ۴۷ واحد استانی احیا شد و پیش‌بینی شده تا در سالجاری ۴۶ واحد با مجموع اشتغال ۲۲۰ نفر احیا شود در حوزه معادن هم در کنار ۱۷ واحد احیا شده سال گذشته برای امسال احیای هفت واحد معدنی با اشتغال ۸۴ نفر در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: با توجه به اهمیت اجرایی شدن طرح‌های اقتصادی باید طرح‌هایی که قابلیت استفاده از مجوز سران سه قوه را دارند در سیستان و بلوچستان شناسایی و تا پایان شهریور تعیین تکلیف شود علاوه‌بر آن‌ها طرح‌هایی که نیاز به مجوز ملی دارند هم بررسی و طرح‌های مهم برای پیگیری در مرکز کشور مشخص و معرفی شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟